Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deleter

Edyta Górniak zgwałcona!!!!

Polecane posty

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Jesteście wszyscy pomyleni...dajcie jej spokój.

Gość jguthgfyfh
Daj sie zgwalcić i potem się zastanów co wypisujesz za brednie jedna z drugą.

Gość gdzie widzisz brednie
czy brednia jest stwierdzenie ze powinna byla juz dawno isc na policje? Albo wynajac detektywa, odszukac faceta i wsadzic do wiezienia?

Gość do ojjjj
masz rację! gdyby to była każda inna kobieta to by wam było przykro, że ją spotkała krzywda, a że to Edyta, to zaraz musi udawać, kłamać i się sprzedawać! Ludzi Ona ma uczucia!!!! to kobieta jakich tysiące, zastanówcie się, co robicie!!

Gość buląca głowa
Głupia pinda, szczerze mówiąc. Musiała dostać niezłą kasę za tę historyjkę. Ludzie dla pieniędzy zrobią wwszystko, nawet publicznie obnażą się ciałem i całą intymnością. Oczywiście, że zrobiła to dla kasy i reklamy.

Gość takie moje skromne zdanie
nagle po tylu latach przypomniała sobie, że została zgwałcona........ phi tez coś

Gość Edyta to normalny
człowiek...przeżyła to jak każda inna zgwałcona kobieta...powiedziała,bo wyszła taka sytuacja.Ciekawe czy każda z was poleciałaby zaraz na policją???Szkoda wogóle was czytać.

Gość do Deleter
przeczytalam co napisalas i widze ze Edyta juz zmienila zdanie :O W tym tekscie jest napisane ze odezwal sie teraz i zazadal kasy, a jakies dwa dni temu widzialam w TV jak poplakiwala i mowila ze on sie od czasu do czasu pojawial i jej mowil ze i tak bedzie z nim, ze nalezy do niego itp. Moglaby sie zdecydowac na jedna wersje :O

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Jesteście strasznie pomyleni!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak jeden

Jedni mówią, że szuka rozgłosu :-0 Jakby nic nie powiedziala, to by sie znaleźli tacy, co by zaczęli huczeć, że jako osoba publiczna, powinna powiedzieć; przyznać się i zacząć akcję na temat profilaktyki jakiejś znowu :-0 I tak źle i tak niedobrze. Jakby nie patrzeć, zawsze dupa z tyłu :-0

Gość a myśleliście kiedyś może ile
zgwałconych kobiet maszeruje po tym fantastycznym przeżyciu od razu na policję??? bo to tak miło iść do komisariatu i jakiemuś obcemu dupkowi policjantowi opowiedzieć, że włąśnie się miało spotkanie z pedofilem!! który pewnie jeszcze groził, że ją zabije jak komuś wygada! puknijcie się w te głupie głowy!!!

Gość buląca głowa
A czy ty jedna z drugą szukałybyście kamery w lukratywnej TVN, żeby sfilmować całą akcję, a potem rzewne wynurzenia? Zastanówcie się . Bo ja nigdy.

Ty powyżej...Do deleter chyba żle słuchasz...całkiem inaczej mówiła,.

Gość do buląca glowa
trafilas w sedno!!!! Uwazam ze zgwalcone kobiety powinny walczyc o sprawiedliwosc w sadach, powinny sie wypowiadac w TV jesli maja na to ochote - moze komus pomoga. Ale filmowanie akcji na biezaco i montowanie z tego od razu programu pokazuje ze Edytka wie, gdzie jest schowana kasa :O

taaa... macie racje, mogła w uwadze nic nie powiedzieć, a potem Fakt albo inna fajna gazeta podałyby na 1 stronie że dała dupy jak miała 16 lat z przyjemnością! musiała się wytłumaczyć i wszystko powiedzieć, żeby ten temat już nigdy nie był sensacją ......

Myślicie,że jak coś jest mówione w telewizji to zaraz chodzi tylko o kasę. Wyobrażcie sobie co ona musiała czuć.kiedy własna matka wyganiała ją z tym pomyleńcem na korepetycje! Co on jej robił,za plecami rodziców. U mnie w domu nigdy by takiego czegoś nie było. Nikomu z was nie życzę takiego czegoś,a wy dajcie jej spokój. Nie depczcie nieszczęściu po piętach bo się odwróci...................................................................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ok powiedzmy, ze to jest prawda, ale czemu w takim razie ma służyc ten rozgłos? najpierw to z szantażem a teraz z gwałtem? a jaka była afera po urodzeniu dziecka/ że to jej zycie prywatne, że niik nie powinien nic o niczym wiedzieć ani widzieć a teraz co ? wywleka przed poinią publiczną takie intymne sprawy? pytam czemu to ma służyć???

do To MOJE SKROMNE ZDANIE, to o co pytasz jest napisane 3 wypowiedzi w górę!!!

Odpowiadam Ci trepie...temu to ma służyć,żeby inne zgwałcone przez tego ............ zgłosiły się i pomogły ud....... palanta i temu,żeby dodać odwagi innym kobietą aby umiały z tym walczyć.

Gość wg.mnie
jak to czemu to ma sł€żyć? Promocji płyty.

ooooo ho ho jak tak się martwi o inne kobiety to na policji mogła być juz kilka lat temu a nie w telewizji

Myślałam,że są z was ludzie,ale jednak nie!!!!Gdzieście serca podziali. Nawet gdyby działo się takie coś na waszych oczach tobyście nie reagowali. Potwory

Gość booombastic
a ciekawe kiedy nagrywał ten materiał na kasetę - przed gwałtem czy po . Jeżeli przed to chybawiedziała ,ze facet jest chory ( przecież on był 3 razy starszy od niej ) i powinna spieprzać od niego . Zerwać kontakt i tyle - nie mówcie mi że użył siły by ten materiał na kasetę nagrać. A jeżeli ta cała rozbierana sesja była nagrana po gwałcie to ... no comment .... a poza tym chyba 15 letnia dziewczyna ma rozum i widzi co ten chory facet robi - przecież on aranżował jakies sceny jeszcze ze swoja córeczka Aha , i nie porównujcie tego rodzaju gwałtu to sytuacji kiedy pijany facet napada na kobiete i wykorzystuje przy tym siłę fizyczna - bo ona dokładnie wiedziała do czego ten facet zmierza... i nic nie zrobiła zeby temu zapobiec -czemu chociażby nie powiedziała matce, co? Matce nie ufa a przed cała Polska się wypłakuje? ehh, ale się upisałam

Gość ma to sluzyc temu
ze kiedy wrzeszczala na dziennikarzy zeby sie odwalili od jej zycia prywatnego to wiekszosc sie rzeczywiscie od Edyty odczepila i sie o biedusi cicho zrobilo. Wspolczuje jej ale nadal uwazam ze kolejnosc powinna byc taka - mam pieniadze za pierwsze koncerty (a miala ich mase), wynajmuje detektywa, znajduje czlowieka i oddaje go pod sad. Potem ewentualnie mowie to jakiejs gazecie, ale nie TVN ktory placi kase, tylko czasopismu dla kobiet. Bylo wiele historii w ciagu ostatnich lat, kiedy mowilo sie o zgwalconych kobietach. Mogla sie przylaczyc do dyskusji. Ale nie, czekala latami nie wiadomo na co...wybaczcie, ale gdyby mnie cos takiego spotkalo, to zrobilabym wszystko zeby dopasc drania i wsadzic do wiezienia. A ona cale lata czekala i gdyby jej nie szantazowal filmem to nadal by nic nie zrobila, mimo ze ma duzo wieksze mozliwosci niz przecietna kobieta (pieniadze, slawa, znajomosci).

Gość jak moze byc dobrze
jak to czemu?nie rozumiecie co ona musiala przezyc???chciala po prostu zamknac buzie wszystkim pismakom eby nie snuli roznych glupich domyslow!chciala sie od tego raz na zawsze uwolnic,bo potem by znowu bylo ze sie tlumaczy po fakcie! zero wspolczucia w Was ludzie! co ona musiala czuc skoro nie mogla liczyc na pomoc wlasnej matki???no co???chcial o tym zapomniec ale to do niej wrocilo,dlatego powiedziala o tym zeby wreszcie raz na zawsze sie od tego odciac! podziwiam ja ze miala tyle odwagi!i wcale nie mowie tego dlatego ze jestem jej fanka czy cos w tym stylu po prostu rozumiem ją! a jesli to faktycznie jeszcze komus pomoze w tym zeby odwazyc sie powiedziec o tym czlowieku,ze ogos jeszcze tak krzywdzil to chyba dobrze co nie???przeciez takich ludzi trzeba zamykac!!!!!!

do takie moje skromne zdanie!! Ty chyba masz coś z oczami , albo czytać nie umiesz!! najpierw cztaj, potem odpowiadaj! Rónież jest napisane, czemu na policje nie chodzą zgwałcone kobiety!!! ........

Gość buląca głowa
Ależ wy niektóre naiwne jesteście. Wszystko w tym życiu rozbija się o kasę, a zwłaszcza w TV. Oni hienują na takich historyjkach, płacąc niemałe pieniądze dla chętnych do zwierzeń. Z tego żyją, dobrze żyją. A Edytka i jej mąż też myślą, jak wykorzystać gasnącą sławę. Biznes is biznes.

Gość wg.mnie
szczerze mówiąc to jakbym górniak zobaczyła w bieliźnie to nie zrobiłoby to na mnie wrażenia już ją widziałam w majtkach w sopocie (czy to opole było?) , nago ja widziałam w playboyu i ckmie. wiele hałasu o nic.