Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitneskkaaa

Macie w domu jakiś sprzęt do ćwiczeń?

Polecane posty

Gość kasszor
Dużo jest fajnych sklepów w internecie z tego co sprawdzałem, ale w Domena Sportowa najtaniej jak na moje teraz wiosna mam ochote cwiczyc i sobie chyba zamowie sprzet na silownie zamiast wydawac pieniadze na karnet to chyba lepsze rozwiazanie nie sadzicie?

Gość gość
Prasę do ławki na ćwiczenia nóg kupowałem ze sklepu na k-sport.com.pl marka jest polska i to się widzi w jakości samych materiałów i łączeń, że nie sprzedają chińskiego importu który mi się po kilku seriach ćwiczeń rozleci na cząstki elementarne.

Gość gość
"Przez wiele lat zmagałem się z kompleksem rozmiaru penisa przez co moje życie seksualne praktycznie nie istniało. Byłem już bliski poddania się kosztownej i nie do końca bezpiecznej operacji. Na szczęscie w odpowiednim momencie trafiłem na Member XXL produkt naprawdę działa! Stosuję go dopiero przez 2 miesiące a mój penis jest już większy o 3cm" Produkt kupimy za pośrednictwem tej strony : http://nplink.net/kV3xzEzE

Mam kilka podstawowych sprzętów. Niestety nie zawsze chce mi się jeździć na siłownię, która jest trochę oddalona od mojego domu. Dlatego na https://specialfitness.pl/ kupiłam ławkę do brzuszków, hantle i rower stacjonarny. Ten zestaw pozwala mi wykonywać kilka różnych ćwiczeń, dzięki czemu mogę ćwiczyć kiedy chcę, bez konieczności udawania się do miasta na siłownię.

Gość gość
Przejrzyj sobie gryfy i inne sprzęty na k-sport.com.pl. Ja akurat jestem na świeżo po zamówieniu sztangi i jestem happy. Dobry wymair, poręczny chwyt, talerze wchodzą idealnie, można sobie docisnąć żeby nie latały, blokady dobrze zbierają.

Gość gość

Boksuję od lat na tym worku k-sport.com.pl/pl/shop/product/54,mocny-worek-treningowy-bokserski-150-bushido-pusty. Duży i ciężki, więc to chyba najlepsze polecenie, jak zamierzasz intensywnie trenować. Nie ma problemu z ewentualnym dociążeniem, ale osobiście nie korzystam. Regulację łańcucha nawet dodali. W tej cenie niczego lepszego, do tego oryginalnego nie znajdziesz, a uwierz porównywałem przed zakupem sporo różnych sklepów. Na worku można zrobić świetną sylwetkę i kondycję. Uważam, że to najlepsza inwestycja, chociaż techniki ktoś powinien cię nauczyć oddzielnie.

Gość gość

Gryfy i obciążenia kompletowałem w k-sport.com.pl, bo bardzo się opłaca, biorąc pod uwagę bezpłatną przesyłkę od 350 złotych. No i zaciski dają niezawodne na lata, a nie jakieś elastyczne, które się niszczą po kilku miesiącach. Powiedziałbym, że gryfy z udoskonalonym uchwytem mają, bo bardzo mi się dobrze na nich ćwiczy w warunkach powiedziałbym średnio-zaawansowanych.