Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deleter

Edyta Górniak zgwałcona!!!!

Polecane posty

Gość ta Górniaczka to
Raczej sama się do samogwałtu doprowadziłaś Edyta. Teraz błagaj aby się Twoi koledzy i koleżanki z Technikum wpisywali PSZCZÓŁKO aby Twoje nowe wieści zaakceptowali , wszyscy wiedzieli co porabiałaś , niektóre dziewczyny nawet Tobie zazdrościły, że już zostałaś zaliczona ale mówiłaś wtedy o koledze z V klasy Technikum, czy pamiętasz ?

Gość a ja mam to gdzies
KOLEJNY CHWYT MARKETINGOWY. Spektakl ogolnonarodowy. Spadla sprzedaz plty to sie probuje dziewcze lansowac jak moze. To sa prywatne sprawy po co je tak wyciagac, po cholere? Przeciez mogla to wszystko zachowac w tajeminicy. Ewentualeni jak by cos wyplynelo to pozniej sie tlumaczy. Ale nie - biedactwo musialo sie zwierzyc ze swoich strasznyych przezyc calej prawie 40 milionowej Polsce. Zenada

Gość jutro Krupa walnie na zawał
namawiam wszystkich do zakończenia tych opowieści , tak myślę , że Edyta teraz się złości sama na siebie i swoje grzechy wspomina ale ten jej facet wszystko załatwia ponieważ musi może w końcu tego nie wytrzymać , walnie na zawał w końcu, chyba nikt tego nie chce , prawda ?

a czego sie spodziewaliście po kobiecie która nie ma nawet średniego wykształcenia, jej wypowiedzi w mediach zawsze były niskieog lotu

Gość katharsis.
może i na tym zarobiła... ale gdybym chciała zakończyć taką wlekącą się przez lata paskudną sprawę to też zrobiłabym to z hukiem. takie katharsis. wyrzucenie wszystkiego z siebie bez dalszego życia w strachu, że kiedyś się wyda, że ktoś ma kopię, że ktoś widział, że ktoś się dowie o sprawie i powie zanim ja zdążę powiedzieć... teraz może i będzie źle oceniana... ale już nie musi się bać...

\"KOLEJNY CHWYT MARKETINGOWY.\" ;-) To mi się podobało. :) Może za parę miesięcy o \"chwyt marketingowy\" będzie posądzona osoba publiczna, o której wyjdzie, że urodzila niepelnosprawne dziecko???? Skąd wy macie takie pomysły, ludzie? :-0

Przerazajace jest to, jak wy o niej piszecie. Gdybyscie nie byli anonimowi okazalo by sie, ze mowicie calkiem co innego w tej sprawie do ludzi - twarza w twarz.Bo balibyscie sie konsekwencji. A tak, mozna byc podlym anonimowo. Anonimowosc jest jak wojna - wyzwala najgorsze instynkty. Socjologowie zagladaja tu czesto i maja swietny material. Pozwdrawiam socjologow. Was sobie daruje.

Gość gold-misteria
durne babsko ktore nie lubie mediow bo na niej zeruja, a tak sama sie pcha przed kamery. zalosna pusta, cyganowa

Gość mikimiki
Prawda. E.Górniak twierdzi, że nie lubi mediów, po czym wychodzi z takimi historiami, które wiadomo .. doprowadzają znowu do burzy wkoło jej osoby.

--> iwosia🖐️ -->cynick Miałem nadzieje że jesteś tylko marnym prowokatorem. Po wypowiedzi ( 20:14) wiem że jestes tylko prostakiem.

Gość porucznik Borewicz to też ja
do niektórych forumowiczów to nic nie dociera, choćby łopatą wkładał do łba.:O przecież ta kobieta została zgwałcona!!!miała 15-16 lat, czyli dziecko. podlotek, naiwna, wrażliwa dziewczyna, wierząca w ludzi, w ich dobroć i bezinteresowność.w brutalny i nachalny sposób straciła wiarę we wszystko! nie dziwi fakt, że dopiero teraz o tym mówi, wiele upokorzonych w ten sposób dziewczyn nigdy nie przyznaje się do tego. okey, wszyscy wiedzą o jej tragedii, ja też już wiem i wcale nie zamierzam kupować jej płyty dzięki nagłośnionej sprawie :O i co, upada wasza teoria marketingowa? widocznie przyznanie się do tragedii nie przysparza większej ilości klientów. współczuję z całego serca zgwałconej dziewczynie - kobiecie, bo do końca życia będzie miała zrysowaną banię i schizy przez to co przeżyła.

Gość Moż jeszcze ktoś rzuci
kamieniem? W dzieciństwie byliście pewnie tymi którzy gnębili inne dzieci. Gratuluję. Oby was tak nikt nie skrzywdził, ale ...życie lubi czasem dopiec, radzę uważać.

Żałosne te wasze teksty :o Naprawde nie rozumiecie po co ten wywiad? :o:o no ale wyższym wykształceniem się możecie pochwalić co? :P

Gość porucznik Borewicz to też ja
hej Blondi, wyższe wykształcenie nie robi z człowieka lepszego i mądrzejszego od innych ludzi :O liczą się również inne atuty, chociażby d o ś w i a d c z e n i e życiowe.

ja bardzo przepraszam Blondi,ale gdzie jest na pisane ,że ktoś posiadający tytuły ,nie może być chamem pospolitym ,tudzież posożżytem karmiącym sie cudzym,po prostu cudzym. Uwierz mi ,że wielu takowych stąpa po tym padole. Elokwencja też nie jest przejawem wibitnego wykształcenia . Zgadnij do kogo ta aluzja???:P Pozdrawiam Cię blondynko.(i bez skojarzeń proszę ,sama jestem jasnowłosa:D )

Gość nie sądzicie że niektóre
wydarzenia nie wymagaja huku i rozgłosu, a nawet powinno się je przeżywać wyłacznie z najlbliższymi? pani edyta ... nie wiem czy celowo czy tak wyszło ... ale zrobiła z tego show. po co ta telewizja przy przekazywaniu pieniędzy?? wszystkie spekulacje uciełaby krótkim wystapieniem , a nie cała szopka i historia taka jakich w tvn na pęczki. współcziuję jej ale kazde kolejne jej zachowanie utwierdza mnie w przekonaniu że niektóre kobiety klasy nie mają. nadmieniam tu , że pani anna samusionek kiedy już SAMA uporała się z rodzinnymi problemami , udzieliła na ten temat jedndnego wywiadu prasowego i raz opowiedziała o tym w telewizji. w ten sposób ucięła wszytskim powody do dyskusji. w przypadku pani edyty dyskusja dopiero się zacznie i dziennikarze nie dadzę jej spokoju , bo chyba nikt nie rozumie dlaczego to wszystko miało taka medialną otoczkę.

Gość mikimiki
popieram :) wieli rozgłos i huk przy tej sprawie, a Edyta G. za każde wystąpienie na pewno bierze solidne honorarium

Gość Pani wiosna w kopenhadze
szow to by sie zrobiło, gdyby ona sie nie wypowiedziałą tylko to jakimiś przeceikami do mediów dotarło.przecież już wcześniej było słychać że ktoś ją szantażuje - tylko czekać, jak dociekliwi rwporterzy odkryliby prawdę. ja wolałabym sama o tym powiedzieć prawde,a nie potem czytać w gazecie o sobie jakieś bzdury. Pozatym ona chciała zachęcić inne ofiary tego zboczeńca, żeby nie bały się o tym powiedzieć głośno. Sama osobiście nie przepadam za Panią Edyta, jako za osobą publiczna, piosenkarką...ale to co jej sie stało miało miejsce w czasie kiedy jeszcze nie śniła o jakiejkolwiek karierze, była dzieckiem. A ten obleśny pedofil robił jej krzywdę i to przy własnej córce....kurwa no nie mogę!!! Każdy z zaciekawieniem obejrzałten program a teraz wszyscy hurem,że za duży szum wokól sprawy - bardzo dobrze,że Edyta o tym powiedziała głośno, właśnie dlatego że jest osobą publiczną i czegoby nie powiedziała robi się szum, a zwyczajna zgwałcona dziewczyna nie zainteresowałaby sobą nikogo.taki głos potrzebny jest by poraz kolejny rzucić światło na sprawę gwałtu nieletnich!

A wy tylko pieniądze, pieniądze, pieniądze... Banda oszołomów!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo współczuję Edycie Górniak i wierzę w to co wczoraj relacjonowała. Moja kuzynka miała podobną sytuacje nawet byłam świadkiem kiedy facet próbował dotykać ją w miejsca, które nie powinien. Byłam przy tym i widziałam. Niby niewinne ale jednak. Nie wiem czy coś jeszcze więcej było ale mnie nie odważył się nawet palcem dotknąć. Miałyśmy wtedy po 13 lat... Dochodzę do wniosku, że są dziewczynki, które nie potrafiłyby nawet powiedzieć \"nie rób tego\" ja do takich nie należę i dlatego nigdy żaden facet nie pozwoliłby sobie na jakieś macanki nawet kiedy byłam mała to wiedziałam czego chcę i potrafiłam się przeciwstawić. Ale powtarzam, że nie wszyscy mają takie charaktery! Przestańcie spekulować, czy robi to dla reklamy czy nie wiadomo czego jeszcze. Bardzo dobrze, ze opowiedziała przed kamerami bo może dzięki temu dziewczynki skrzywdzone zaczną mówić i nabiorą odwagi! Wiecie dlaczego teraz odważyła się opowiedzieć? To proste, ma przy sobie człowieka, który ją kocha taką jaką jest! Ma w nim wsparcie a wcześniej tego nie miała bo rodzice traktowali ją niezbyt poważnie. Sam fakt, że próbowała popełnić samobójstwo świadczy o tym, że okres nastolatki przeżyła jak jedną wielką traumę. Prawo powinno być surowe dla wszystkich, którzy krzywdzą dzieci zwłaszcza dla tych, którzy wykorzystują je seksualnie. Dożywocie!!! Skoro osoba skrzywdzona cierpi do końca życia to dlaczego winnowajca dostaje tylko 5-10 lat?

Gość basetla
Ja jej współczuję bardzo, ale głupoty. Nie była takim niewiniątkiem, na jakiego się kreuje. Kiedy występowała w TV, jako nastolatka w jakimś dziecięcym zespole śpiewającym, była zerżnięta jak lolitka w miniówie nie zakrywającej tyłka, podczas gdy inne dziewczyny wyglądały normalnie. Widać było, że odgrywa gwiazdę. Niemożliwe jest, żeby jako piętnastolatka nie wiedziała, czego mogą chcieć od wyrośniętej dziewczyny starsi panowie. Panów musiało być dwóch, jeśli nakręcony był "gwałt". Jeśli jeden, to nie dałabym nakręcić się na golasa. Pan wylądowałby w szpitalu z rozbitym łbem. Ta historyjka jest grubymi nićmi szyta i niesmaczna.

basetla, Ty byś się nie dała! Ale są dziewczynki, które nie mają takiego charakteru, rozumiesz? Podałam przykład mojej kuzynki, która również nosiła mini sukienki ale czy to znaczy, ze zaraz mają faceci ją molestować??????????????? Ty byś się nie dała, ja bym też nie dała sobie na jakieś macanki albo co gorsza wykorzystywanie ale to nie znaczy, że każda dziewczynka jest taka odważna. Zauważ, że nawet te, które ubrane są jak \"zakonnice\" równiez padają ofiarami gwałtów!

Gość fakt faktem została zgwałcona
nawet jeśli była puszczalska, to robiła z własnej woli, więc również dla przyjemności. Ale gwałt nie jest z własnej woli, więc nie należy również do przyjemności! :O :(

Gość basetla
Nawet, jeśli jej się to przytrafiło,to nie powinna trąbić o tym na całą Polskę. Wywiad zakończony został zresztą szerokim uśmiechem. Więc nie ma śladu po traumie. To dobra "aktorka". Zrobiła to dla pieniędzy, jak wiele rzeczy, które robiła, ale tu już przegięła. Nawet jeśli media by się cokolwiek dowiedziały, mogłaby to zignorować, jak robią to gwiazdy z klasą lub zrobić awanturę z bluzgami, jak to już pokazała. Takie z niej niewiniątko, jak ze mnie chińska księżniczka. Na rozdaniu jakichś nagród bez skrępowania wystąpiła w dwóch seksownych hehe szmatkach, żeby pokazać swoje majtki i plastry podtrzymujące cycki. Zgwałcona panienka nie epatuje tak nagim ciałem na scenie, bo ma uraz do wzbudzania pożądania, u niej wyszło odwrotnie. .

Gość etam ciało ma ładne

skomentowałam czyjąś wypowiedź na ten temat that\'s all... a do ataków tego typu jestem przyzwyczajona :D

Gość eh Blondi jaka ty mądra jesteś
:D

oczywiście wypowiadają się tutaj same zgwałcone, które WIEDZą jak zachowuje się ktoś w takiej sytuacji...