Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estera 22

Domowe złuszczanie??? Czym i czy to możliwe??

Polecane posty

Gość Estera 22

Czy można jakoś naturalnymi sposobami złuszczyć naskórek?? Nie chcę wydawać fortuny na zabiegi kwasami które niekoniecznie muszą rozjaśnić przebarwienia i ślady po trądziku.. Czy da się trochęzłuszczyć naskórek jakimiś domowymi sposobami, ewentualnie naturalnymi preparatami??? Chodzi o blizny i przebarwienia po trądziku....

są kremy z kwasami do domowego użytku, np. Acne Derm. do tego wysokie i fotostabilne filtry na dzień.

Gość pytajaca...
a mozesz podac cene?

Gość galsomina
dobry sposób na zluszczenie naskórka -to miód z cukrem,skóra po takim pillingu jets naprawde gladziutka

Gość ja ja ja ja
do jakiej to cery jest? bo ja mam lekki tradzik i nie wiem czy...

Gość Acne derm w ogóle
nie złuszcza to po pierwsze... a po kremach z filtrami miałabym chyba tłusz na twarzy.

Acne Derm kosztuje ok. 16-21 zł, zależy od apteki. a filtry można przecież zmatowić pudrem sypkim lub skrobią. ale po co, lepiej narzekać na brzydką cerę ;)

Gość przecież ci piszą ludzie
że acne derm nie pomaga!!!! A poza tym chodzi o NATURALNE MENTODY ZŁUSZCZANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie obchodzi mnie, co kto pisze, ja napisałam do Estery, a ona jeszcze nie odpisała. a Acne Derm to KWAS azelainowy, a właśnie KWASY ZŁUSZCZAJĄ. polecam się doszkolić, zanim zaczniesz zwracać komukolwiek uwagę, ujawniając swoją niewiedzę. poza tym, co to znaczy, że Acne Derm nie działa? przez ile miesięcy był stosowany i czy równocześnie z fotostabilnymi filtrami? jaki rodzaj cery? może czas na mocniejsze kwasy. trochę kultury i lektury :P

Gość popieram
krytyka jest dobra,ale gdy ma sens i wie sie o czy ''mówi'

Gość butterflyyyyy
a ja od niedawna używam kremu z kwasem glikolowym "Glyco A" zobaczymy jakie beda efekty:]

Gość taka siaka sobie
Hej! mam pytanko, na twarzy mam kilka takich różowych plamek p o strupkach, jak mi pryszcz wyskoczył. A te których nie wyduszałam zrobiły sie sine plamki. Jak to zlikidowac? to sa przebarwienia? czy blizny????