Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olo21

kobiety wy wszystkie jestescie poschizowane !!! co ja robie nie tak??

Polecane posty

Gość olo21

ok jestem typem podrywacza !! mam kupe koleznek ale tak naparwde tylko 3 najblizsze : Kama .. Anka.. i Mycha... z całej tej świetej trojcy Myche... znam najdłuzej kiedys w Lo krecilismy ze soba ale pozniej juz nic nie wyszło , ja sie jej zwierzałem a ona mi Kame.... laska ktora poznałem jakies6 lat po Myszce wszystko szło super relwlacja dopoki sie nie zakochałem...Musze przyznac nie mam szans u Anki ale zawsze mogłem liczyc na wsparcie Myszki i Kamy ktore mnie pocoieszały. Ale do cholery od jakiegos czasu kontakt z Mychą mi sie urywa , nie gadamy jak dawniej , nie smiejemy sie , unika mnie , spuszcza wzrok do cholery jakies dziwne laski jestescie !!Jak z nia gadam pytam co jest to do cholery nie chce nic mowic no sorry , niektorzy mi mowia ze sie we mnie jeszcze kocha ale czy to powod zeby konczyc znajomosc? zlitujmy sie no i co ja mam zrobic bardzo ja lubie i nie chce stracic jej przyjazni da dlugo sie znamy i kupe razem przeszlismy to naparwde swietna laska , ale jej fochy mnie juz draznią i zaczynam lac na sprawe!!!

Gość sprawdź kierunek wiatru
:O

Gość juz sie chyba polał
:o

Gość brzydula_19l
mysle ze moglbys wziac udzial w programie jerryego springera

Gość eeeeehhhu
moze jest w tobie zakochana i nie chce patrzec jak podrywasz inne i opowiadasz jej jakie to one sa wspaniale :O troche zrozumienia..... tez bym unikala takiego typa