Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość uniewaznienie

UNIEWAŻNIENIE MAŁŻEŃSTWA-co,gdzie,kiedy-poradzcie

Polecane posty

Gość Nadya24
Do gość85, Moja sprawa też się ciągnie, w lutym będzie 4 lata. U mnie na szczęście tylko czekanie na wyrok. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Gość gość85
Dziękuję ślicznie Pani adwokat. List od Obrońcy dostałam w maju br. w tym samym miesiącu miałam publikację akt. Nadya24 jesteś bardzo cierpliwa, ja bym na Twoim miejscu coś zaczęła działać. A może to ja powinnam się uspokoić :)

Gość gość
adwokat_koscielny zachowuje się Pani jak faryzeusz pomagając tym kobietom unieważnić ich małżeństwa. A przecież Bóg przez tysiące lat uznawał wszystkie małżeństwa za ważne. Za czasów Jezusa żeniły się kilkunastoletnie kobiety i nikomu nie przyszło do głowy, że mogą być małżonkowie niedojrzali. Dlaczego Pani próbuje oszukiwać Boga?

Gość gość
"niedouczony" pisze się razem, głąbie bezmyślnie pouczający innych

Gość gość
I tu się mylisz, osoby twojego mizernego pokroju i jeszcze mizerniejszego intelektu nie są mnie w stanie zdenerwować

Gość gość
Dno i trzy metry mułu..... Współczuję, musisz być bardzo nieszczęśliwy, że na tym forum probujesz zwrócić na siebie uwagę w taki sposób. Biedny, biedny, nieszczęśliwy, mały człowieczek...

Gość Basia2411
Nadya 24 cos ,gdzieś? wiadomo juz coś .Dzwoniłaś może do kurii? kiedy miałaś czytanie akt ,i zamkniecie sprawy? ja w Styczniu i cisza ...a dostałaś jakies pismo oczywiscie oprócz informacji o czytaniu Akt? Dużo informacji zawsze otrzymywałam na przełomie listopad_grudzien i teraz łudzę sie ze moze cos do mnie dotrze:) pozdrawiam serdecznie, zycze powodzenia:)

Gość gość
Basia a co ci tak się śpieszy? I tak już cudzołożysz z następnym facetem.

Gość Basia2411
A ty gosciu jestes jakis jasnowidz? ty oczywiscie juz wiesz ze mam nowego mężczyznę.....oczywiscie spieszy mi sie moze mam inne rownie wazne sprawy jak powaznie chore dziecko które lecze na onkologii.Chcialabym nie myslec juz o swich sprawach bo najwazniejsze jest dziecko a mimo wszystko mnie to absorbuje.Ale coz maly człowieczku mozesz wiedziec o cierpieniu,o miłosci ,o zrozumieniu dla ciebie nierzadnice....sex i cała reszta to priorytet .....ach zapomnialabym .....znawca ludzkości.Biedoto TY.

Gość annabeata
Witam wszystkich. Właśnie otrzymałam dekret o wykonalności wyroku orzekajacego nieważność mojego małżeństwa. Sprawa toczyła się w Warszawie. Wniosek złożyłam w czerwcu 2014 roku. Na sam wyrok czekałam od końca kwietnia 2017 roku. Dla mnie to zwieńczenie bardzo długiej i nieprzyjemnej batalii.. Życzę Wszystkim jak najszybszego i pomyślności zakończenia Waszych spraw. Pozdrawiam annabeata Ps. A "gościem" się nie przejmujcie... Biedny mały człowieczek

Gość Basia2411
Annabeta moje wielkie gratulacje.....własnie dzięki takim wiadomosciom odzyskujemy Nadzieję:)) a co do goscia to juz nawet nie irytuje jego umoralnianie nas lecz wpisy tak nietaktowne ze tylko typowy "ŻUL" w ten wsposób dobiera słowa.Pozdrawiam cie serdecznie zycząc wszystkiego dobrego na tej Nowej drodze zycia:)

Gość gość85
Ja równiez dołączam się do gratulacji :-) to daje ogromną nadzieję. Zyczę powodzenia na nowej drodze. Pozdrawiam

Gość gość
Basia2411 Bóg cię karze za grzechy, a ty udajesz męczennicę. Nawróć się i przestać grzeszyć, bo szkoda dziecka.

Gość gość
annabeata gratuluję, to teraz już będziesz mogła niedługo współżyć z kolejnym facetem z formalnym papierkiem biskupim. Masz na prawdę się z czego cieszyć.

Gość bliźniak23
Wielkie gratulacje annabeata!!! Taka informacja dodaje otuchy ;-)

Gość Basia2411
Widzisz gosciu mało wiesz.....Pan Bóg Nigdy nie karze......jedyne co to daje na wybór pokazuje droge a od nas zalezy któredy idziemy.Z kazda twoja wypowiedzia jest mi ciebie zal.......wiesz bede sie modlić za ciebie jestes ubogim człowiekiem.

Gość gość
Basia nie znasz Pisma Świętego i głupoty opowiadasz. Wy tu wszystkie jesteście takimi psedokatoliczkami, które Boga nie znają. (40) Jak więc zbiera się chwast i spala ogniem, tak będzie przy końcu świata. (41) Syn Człowieczy pośle aniołów swoich: ci zbiorą z Jego królestwa wszystkie zgorszenia i tych, którzy dopuszczają się nieprawości, (42) i wrzucą ich w piec rozpalony; tam będzie płacz i zgrzytanie zębów. (Mat 13)

Gość gość
A choroba twojej córki, to kara za twoje łamanie Bożych przykazań: "Ja Pan, twój Bóg, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze występek ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia względem tych, którzy Mnie nienawidzą. Okazuję zaś łaskę aż do tysiącznego pokolenia tym, którzy Mnie miłują i przestrzegają moich przykazań" (Wj 20, 5b-6)

Gość Basia2411
Biedactwo!!! widocznie każdy z nas czyta inne Pismo Świete a wszystkie oskarzenia i bluznierstwa wobec mnie i moich bliskich wybaczam ci i z całego serca Błogosławię Cię.

Gość gość
Wszystkim Wam dziękuję za gratulacje! Trzymam za Was kciuki i życzę, żebyście pomyślnie dotarli do końca swojej drogi jak najszybciej! Pozdrawiam. Będę do Was zaglądać od czasu do czasu! Głowy do góry. Bóg jest miłością!

Gość annabeata
Przepraszam, poprzedni wpis jest ode mnie :-D annabeata

Gość gość
Gosciu a znasz taki cytat z Biblii: Cokolwiek zwiążesz na ziemi, będzie związane w niebie, a co rozwiążesz na ziemi, będzie rozwiązane w niebie" (Mt 16,19) jak się do tego odniesiesz?

Gość gość
Znam wiele cytatów o związywaniu i rozwiązywaniu. Żaden nigdy nie odnosił się do zmieniania Bożych przykazań. Nikt poza Synem Bożym nie ma prawa tego robić! A jak ktoś tak postępuje, to jest zesłany przez szatana.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się