Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka 1970

BRZYDKIE SŁOWA U DZIECI

Polecane posty

Gość kobietka 1970

MAM ZNAJOMEGO CO MA SYNA 12 LAT , TEN SYN MÓWI BRZYDKIE SŁOWA. POWIEDZIAŁAM ZE MOZE USŁYSZAL OD NIEGO I GO NASLADUJE. OBRAZIŁ SIĘ NA MNIE ŻE ZARZUCAM MU Ż ETO PRZEZ NIEGO SYN TAK MOWI. MOZE MIELIŚCIE PODOBNY PRZYPADEK , SYN MÓWIAC DO NIEGO UZYWA BRZYDKICH SŁÓJEST PO ROZWODZIE I WYMYŚLI Ż EKARĄ BĘDZIE DLA SYNA ZE GO NIE WPUŚCI DO SIEBIE DO DOMU PROSZE O WYPOWIEDZI CZY MIELISCIE COŚ PODOBNEGO?

Gość kobietka 1970
widzę ż enikt nie ma z dziećmi problemów , ciesze się bardzo :)

Gość cytrynka2000
moja córcia ma trzy latka i potrafi nprzeklnąć ibardzo jej sie to podoba a mi wcale i co mam robic

Gość kobietka 1970
jak ma 3 latka to nie zwracaj uwagi samo jej przejdzie , ona jeszcze nie rozumie co mówi .... widzi tylko ze jak powie brzydkie słowo to wszyscy reagują to się cieszy i dalej powtarza

Gość yujhjghjkb
Kobietko naucz się pisać! Już w pierwszym zdaniu jest błąd.,,MAM ZNAJOMEGO CO MA SYNA 12 LAT '' Czy aby nie powinno być - Mam znajomego ,KTÓRY ma syna w wieku 12 lat??!!!

Gość kobietka 1970
Dobrze ze Ty potrafisz poprawnie pisać ale ja nie pytam się jak się co pisze

Gość swietna kara
jak go złapią z papierosem niEch mu rękę obetną a jak z dziewczyna go przyłapią to nich go Wykastrują. to na pewno będzie wychowawcze i wzmocni więz zaufania miEdzy dziEckiem i rodzicem. ide spac, bo chyba mie suszy i nie mozna dać dogonic sie kacowi.;(

Dajcie spokój idę sobie ostatnio obok podstawówki w mojej mieścinie a tu dwie dziewczynki na oko 10 lat i jedna do drugiej taki tekst \" Chodz tu szmato bo ci zapierdolę\" . Stanęłam jak wryta i nie wiedziałam co mam zrobić. Aż mi się głupio zrobiło bo jak pomyslę sobie co one mogą wyprawiać za parę lat...

Gość kobietka 1970
------------

Gość mnie sie wydaje
ze jak rodzic zaklnie przy dziecku, to jest cos w rodzaju przyzwolenia. Kiedy bylam mala, to nie powiedzialam nawet cholera , dopoki rodzice przy mnie nie mowili. Mama kiedys powiedzala to od tego sie zaczelo(choc klne minimalnie), juz stara baba bylam. Ojciec nigdy nie powiedzial przy mnie brzydkiego slowa, kiedys uslyszalam od niego własnie "cholera" ( pewnie z 18 lat mialam), mysla;am, ze zemdleje. To.ze inni wkolo klęli,mnie jakby nie dotyczyło. Potem strasznie sie pilnowalam, zeby przy własnych dzieciach nie kląć., mowilam,ze tak robia tylko prymitywniu ludzie ,z ubogim słowenictwam. No i przegiecie, bo syn, juz dorosły, jesli powiem np dupa . robi mi pieklo, Ja oczywiscie pokornie sie z nim zgadzam. Chyba to od domu zalezy, nie ma cudów.W kazdym razie od kogos z autorytetem.