Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia20

krzywy jeden zab jak go wyprostowac

Polecane posty

Gość kicia20

mam krzywy tylko jeden ząb i to z przodu chciałabym go wyprostowac ale na stały aparat mnie nie stac czy sa inne tansze metody wyprostowania Tylko jednego zeba i ile moze to kosztować

Gość upupupupupupupp

Gość upupupupupuppupup

Gość licówka 400-600

wiesz co, chyba nie ma takiego sposobu. moja kolezanka w podstawowce miala przerwe miedzy gornymi jedynkami. wziela sobie te zeby zwiazala taka jakby przezroczysta nitka. wszyscy sie z niej nabijali, ale po ok. 2 latach juz tej przerwy nie miala. I teraz naprawde ladna z niej dziewczyna. Ale co zrobic z 1 krzywym zebem to nie wiem niestety :(

Gość heeeela
aparacik taki ruchomy,tylko na noc sie zaklada...ja taki mialam i wyprostowalam moją trojke...co jakis czas "podkreca sie" go by zab systematycznie sie przesuwam i juz;)

mi ruchomy aparat zamiast wyprostowac zeby to skrzywil zgryz, ale to nie musi byc regula :O

Gość ruchomy aparat robi wiecej
szkód niż pożytku, przekonały się o tym moje obie siostry

ale przecież można załozyć aparat stały tylko na kilka zębóe, i wtedy koszt jest mniejszy

ja za dwa tygodnie ide z moją córką (7 lat) na założenie aparatu stałego na górna szczękę. koszt to 400 zł , aparat ma być założony od trójki do trójki, krzywa jest dwójka

Gość kicia20
a orientujecie sie moze gdzie w poznaniu mozna cos takiego zrobic i czy jest to bardzo widoczne i jak długo musiałabym to nosić i czy po załozeniu takiego aparatu konieczne sa nastepne wizyty

Gość ale jak sie juz ma swoje lata
20-to czy cos da sie jeszcze zrobic?

Gość Moniś23
witam, mam 23 lata i jeden krzywy zab, jest nim trójka. pytalam dentysty i powiedzial ze nic nie da sie zrobic oprocz wizyty u ortodonty i zalozenia stalego aparatu. Myslicie ze inny specjalista doradzi cos innego?