Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deleter

Edyta Górniak zgwałcona!!!!

Polecane posty

Gość Antracyt
polecam wywiad z Vivy z 31 grudnia 2001 r. (Edyta na okładce cała umazana farbami...) Najsztub przeprowadzał z nią wywiad... padło m.in. takie pytanie... PN: "Pamięta Pani moment, w którym przestała być dziewczynką, a stała się kobietą?" EG: "Niestety pamiętam..., ale wolałabym o tym nie mówić" Jak się dobrze wczytać w cały wywiad, widać jak na dłoni jakie piętno zostawiło na niej dzieciństwo... (jedno z pyt.: czy Pani stara się zachować dzieciństwo w pamięci? EG: nie, staram się je z niej wyrzucić..." albo następna odp. "dla mnie seksualna sfera życia jest najmniej ważną..." " ... zapominam, co wydarzylo sie w moim zyciu i jak biografia zmienila moja biologie" Pani biografia bardzo zmienila Pani biologie? - "Bardzo" Tak by nie odpowiedział nikt, kto miał szczęśliwe dzieciństwo... i kto wychowywał się w normalnym domu, wśród kochającej rodziny... i chyba co do tego nie macie wątpliwości... Kiedyś przeczytałam ten wywiad i nie dostrzegłam w jej odpowiedziach tego, co udało mi się zobaczyć dziś... po tym jak Edyta postanowiła o tym opowidzieć Jaką ona musi mieć w sobie siłę, aby znieść tyle upokorzeń?!?!?

Gość Boszsze
Litości!! Wyobrażacie sobie, że facet chciał sprzedać prasie kasetę, która jest dowodem rzeczowym jego PRZESTĘPSTWA??? O święta naiwności!!

jakiego przestepstwa? uparwiala z nim seks, miala skonczone 16 lat, tak naprawde nie wiemy czy on ja brutalnie zgwalcil czy tylko psychicznie zmanipulowal i uwiodl

Gość Boszsze
..."psychicznie zmanipulował i uwiódł..." Na tej kasecie najprawdopodobniej widać, co się dzieje! Ta dziewczyna zwyczajnie oddała się starszemu facetowi (mając lat 16 doskonale wiedziała o co chodzi). Gdyby to była największa trauma jej życia nigdy przenigdy nie zgodziłaby się żeby to sprzedać TV komercyjnej (która wyrażnie miała na to wyłączność, co nie dzieje się za darmo!). Skoro przeszkadzali jej paparazzi, to po cholerę sama się teraz do nich pcha? Z najbardziej INTYMNYMI szczegółami z życia? Narzuca się ze swoimi katastrofami życiowymi, ja naprawdę nie mam już siły tej pani oglądać. I to właśnie chciałam zakomunikować wchodząc na ten topik. Pozdrawiam.

Do wszystkich wsciekle atakujacych pania Gorniak. Przez wasze wypowiedzi przebija wlasna niemoc , a za niemoca idzie jak zawsze agresja skierowana na tych, ktorych mozna najlatwiej atakowac...odpierajac swoje ataki na domyslach. Kamieniowac to domena najslabszych. Gratuluje! Gratuluje rowniez takich wypowiedzi jak: Boszsze: \"Na tej kasecie najprawdopodobniej widać, co się dzieje! Ta dziewczyna zwyczajnie oddała się starszemu facetowi (mając lat 16 doskonale wiedziała o co chodzi). Gdyby to była największa trauma jej życia nigdy przenigdy nie zgodziłaby się żeby to sprzedać TV komercyjnej \" 1. Co na kasiecie widac, to nie wiesz. 2. Jesli to jej najwieksza trauma to zgodzilaby sie. Wiesz kiedy? Gdyby wykazala maksymum odwagi. Ty dziecko nie masz pojecia co znaczy i trauma i odwaga. Podalam ten przyklad nie aby Cie dotknac, ale wykazac kompletny brak doswiadczenia zyczeniowego i wlasnie dlatego ze go brak, kamieniowanie innych. Najpierw trzeba cos przezyc aby byc tak kategorycznym. Pisalam tu raz i wspomnialam o tym jakim wspanialym zrodlem badan jest dla socjologow to forum. Na dowod przytaczam \"Wprost\" z dnia 26 marca 2006. Artykul pt \"Pelzajaca Agresja\" - \"Chamstwo na czacie. Wypowiedzi NA TYM temacie tez sa swietnym potwierdzeniem agresji. Madrzy sa ci, ktorzy ...maja watpliwosci. Bo majac watpilowosci mozna sie jeszcze czegos nauczyc. Inaczej nie ma szans. Zycze watpliwosci :):):) Pozdrawiam wszystkich.

Wiekszosc z Was wchodzi tu wyladowac swoja agresje. Temat jest tylko okazja. Do tego dobry jest kazdy temat!.

kluczowe pytanie po ilu latach przedawnia sie gwalt??

Gość Antracyt
Gwalt przedawnia sie po 15 latach, to samo dotyczy molestowania. Ale w mieszkaniu Marka K. znaleziono wiecej dodowd na to, ze molestowal, wiec moze wsadza go do wiezienia, bo to przestepstwo scigane z urzedu. A za szantaz groza mu 3 lata, przy czym wyroki najczesciej sa wydawane w zawieszeniu.

Gość czyli co
facet sznatazowal ja ze ujawni dowod swojej winy...?? HALO!! HALO!! myslcie ludzie!! to nie boli!! a po obejrzeniu wywiadu po prostu sie smialem - kiepsko zagrany, tani dramat.

Gość Boszsze
Nikt tu nie wie, czy jestem dzieckiem i ile przeżyłam, więc w takie dyskusje akurat nie będę się wdawać. Natomiast uważam, że cała "afera" jest szyta tak grubymi nićmi, że doprawdy trzeba być zaślepionym, żeby tego nie widzieć. Podnoszę pytanie piętro wyżej!

Gość żal mi tej kobiety
Przekazanie tej informacji mediom było naturalną reakcją obronną organizmu. dobrze wiemy, że Edyta to jedna z niewielu polskich gwiazd, która jest tak znienawidzona przez media, gazety. Gdyby ta kaseta została przekazana Faktowi zrobiono by z Edyty młoocianą kurewkę i nawet gdyby nią nie była dzięki mediom stałaby się nią. Nie wierzę, że ta decyzja była łatwa. Dla mnie każda zgwałcona kobieta jest ofiarą i nawet gdyby kobieta chodziła z piersiami na wierzchu nikt nie ma prawa ingerować w jej ciało!!

Gość dajcie spokoj...
kurde emisja uwagi z Edzia w roli głównej-porażka wielki moim zdaniem uidawany płacz i neimoc bezradnej dziewczynki-kolejny chwyt aby zaczął się nią ktos interesować może i byłą zgwałcona alejeśli ja to tak boli to po jaką cholere o wszystkim mediom mówiła:] dla mnie bez sensu to jest i jej bohaterski łysiejący Darus masakra popsrostu a jego podziekowania w Dzień dobry tvn za to że wyemitowali w uwadze.. po co? wogóle dziwne to wszystko nie mówię że nieprawda ale jakies to wszystko nieciekawe Edzia mając 16 lat wiedziała dobrze cio robi i watpię w to żeby to były taśmy z brutalnym gwałceniem jej.......

Gość Antracyt
A czy ktos powiedzial, ze na tej kasecie jest gwalt???? Na kasecie jest Edyta Gorniak w bieliznie i jeszcze jakas mala dziewczynka (prawdopodobnie corka szantazysty). On mial agencje modelek, taki pewnie Czarek Monczyk (sic!)

Gość żal mi tej kobiety
Dobrze w takim razie jak uważacie co miała zrobić?? Miała siedzieć cicho, uchodzić za latawicę i twierdzić, że nic takiego się nie stało?? Niby czemu miała mówić o tym wcześniej, skoro tak ostro zboczuch zaczął ją szantażować dopiero teraz?

Gość bredniee
Ja nie wierzę w tą historyjke. Dlaczego wcześniej tego nie zgłosiła??? A poza tym... jakos mi dziwne sie wydaje, ze kobieta która zgwałcono zachowuje sie tak jak Edyta. Przeciez ona przez praktycznie całą swoją kariere prowokowała erotyzmem... wydaje mi sie ze tak nie zachowuje sie kobieta zgwałcona, ktora tłumi w sobie bol. Poza tym... przez lata zarzekała sie ze nigdy nie bedzie pozowac dla Playboya i sie tym szczyciła.... bez kometarza

Gość pewnie dziecku namydlił oczy
że zrobi z niej gwiazę, filmował ją w ubraniach i bez, a na końcu zgwałcił i szantażował że pokaże inną wersję światu. Taki sam scenariusz był u aktorki Terry Hutcher czy jakośtam, ta od supermana, co ją wujek molestował i dopiero teraz wyszło na jaw, gdy publicznie inne dziewczyny przyznały się że zostały jego ofiarami. ta aktorka dopiero teraz opowiedziała swoją historię ,a jest przecież o wiele starsza od Edyty, więc nie mówcie, że Edyta przypomniała sobie raptem o gwałcie, bo chce sprzedać płytę! Wiele zgwałconych dziewczyn wogóle nie przyznaje się i żyje z poczuciem winy, bo zawsze znajdzie sie ktoś, kto publicznie powie, że ''sama chciała'' , ''mogła się tak wyzywająco nie ubierać'' itp itd, ale jakby w ten sposób patrzeć, to na plaży powinny być co 3 sekundy gwałty. Jej sprawa jak się ubiera i jak zachowuje, ten facet ją zgwałcił koniec i kropka, powinien za to odpokutować, bo to jest złe.

Gość bredniee
Dodam jeszcze jedno... pamietam wywiad edyty w ktorym mówiła, ze na Zachodzie gwiazdy czesto podpłacaja gazetom aby cos o nich pisały nawet cos złego. Bo niewazne co mówią, wazne by w ogole mówili... a z tego co wiem to ona cos takiego kiedys zrobiła

Gość pewnie dziecku namydlił oczy
a ja pamiętam , jak Edyta była bardzo młoda i ktoś ''odkrył'' aferę normalnie koperkową, że tatusiem Edyty jest cygan, łaaaa, ale sie narobiło, huk i wrzawa, Hiroshiima.Wywiady, pytania, między innymi o dzieciństwo, i wtedy właśnie młodziutka i prawie nikomu nie znana jeszcze dziewczyna powiedziała, że miała straszne dzieciństwo, nie chce o tym pamiętac i mówić, chce zapomnieć. Ale niestety, pismaki jak widać nie dawały jej spokoju, jątrzyły, węszyły, aż wujaszek zapragnął forsy, więc prędzej czy później musiała opowiedzieć swoją historię niestety.

Gość dolce vita
pytanie do tych wszyskich weszacych TYLKO chwyt marketingowy: za jak kase chcielibyscie dla siebie czego takiego. "Bohaterski, lysiejacy Dareczek" na mnie zrobil okurat wrazenie OK. FACET ktory dba o swoja, orazmoze i nie najmadrzejsza, zone.

Gość ja mam inne zdanie
Uważam, że Edyta jest inteligentna, w wywiadach wypowiada się płynnie i mądrze. Uważam, że jest piękną kobietą :ciemne włosy, śniada cera, dobra figura. Uważam, że jest utalentowaną artystką, jej piosenki poza paroma wyjątkami mi się nie podobają, ale głos ma cudny. Jest sexowna i pociągająca, więc nie ma potrzeby, żeby musiała to ukrywać. Uważam, że jest dobrą matką, dobrze wyraża się o synku, ciepło o nim mówi i wielokrotnie chciała zrezygnować z kariery by wychować dziecko.

Gość terazzzz
teraz na pewno bedzie ja bzykał Rutk........ Pan Prezydent K..... Tez ponoc ja rysował przed wylotem na olimpiade gdzie to miała Edytka tak zrysowane gardełko........ciekawe po czym??? Dla mnie to obłuda niby taka pokrzywdzona a w telewizji to pozwoliła pokazac szczyt głupoty ale kasa za cos sie nalezy jak nie za spiew!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dolce vita
jej inteligencja tu nie ma nic do rzeczy. Nie o to chodzilo w mojej wypowiedzi. Nie mozna molestowc, gwalcic, manipilowac nikim. Ani glupim ani madrym.

Gość poucinać fiuty gwałcicielom

Gość Boszsze
Czy kogoś zastanowiło dlaczego gość zgłosił się teraz, kiedy kariera Edyty raczej przygasa, zamiast szantażować ją kiedy była u szczytu popularności - a co za tym idzie (jak można się domyślić), miała najwięcej kasy i najwięcej do stracenia??

Gość dolce vita
bo wtedy baly na topie i rozne rzeczy mowiono o jej znajomych? plpty, bo ploty -- fikalbys do laski prezydenta? A teraz mozna pokopac lezaca...

Gość dolce vita
sory za bledy...

Gość klamka
Właśnie to ciekawe. Edyta moze i teraz dopiero zdała się otworzyć i opowiedzieć o całej histori, ale na co w takim razie czekal gości, który ją szantażował. Ja cały czas twierdze, że sprawa ma inne podłoże. Ktos tu zadał pytanie typu: jak jej nie lubicie to po co ją oglądacie. No ja bardzo przepraszam przecież E.Górniak to osoba publiczna, mam nie oglądać TV z uwagi na to, ze ona gdzieś tam się czasami pojawi. W tym ten cały szkopuł, ktoś jak nawet jej nie lubi to i tak wie kim jest i co robi. Ciekawe w której gazecie ukaże się artykul z tą sprawą i ile Edyta już zainkasowala za to kasy.

Gość noo ja
poszukajcie w swoim życiu czegoś czego sie wstydzicie i dajcie spoko dziewczynie.Niech każdy zajmie sie swoim życiem.

Gość _____________________parodia
edyta pokazla swojego synka calej polsce lezacego w kalzuy wlasnego kalu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to pojebana niezrownowazona idiotka

Gość seven downhall
macie kaluze kalu zamiast mozgu. to byl fotomontaz zrobiony przez fakt albo innego szmatlawca.