cocosek 0 Napisano Marzec 24, 2006 zobaczcie i skomentujcie.. www.cocos.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zjawa migotliwa 0 Napisano Marzec 24, 2006 Bardzo mi się podoba :) Gdybym nosiła biżuterię, to tylko taką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocosek 0 Napisano Marzec 24, 2006 Jak sie komus nasunie jakies pytanie zapraszam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska. 0 Napisano Marzec 24, 2006 mi się podoba-a szczególnie kolczyki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestety.. Napisano Marzec 25, 2006 naturalne nie znaczy ekologiczne, a kogoś kto wyrabia przedmioty z kości zwierząt trudno nazać miłośnikiem fauny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cocosek 0 Napisano Marzec 25, 2006 Zupelnie sie nie zgadzam. Rogi krowie odrastaja tak jak inne rzeczy typu paznokcie itd. A jesli mowisz ze kosc to nie ekologiczne to juz widze jak chodzisz ubrana w plastikowe byskotki ktore i za 500lat sie nie rozloza.. to ma byc ekologiczne.. Pomysl co mowisz:D a raczje piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzium 0 Napisano Marzec 25, 2006 ja powiem, ze srebro, zloto i szlachetne kamienie tez sa naturalne... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach