Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malgos44

Ale jestem szczesliwa ze go spotkalam .......

Polecane posty

Moze dla niektorych to nic , ale jestem po spotkaniu z Kardynalem Dziwiszem!!!!!! Mial Msze Swieta , o 10 w kosciele SW.Stanislawa w Rzymie.......Jest to przezycie opowiadal o Ojcu Swietym , dosc duzo i dokladnie , sympatyczny i skromny czlowiek....... CIESZE SIE BARDZO DZIEKUJE BOGU ZA TO!!!!!!!

Gość a kto to taki

GENEK.... mowie ci jestem szczesliwa choc troche sie natrudzilam bo , byluy i przeszkody..... nie moglam dojechac poniewaz zamknelli centrum bo dzis mamy maraton Rzymski tysiace biegaczy!!!! ale udalo mi sie i rozmawiaalm z nim i fotki mam no cudowneeeeeeee nie tylko zycie codzienne wazne jest czasem sie potrzeba zatrzymac i pomyslec........

do a kto to taki..... TO JEST czlowiek , ktorego mozna bylo zawsze widziec w poblizu naszego OJCA SWIETEGO , byl blisko z nim caly pontyfikat i wiecej to byl jego sekretarz........napewno go widziales (as)jesli kiedykolwiek widziales (as) OJCA SWIETEGO jesli nie to mi przykro dla ciebie...... zaluj jest czego!!!!

Gość a kto to taki
Pytam bo pewnie go widziałam i kojarzę z wyglądu ale jak ktoś pisze o nim to nie wiem o kogo chodzi. A Papieża to każdy zna, znał..