Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam

Czy agresywne i niegrzeczne dziewczyny pociągają facetów?

Polecane posty

Gość milejdy
mia przestan wklejac bitefity pod innym nickiem

To palenie jest niekobiece? Nigdy nie słyszałam takiej opinii, serio. :o O ile sie dobrze orientuje, to wśród palaczy większy procent stanowią kobiety. Ja co prawda już rzuciłam, ale wydawało mi się, że palenie jest dość zmysłową czynnością :classic_cool:

Gość daro-z-wawy
a ja nie lubię takich lasek... dziewczyna, które klnie wygląda mnie na dziwkę z dyskotek wolę te porządne i poukładane ale ważne też jest by miały swoje zdanie

Gość Julyai
sza la la la la la la nudzę sie i wchodzę na głupie topici dla ludzi którzy nie mają nic lepszego do roboty niż gadać o jakichś pierdołach la la la i nabijam się z nich la la la a teraz już stąd idę la la la żeby spędzić czas na czymś bardziej pożytecznym salve!

Gość bez ograniczeN
ja jestem bardzo nadbobudliwa zła buntownicza w mojej głowie ze tak powiem jest pełno groznych rekinów jestem wulgarna . i mam problem ze sobą ciagle mysle ze ktos mnie obgaduje ze jaka ja nie jestem wkurwia mnie ze huj!. bez komentarza ..myzle ze chlopy to cwele nie lubie ich ...wisi mnie ich zdanie ... kurwa co to spowiedz heh... Kiedys zajebałam kolezance za to ze mi oddała paierosy a to chyba dobrze nie ale ja sie czasem nie opanuje i... !.

Gość men 279
kompletnie takie coś mnie nie pociąga taka dziewczyna kompletnie odpada , dziewczyna ma być ciepła , sympatyczna , miła i kobieca bo ona bedzie kiedyś matką dla moich dzieci i będzie strażniczką ogniska domowego , nie wyobrażam sobie na tym stanowisku jakąś pijaczke i agresorkę ******* takie dziewczyny i takich chłopaków , mnie nawet drażni takie coś że dziewczyna przeklina , to moje zdanie

Gość Przystojny 26l
Nie lubię babochłopów

Gość hmm m m m mmmm
Kazdy typ kobiety moze sie podobac i cieszyc powodzeniem zaleznie od środowiska w ktorym sie obraca, indywidualnych preferencji ewentualnego absztyfikanta, a przede wszystkim tego wewnętrznego "czegos" -jesli dziewczyna to posiada to fascynuje..chociaz taka typowa "ordynarna cwaniara" (wstrętny jezyk, agresywny styl bycia) imponuje głownie gówniarzerii a dla calej reszty spoleczenstwa (z nielicznymi wyjątkami) jest raczej aseksualna. dOKLADNIE TAK SAMO JAK JEJ PRZECIWNIENSTWO CZYLI HIPERGRZECZNA MIMOZA SPOD HASLA "Ą' Ę" ZDROBNIAJĄCĄ KAZDE SLOWO. Wszytko doprowadzone do przesady staje sie groteskowe i odpychajace. A co za tym idzie to wlasnie panie reprezentujace rozne odcienie szarosci najszybciej znajda adoratorow - zarowno eteryczna nimfa ktora potrafi niekiedy pokazac pazurki jak i twarda "wojowniczka" skrywajaca delikatnosc pod pancerzem szorstkosci

Gość hmm m m m mmmm
A mnie najbardziej drazni wlasnie takie cos: DZIEWCZYNA MA BYC" dziewczyna ma być ciepła , sympatyczna , miła i kobieca bo ona bedzie kiedyś matką dla moich dzieci i będzie strażniczką ogniska domowego , nie wyobrażam sobie na tym stanowisku jakąś pijaczke i agresorkę ...dziewczyna jest tak samo jak i mężczyzna czlowiekiem z krwi i kości a próba wtłoczenia tego rodzaju istoty jej w romantyczny, stereotypowy schemat: istoty zwiewnej, ulotnej, cieplej i czulej tzn:przyszlej mamusi i opiekunki jest PO PROSTU SKAZANA NA NIEPOWODZENIE PROBA ZREALIZOWANIA UTOPII. A TAKA PANIA KTORA NIE OKRAZUJE ZLOSCI ANI AGRESJ (bo nie ma w niej ani krzty takich niegodnych uczuc) ani nie traci nad soba panowaniaTO SOBIE NAMALUJ I WYTNIJ