Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deleter

Edyta Górniak zgwałcona!!!!

Polecane posty

Szkoda nawet czasu na czytanie tych debilnych tekstów ale jeśli nie wpisze kilka słów to będzie znaczyło, że wszyscy myślą podobnie a wcale tak nie jest! Obojętne czy Edyta Górniak pokazuje pępek czy dupe i to nie jest akurat ważne. Po co wyzywacie i ubliżacie osobie, której w ogóle nie znacie? Czy to pomaga wam swoje niedoskonałości uciszyć czy też dowartościowujecie się w ten sposób? Fakt niezaprzeczalny, że Edyta Górniak jest bardzo ładną kobietą, zgrabną i w dodatku ma piękny głos. Życzę Jej szczęścia i samych pomyślności również zdrowia dla całej rodziny. I się od Niej odkrzańcie popaprańcy bo już mi słów brak i muszę zniżyc się do waszego poziomu może dotrze.

Gość ostro ale słusznie
:)

Gość co Was cudza kasa tak obchodzi
?

Gość przyznaję
że nie czytałam wszytskich Waszych wypowiedzi i od razu z góry przepraszam, jeżeli powielam kogoś. Moje zdanie jest takie, że pokazanie całego tego show w telewizji by wskazać innym kobietom, co należy zrobić w takiej sytuacji jest żenujące. Powiedzcie mi prosze ile kobiet molestowanych, zgwłaconych po obejrzeniu wczorajszego programu z gwiazdką zdecyduje sie iśc na policję ??? Tylko dlatego, że sławna Edyta Górniak opowiedziała o swoich traumatycznych przeżyciach - ten powód jest wg mnie bardzo naciągany !!! Jakby to było takie proste to na salach sądowych mielibyśmy niedługo boom spraw gwałcicieli. Powód jest jeden - KASA. I mówcie co chcecie, ale ja myślę, że wskazanie innym co maja robić w takiej sytuacji nie było głównym powodem. Było tylko wymówką dla całej tej sprawy :-(

Gość następna ma we łbie tylko
myśli o cudzym portfelu:o

Gość klamka
Ach Wy naiwniaki:) jasne ze chodzi o kase. Poczekamy, zobaczymy. Zrobi Wam się głupio jak poczytacie o sprawie Edyty jeszcze w kilku cieszących się popularnością brukowcach.

Gość nie kupuję brukowców
i nie przeliczam pieniędzy sąsiadom ani edycie górniak

Gość Opolanie sa z Edyta
Z prasy opolskiej "On mnie zgwałcił Wyznanie. Edyta Górniak przed kamerami TVN opowiedziała, co 18 lat temu zrobił jej Marek K., człowiek, który teraz wrócił, żeby ją szantażować. Edyta Górniak zdecydowała się opowiedzieć historię sprzed lat, by uciąć plotki i spekulacje. ((zdjęcie dzięki uprzejmości TVN)) To był na pewno najtrudniejszy wywiad w jej życiu. Po tym, jak kilka dni temu wyszło na jaw, że dwaj opolanie zażądali od niej 170 tys. zł za kompromitujące ją filmy i zdjęcia, Edyta Górniak zdecydowała się opowiedzieć historię sprzed lat. Tylko raz. Żeby uciąć plotki i spekulacje. Kim jest Marek K., jaką krzywdę jej wyrządził? Kiedy go poznała, miała 15 lat. Przez dwa kolejne nie dawał jej spokoju. - Na początku wszystko zapowiadało się bardzo niewinnie - opowiada. - On zaprzyjaźnił się z moimi rodzicami, zdobył ich zaufanie, moje również. Był w wieku mojego ojczyma, więc traktowałam go jak wujka, przyjaciela rodziny. Marek K. zbierał informacje na jej temat, z każdym dniem wiedział o niej coraz więcej. Znał jej słabości, relacje z rodziną. I powoli, stopniowo osaczał. Taśmy, którymi teraz chciał ją szantażować, są dowodem na to, że wykorzystwał ją seksualnie. - Gdy powiedziałam mu, że nie chcę już tego robić, zbuntował się - mówi Edyta Górniak. - Nie krzyczał, tylko zaczynał coraz bardziej opanowywać moje życie. Śledził ją nawet na szkolnych wycieczkach. Nie dawał o sobie zapomnieć. Doszło do gwałtu - to wyznanie i dziś, po latach, przychodzi jej najtrudniej. Wtedy nie miała komu o tym powiedzieć, nie wiedziała, jak, czuła się złapana w pułapkę. Była przekonana, że ani nauczyciele, ani rodzice - przyjaciele Marka K., jej nie uwierzą. - Targnęłam się życie - wyznaje. Po próbie samobójczej powiedziała rodzicom prawdę. - Że ten człowiek mnie dotyka, że każe siebie dotykać, że mnie prześladuje, ma obsesję - mówi. - Miałam niezbyt dobre wzorce w młodości, żyłam w przekonaniu, że tata mnie nie kocha, bo od nas odszedł. Ojczym na pewno mnie nie kocha, wiele razy mi to pokazał. Chociażby brakiem reakcji na to, że zostałam zgwałcona. Kilka tygodni temu matka zadzwoniła i padło nazwisko Marka K. Po 18 latach znów się odezwał. Za intymne nagrania zażądał haraczu. Został przyłapany na gorącym uczynku podczas odbierania łupu. - Jeśli trafi do więzienia, będę miała poczucie sprawiedliwości - przyznaje Edyta Górniak. Policja - jak przypuszcza - znajdzie w jego mieszkaniu dowody na to, że nie była jedyną nieletnią, którą tak potraktował. Ona dzisiaj u boku męża, Dariusza Krupy mogła się zdobyć na rozrachunek z przeszłością: - Jestem silniejsza, dlatego, że mam tak nieprawdopodobną miłość."

kilka lat ponoc to trwało. Pytanie tylko dlaczego wczesniej ona nie wspomniała mamie o tym ze wujek gwałci ja i kaze jej dotykac swoje części ciała i ze nagrywa to? czemu nie wspomniała? moze dobrze jej było podczas sexu? bo ja nie uwazam by był to gwałt. I nagle tak strasznie to przezywa oj taki ból i takie cierpienie. Biedactwo. Sprawiało jej to najwyrazniej przyjemność i teraz zrobiła to jako ze niby cierpiała strasznie. Rozgłosu chce i sensacji. Dała tylek wujaszkowi i teraz niby gwałt. Ciekawe co na to męzuś.

--> Filomenka Poczytaj trochę na temat molestowania(i wykorzystywania)seksualnego dzieci. Może wtedy nie będziesz wypisywac farmazonów. Bo z ostatnium twoim postem polemizować się nie da.

Gość kwiaty na werandzie
do Myrevin----------przeciez to oczywiste ze ona się puszczała z tym facetem wtedy. I wyszło szydło z worka i kobieta tera się wybiela ze niby to gwałt. Filomenka ma racje .Mi tez się wydaje ze była poprostu puszczalksą ze starszym facetem.

Gość oj Filomenko wymądrzasz się
jak zwykle zresztą. Przecież wyraźnie napisane jest - tylko trzeba chcieć to zrozumieć - że rodzice Edyty wiedzieli o tym zdarzeniu! Wiele molestowanych dzieci nie znajduje oparcia w rodzinie! Ty po prostu masz klapki na oczach i zachowujesz się troche jak za przeproszeniem taki zakuty łeb, według ciebie tylko ty masz rację i nikt ci nie przetłumaczy. Trudno, są i tacy ludzie, tylko taka prośba do ciebie, w poważnych tematach nie pisz pod różnymi nikami że to niby tyle osób się wypowiada :P

Nie obrażaj mnie. Nieżycze sobie .Jak ktos podziela moja opinie to juz zaczy ze to ja? człowieku, nie umiesz zrozumiec ,ze mam rację ? Nie umiesz. No cóż.Nie umiesz tez zrozumieć ze dużo osób ma takie same poglądy jak ja. Ty jestes zakutym łbem. Przykro mi:P

Gość oj Filomenko wymądrzasz się
tak jest pani profesor! :D

Gość Antracyt
Filomenka, gdybys zadala sobie troche trudu to bys wiedziala, ze Edyta powiedziala o calej sprawie matce i ojczymowi, ale oni to zignorowali, bo ten "wujek" byl przyjacielem rodziny.

Dlaczego Edyta Górniak ma taką potrzebę mówienia o swoich życiowych tragediach publicznie ?? To nie pierwszy raz kiedy to opowiada o swoim prywatnym życiu. Kolejna jej opowieść w przypadku jej przeszłości była zazwyczaj bardziej dramatyczna od poprzedniej. Nie dziwię się że teraz zdania o jej kolejnych problemach wywołują mieszane odczucia.

Gość sorry ale ilość narzeczonych
jakich miałą Edyta mówi sama za siebie kobieta molestowana czy zgwałcona ma wielkie opory by wiązać się po takim zdarzeniu z kimkolwiek, a już na pewno ma problemy ze współżyciem dla mnie ta sprawa nie jest taka jasna i nie wierzę do konca, że Edyta była zgwałcona

i skoro powiedziała o wszystkim matce i ojczymowi, a ci nie zareagowali to dziwi mnie fakt, że Edyta ma nadal dobre kontakty z matką nikt normalny nie wybaczyłby własnemu rodzicowi tego, że dał przyzwolenie na krzywdzenie własnego dziecka

--> sorry ale ilość narzeczonych Rusz swoją wyobraźnią. Matki się nie wybiera. :o

Antracyt Filomenka, gdybys zadala sobie troche trudu to bys wiedziala, ze Edyta powiedziala o calej sprawie matce i ojczymowi, ale oni to zignorowali, bo ten \"wujek\" byl przyjacielem rodziny. Poczytaj co napisałaś. Córka nie jest wazna a wujaszek wazny i rodzice wszystko wiedzieli ale mówli\"córciu cicho , nie mów nic, rób co ci wujek kaze bo to wujek i ma racje\" Takie pozwolenie na molestowanie i gwałt ..absurd.

Myrevin------> gdzie ja napisałam o tym, że wybiera się matkę?

{ nikt normalny nie wybaczyłby własnemu rodzicowi tego, że dał przyzwolenie na krzywdzenie własnego dziecka } Osoba wykorzystywana seksulanie jako dziecko nie jest osoba całkowicie normalną. Takic cos zostawia ślad do końca życia. A sam/a pokrzywdzony nie zdaje sobie z tego sprawy. Faktycznie 14 latka albo 14 latek musi byc bardzo zboczonym osobnikem by dać się uwieść dorosłej osobie. :o

Nawet jeśli wtedy miała 15 czy 16 lat (co jest i tak dużo co by nie mówić - dziecko to już to nie jest) to chyba jednak po jakimś czasie dotarło do niej, że to matka wyrządziła jej największą krzywdę przyzwalając na to by wujek ja krzywdził - kto normalny wybaczyłby takie coś własnej matce? ja na pewno nie

Ktos dobrze zauwazył ,że molestowana i gwałcona dziewczyna napewno w przeyszłości będzie miała kłopoty z sexem, kłopoty w związkach z mężczyznami, a tu nasza Edytka z jednego związku w drugi, w trzeci, czwarty.........i jakos nie miała oporów....a tu nadle płacz, szloch oj jaki ból jakie cierpienie. Gra i to nieżle gra Puszcxzała się w facetem i niech nie wmawia ze to gwałt.

--> sorry ale ilość narzeczonych { Nawet jeśli wtedy miała 15 czy 16 lat (co jest i tak dużo co by nie mówić - dziecko to już to nie jest) } Bez komentarza. :( -->Filomenka Wiesz to na podstawie własnego doświadczenia ? -->taka se gałązka Eee... no sam nie wiem. I jestem niemniej wstrząsnięty.

Rany, Myrevin czym jesteś wstrząśnięty? Bo, przyznaję nie nadążam...naprawdę sądzisz, że 14-latek(latka) jest zboczonym osobnikiem, jeśli da się uwieść dorosłej osobie, czy to jakaś przewrotna ironia? Słowo daję, nie rozumiem.

--> Sylwia_B Znów mi rachityczne rączyny opadły.. :o Przeczytaj jeszcze raz do czego się odnosiłem. Nie będzie watpliwości.