Mary07 0 Napisano Marzec 21, 2006 napiszcie prosze ich nazwe i cene i czy uwazacie je za drogie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yasmin 37cilest 27 Napisano Marzec 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Marzec 21, 2006 cilest 23,65:-) ale to i tak drogo jak dla mnie:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gigi54 Napisano Marzec 21, 2006 nie kosztują mnie nic, mam za darmo (Marvelon) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka jedna... jedyna 0 Napisano Marzec 21, 2006 yasmin dokladnie 34,90 biorac pod uwage to ze studiuje a biore je tylko jako lek to drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malinka. 0 Napisano Marzec 21, 2006 harmonet - 37 w sumie sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkkk Napisano Marzec 21, 2006 novynette - 24 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkkkkkkkkkkkkkk Napisano Marzec 21, 2006 Yasmin, mam za darmo od ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co polecacie ten yasmin Napisano Marzec 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shezanell 0 Napisano Marzec 21, 2006 Och, jak drogo za Harmonet; ja placę 29,90 (we Wrocławiu), ale to dopiero po rozpoznaniu w paru aptekach, na te za prawie 38 zł rowniez trafiłam, i to po drugiej stronie ulicy!! Dziewczyny, dzwoncie, pytajcie się, nie warto przepłacać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiercia Napisano Styczeń 26, 2010 hehehe a ja mam wszystko za free tutaj w Anglii nie ma tak jaqk w polsce ze trzeba placic wszystkie takie zeczy sa za darmo tabletki zaszczyki impant kondony :):) w polsce bym musiala na implanta troche kasy wydac na szczescie tutaj nie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiciii Napisano Styczeń 26, 2010 Mercilon (kiedyś) 30-35 pln Novynette (ostatnio) 23-28 pln Yasminelle (teraz) 34,99 (w najtańszej aptece, jakie są ceny w innych, nie wiem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hejbi Napisano Luty 1, 2010 a ja mam inne pytanie,byc moze zalosne,aczkolwiek nigdy nie bralam wiec sie nie orientuje,ile macie tych tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hejbi Napisano Luty 1, 2010 mam pytanie,nie orientuje sie w tym dlatego pytam,ile macie tych tabletek w opakowaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roznie..... Napisano Luty 1, 2010 albo 21, albo 24+4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psst Napisano Luty 2, 2010 syndi 35 - 5,70 do 7,30 zl w zaleznosci od apteki. lecze tym jajniki wiec mam porządną znizkę. szału nie ma bo i tak już więcej w ciążę nie zajdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akaczorex Napisano Maj 22, 2011 a czy można kupić jakieśz tabletki bez recepty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stasia21 Napisano Maj 29, 2012 Ja się już naczytałam to wiem, że chyba nie ma takich tabletek anty, które nie byłyby na receptę. Krótko mówiąc wszystkie są na receptę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michał09090 Napisano Wrzesień 27, 2013 W angli wszystko za darmo hiva i różne dziadostwo też dostanież za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2013 qlaira 49,98 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2013 Microgynon, 6,70 zł :) za pudełko z trzema blistrami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2013 Naraya Plus ok. 35 zł, raz mi się udało kupić za 28 zl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 21, 2016 Ja akurat zdecydowałam sie na wkładkę hormonalną Levosert i przyznam szczerze że w tym przypadku to naprawde sama antykoncepcja wychodzi mnie bardzo atrakcyjnie pod względem ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxitaxi 0 Napisano Kwiecień 21, 2016 Za Vibin w aptece płacę ok 26 zł, ale często kupuję w aptece internetowej w trzypaku i wtedy wychodzi niecałe 22 zł za opakowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenywiec30 0 Napisano Kwiecień 27, 2016 Ja za Vibin w swojej aptece płacę 24zł z groszami. W internecie nie kupuję, bo stacjonarną mam pod nosem, ale widziałam, że są po 22 - 23zł za opakowanie. Moim zdaniem to tania opcja antykoncjepcji - a już na pewno o niebo tańsza od prezerwatyw (12zł za 3 sztuki :( ). Także dla mnie to ogromny plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Flora20 Napisano Kwiecień 30, 2016 Ceny są różne w zależności jaka apteka, zazwyczaj w prywatnych jest drożej. Sama stosuję Vibin mini zdarzało mi się w różnych kupować najwięcej płaciłam 26zł, a najmniej 19. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2016 Powiem Wam jeszcze ze dla mnie duży plus za to ze cena za wkładkę Levosert jest naprawde jak najbardziej ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2016 Zawsze też mozna zmienić antykoncepcję. I jesli długo przyjmowałyście tabletki jest jeszcze wkładka hormonalna. Byc moze własnie któraś z Was też o tym pomysli. Sama tez o tym mysle zwłaszcza ze ta metoda wcale nie jest tak kosztowna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 18, 2016 Być moze własnie własnie wkładka hormonalna Levosert jednak jest dla Ciebie odpowiednim rozwiązaniem? Ja raczej bym na Twoim miejscu poszła w takim kierunku antykoncepcji. Wydaje mi sie ze jesli chodzi o cenę za antykoncepcję to jest równiez bardzo korzystna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2016 Nie zawsze warto jest polegać na zabezpieczeniu naszego mężczyzny. Powiem Wam ze odkąd mam wkładkę hormonalną Levosert spokojnie mogę własnie przestać myślec o zabezpieczeniu, bo na niej mogę zawsze polegać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach