Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcuxcu

wózek

Polecane posty

Gość xcuxcu

Czy wstydem jest to zeby chłopczyk jezdził w bordowo rozowym wózku?

Gość Kiedyś słyszałam że
wstyd to kraść i z gołej baby spaść :P Przecież to jest małe dziecko. Sądzę, że nie.

Mój syn jeździł w czerwonym i jakoś nie było mi ani jemu wstyd.I tak wszyscy nas zaczepiali i mówili że mamy piękny wózeczek

Gość Wanka
Teraz czasy się zmieniły i nie ma tak, że dla dziewczynki niebieskie, a dla chłopczyka różowe.

Wanka, chyba na odwrót? :D A tak powaznie, to np. moja córka większość ubranek ma błękitnych, bo moim zdaniem, ładniej w nich wygląda niż np. w różowych.

Gość xcuxcu
Własnie sie tak zastanawialam bo miala byc dziewczynka a beedzie chlopczyk i kupilam wczesniej wozek w rozu z bordo i teraz sie zastanawiam czy nie beda sie z nas śmiac ze chlopak w takim wozku

Najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa, a reszta, to \"naleciałości\". Nie będziesz mu przeciez zakładać sukienek. A jak facet jedzie czerwonym, czy żółtym autem, to się z niego śmieją?

Gość łooo matko
jakie problemy:O

Nie ma to żadnego znaczenia. Wózek to wózek. Jeżeli szukasz fajnego modelu, który jest bardzo lekki a zarazem praktyczny i łatwo można go złożyć to polecam GRACO. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco