Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deleter

Edyta Górniak zgwałcona!!!!

Polecane posty

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Jesteście potwory

Gość a myśleliście kiedyś może ile
czytaj, miało być

Gość takie moje skromne zdanie
to nie jest tak, ze nie zal mi kobiet którym się to przytrafiło przykro mi bardzo, ze takie rzeczy sie zdarzaja ale chodzi o sposób w jaki ona demonstruje ten problem nie tak rozwiązuje się takie problemy od tego jest prokurator i psychoterapeuta a nie media

Gość wg.mnie
ponad to 16 latka jak już paraduje w bieliźnie przed wujkiem to chyba ma jakieś blade pojęcie o tym że nie jest to normalne. ale ona bidulka się nie zorientowała bo on tak subtelnie ją nagabywał. błagam was!!

Gość takie moje skromne zdanie
o tak na policję to wstydziła się pujść, bała się przesłuchań, tego,ze jej nie uwierza a w telewizji czy gazecie nie wstydzi się o tym mówić, nie obawia się opini ludzi? to jakaś paranoja

Gość jak moze byc dobrze
ale edyta jest jakby nie byo osoba publiczna i pismaki nie dali by jej zyc!!!! w zyciu nie uwierze ze to dal kasy zrobila!!!w zyciu!moze to i jest naiwnosc!ale to co jej zrobiono jest tak potworne ze nie uwierze i juz!

Gość perwy
Symulantka....kreuje sie na kobiete ktora jest przesladowana i brutalnie traktowana przez ludzi...podejrzewam ze wiekszosc z jej opowiesci jest zmyslona na potrzeby kreowania jej image'u....

Gość kolejnosc taka
isc na policje - postawic przed sadem - psychoterapeuta - potem ewentualnie isc do mediow. I sprawe gwaltu zglosic wiele lat temu a nie teraz kiedy pomyslow na zaistnienie w mediach coraz mniej.

Gość do 123
jak może być dobrze- masz świętą rację i niech inni mówią co chcą

Gość jak moze byc dobrze
w telewizji odwazyla sie powiedziec to po po 18 latach dopiero!!!! bo to siedzialo caly czas w niej!!czy ktokolwiek jest w sobie w staie to wyobrazic???jak ona z tym zyla???gdyby nie to ze ten zboczeniec zaczal ja szantazowac pewnie nit nigdy by sie o tym nie dowiedzial!

Gość buląca głowa
Poza tym wcale bym się nie zdziwiła, gdyby to była zmyślona i zaaranżowana hiostoryjka. W USA , to normalne zagrywki dla zyskania rozgłosu.

Gość wg.mnie
łoooo przecież żyła całkiem nieźle. i niejednokrotnie ją widzieliśmy rozebraną.

Gość do 123
ale nie jesteśmy w usa

Gość buląca głowa
Ale bierzemy z nich przykład, no nie?

Gość jak moze byc dobrze
co Wy gadacie???psychoterapeuta,prokurator 18 lat temu????hehe dobre sobie! w tamtych czasach to jak dziewczyne zgwalcono to zawsze byla jej wina!!!!!!nie wiecie jak bylo w naszym kraju 18 lat temu???jaki psychoterapeuta???jej rodzice nie interesowali sie nia, obcy czlowiek placil za jej korepetycje a Wy iszecie o psychoterapeucie???hehe!dobre usmiac sie mozna!

Gość do 123
bardzo śmieszne.. ... ta kobieta właśnie przeżyła koszmar po raz 2!! pośmiejmy się... jak to w usa

Gość jedna z wielu wersji
16 letnia edyda dała się filmować 3 letniemu przyjacielowi rodziny teraz on chciał za te igraszki kasę więc edytka sprytnie do tvn , medialnego detektywa że biedna ofiara. mając za sobą naiwnych fanów i telewizję wujaszek może jej naskoczyć

Gość jak moze byc dobrze
no wlasnie na szczescie nie jestesmy w usa

Gość do jak moze byc dobrze
a kto mowi ze 18 lat temu? Slawna jest od dobrych kilku lat, pieniadze i to spore tez ma od kilku, do tego to, czego nie maja przecietne kobiety szukajace pomocy na policji i w sadach - slawe i znajomosci. Mogla spokojnie te sprawe zalatwic juz dawno. Na jej miejscu zrobilabym to dobre pare lat temu.

Gość wg. mnie
ale mogła powiedzieć swojemu męzowi o tm traumatycznym przeżyciu. a tu biedak dowiedział się prawie równocześnie z resztą polski

Gość klawiaturka24
gwałt to poważny temat a niektóre teksty tutaj są żałosne, nie życze aby Was to kiedyś spotkało, od razu zmienilibyście zdanie i nie bylibyście tacy mądrzy...

Gość do 123
tak, bo pewnie myślała codzień rano przy kawie, jak to zrobić żeby tego H....ja wsadzić do pudła, każda kobieta ma takie myśli o poranku!! puknijcie się w głowę. Ona chciała, go wymazać z pamięci! uciec, nie pamiętać, nie czuć... pojawił się niedawno, więc zrobiła jedynie to , co powinna była zrobić lata temu, a na co dopiero teraz znalazła odwagę, dzięki kochającemu mężowi i ogromnemu wsparciu z jego strony!!!

Gość booombastic
a ja się dziwię ,ze nie powiedziała o tym swojemu ukochanem- przecież byłoby jej łatwiej Darek Krupa dopierro teraz sie o tym dowiedział oj cos tu nie pasuje........

Gość klawiaturka24
specjaliści od zgwałconych dusz się znaleźli..

Gość tak sobie myślę
Gwałt to faktycznie tragedia dla kobiety. I zastanawiam się czy chciałabym aby po tylu latach "wywracanie " na nowo mojego życia działo się na oczach całej polski. Wątpię że byłoby mi z tym łatwiej.

Gość jak moze byc dobrze
nie mozesz zrozumiec ze ona nie chaila do tego wracac?ze chciala zapomniec?ulozyla sobie zycie a tu nagle to do niej wrocilo i znowu posypal sie jej swiat,wrocily wspomnienia!

Gość booombastic
to było z jego strony pedofilskie zachowanie, ale czy gwałyt to nie wierzę tak do końca - mi się wydaje ,ze ona chyba była zakochana w tym gostku i tego chciała -sorry , możecie mnie zlinczować ale ona ma w zachowaniu niesamowita infantylnosc i myslę , że była taka Lolita

Gość smiesza mnie wypowiedzi
w stylu "chciala zapomniec wymazac z pamieci" zestawione z "teraz znalazla odwage zeby powiedziec mezowi" :D chyba raczej powiedziec calej Polsce :D Jak mozecie sie na takie kity nabierac...nie miala odwagi przez lata mowic a jak juz mowi, to calemu swiatu? :D Tez byscie tak zrobily? Zastanowcie sie, czy tak, czy sprzedalybyscie taka historie stacji, znanej z dobrych plac za takie sensacyjne materialy, czy na biezaco pozwolilybyscie filmowac meza wreczajacego okup itp...