Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość so so sad...

Mam dziś totalnego doła....

Polecane posty

Gość so so sad...

Posprzeczałam się wczoraj z mężem...., może dla niektórych to banalne... ale 7 lat jesteśmy parą, zawsze było nam tak dobrze, tak cudownie i nigdy nie było kłótni...Do wczoraj, pierwszy raz w życiu odepchnęłam go gdy chciał mnie przytulić, jest mi cholerni smutno i źle...Za kilka dni rodzę a mam taki głęboki żal do mojego ukochanego, tak mi z tym źle, czuję się dziś samotniej niż kiedykolwiek w życiu.... :(

Gość koksa
oj, może to ciąża tak na Ciebie wpływa? Albo ciąza tak na niego wpyneła? Zobaczysz dziecko się urodzi i wszystko bedzie super. Podziwiam Cię, Was, 7 lat wszystko było dobrze. Ja jestem po slubie 6 miesięcy i wszystko mi się wali na głowę. Coraz częściej zalewam się łzami i myślę że nasze małzeństwo to pomyłka. Serce mi peka..

Gość so so sad...
koksa chciałabym wierzyć, że to ciąża ale to nie to... Po prostu nawarstwienie problemów... :( a głownie kłopoty z rodziną męża, przerosło mbnie to wszystko... A Ty? Dlaczego myślisz, że to pomyłka...

Gość maybe_
so so sad---skoro jestescie juz razem 7 lat i zawsze bylo dobrze i niedlugo bediecie miec dziecko to po prostu musi byc dobrze... nie wiem jaki jest powod twego smutku ale...uspokoj sie...przemysl to wszystko...daj czas jemu zeby tez to przemyslal i pozniej porozmawiajcie... trzymaj sie wierze ze wszystko sie wyjasni 🌻❤️ koksa----witaj w klubie:( dzis mija nam pol roku od slubu i wszystko sie wali....juz sama nie wiem co robic...nie chce rozmawiac.. nie wiem co to bedzie...

Gość maybe_
rodzina meza....skad ja to znam...

Gość so so sad...
Wiecie może tu właśnie jest problem...7 lat w związku ale dopiero 2 jako małżeństwo i może tu zaczynają się schody?, tylko u Was po prostu ciut wcześniej...

Gość so so sad...
:(

Gość maybe_
:(nie mam pojecia...:(

Gość so so sad...
Czuję,że jeśli będzie tak nadal to całkiem odsuniemy się od siebie a teściowa ze swoją córeczką zniszcza nasze małżeństwo...

Gość maybe_
nie wiem co ci powiedziec bo sama nie moge sobie z tym wszystkim poradzic... tesciowa z coreczka mowisz?? skad ja to znam?...:(