Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka18

skoro nie mam ZADNYCH objawów prócz trochę sporych upławów

Polecane posty

Gość kaśka18

mogę mieć dużą nadzerkę?:( czy to możliwe że nigdy nie krwawiłam, nic mnie nie bolało i nie swędziało a moja nadżerka okaże się duża? bardzo się boję....

upławy to też objaw czegoś niepokojącego, co dzieje się z organizmem. Najlepiej idź do lekarza, będziesz miała pewność

Gość natamabo
czasem jest bardzo duza nadzerka, a objawow w ogole nie ma.Idz do lekarza, i nie martw sie na zapas.Moze to nie jest nadzerka, jakis rzesistek, czy cos w tym stylu.No ale nie leczone moze sie rozwinac w cos powaznego.pozdrawiam.

Gość teraz nadżerka to choroba
cywilizacyjna, a leczenie odbywa sie bez problemów, nic się nie martw.

Gość kaśka18
dzieki dziewczyny🌻 ale mi chodziło o to czy to możliwe że nadżerka jest duża a jednak nie ma upławów? gdy` lekarz mi powiedział że mam spore upławy, zapisał mi tabletki bakteriobójcze i kazał przyjśc na badanie wymazu(nic nie wspominał o nadżerce) nawet przez myśl mi nie przeszło że to może być to(nawet nie wiedziałam co to jest)...ale teraz czytam na forum że dużo kobiet to ma i bardzo się boję że ja też:(

Gość kaśka18
sorry miało być "a jednak nie ma objawów...przynajmniej takich dużych"

aaa, czyli byłas u lekarza? to może po prostu zastosuj się do tego, co powiedział? a jeśli nie masz do niego zaufania, to pójdź do innego. od czytania jeszcze nikt nadżerki nie miał;) uszy do góry!

Gość i na podstawie czytania
forum twierdzisz ze masz nadzerke???? Poczytaj encyklopedie zdrowia, to okaze sie ze chorujesz na o wiele wiecej chorob :-) Skoro lekarz nic nie powiedzial o nadzerce (a pewnie cie badal) to jej nie masz i tyle

Gość teraz nadżerka to choroba
skoro byłaś u lekarza i Cię badał to nie masz nadżerki.

Gość
Kaśka Zapewniam Cie ze jakbys miala nadzerke to lekarz zobaczylby ja w czasie badania. Tak było u mnie choc była mała. Jeśli dostalas leki na bakterie masz po prostu zwykła infekcję. To naprawde pikus. Zresztą nadzerke teraz juz chyba raz w zyciu ma większość kobiet - to nic takiego.Rozmawiaj z lekarzem o swoich obawach a nie z forumowiczami:)

Gość kaśka18
tylko że on nie badał mnie przez wziernik tylko tak normalnie ręką....czy przy takim badaniu mógł przegapić nadżerkę, bo obawiam sie że tak

Kaśka, panikujesz. Wszystko, co było potrzebne, zostało tu już napisane - nie ufasz mu, idź do drugiego, ale nie wymagaj, by forumowicze zastąpili lekarza.

Gość kaśka18
ale ja chciałam tylko zapytać co o tym sądzicie:( na razie nie moge iśc do lekarza bo mam okres a do tej pory chciaąłm się czegoś dowiedzieć na ten temat...bo widze że dziewczyny poruszają tu różne tematy:(

Gość neni
dziewczyny a jak rozpoznac uplawy od normalnej wydzieliny ???