Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little bunny20

sucha skora

Polecane posty

Gość little bunny20

moja skora jest bardzo sucha i proeblem w tym ze kazde umycie glowy konczy sie tym ze mam suche platy przy skorze glowy probowalam wielu srodkow i nic nie wiem jak zaradzic tej"suchosci"to nie lupiez a przeciez nie bede balsamowac glowy????

Gość anusia-kawusia
proponuje ci kupic w aptece oliwke ozonowa , kosztuje okolo 30 zl posmaruj skore głowy, zostaw na jakas godzine, pozniej umyj glowe szarym mydlem , szmponem ze dwa razy , oliwka dobrze sie zmywa mam nadzieje ze nie masz luszczycy owlosionej skory glowy bo to jest dziadostwo nie do wyleczenia , wiem bo na to choruje od wielu lat

a jakich środków próbowałaś? byłaś z tym problemem u dermatologa? możesz wypróbować kurację do przesuszonej i łuszczącej się skóry głowy Avonu, kosztuje ok. 12,90 zł.

Gość jesli to luszczyca to bllle
probowalam kuracje z avonu nie polecam nic nie daje, jest jeszcze olejek to podgrzewania ale tez do d...jak wszystko z tej firmy idz do dermatologa bo jesli to luszczyca to wspolczuje bo nic ci nie pomoze

Gość Kwwwak22
Znajoma dermatolog poleciła mi ostatnio świetny krem nawilżająco-natłuszczający-nanobase