Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fitneskkaaa

Macie w domu jakiś sprzęt do ćwiczeń?

Polecane posty

Gość fitneskkaaa

Jeśli tak, to jaki? Ja nie chodzę na siłownię bo mam mały sprzecik sportowy w domu-rowerek, step i hantle:)

Gość tez mam rowerek

Witam. Miałam rowerek przez miesiąc -pożyczony od mamy (nie chciałam od razu kupować bo nie wiedziałam ile we mnie jest samozaparcia do ćwiczeń :D ). No i dobrze że nie kupiłam....ćwiczyłam tydzień, a potem to już tylko na niego patrzyłam (stał w sypialni). Brak czasu i chęci - z naciskiem na chęci :P . Pozdrawiam.

sprzetów wielkich nie mam :( poza hantlami i skakanka bo po 1. niemaiałabym gdzie tego wstawic a po drugie obawiam sie ze mój zapał skonczyłby sie po miesiacu ;) a po skakaneczka zawsze moge siegnąć ;)

Gość mam rowerek hantle
i jeszce pare innych mniejszych bajerow, wszytko lezy i zawala, wstyd niestety

Gość Agulec28
Ja mam ławeczkę i hantelki. Wolę ćwiczenia siłowe bardziej niż aerobowe. Kiedyś ćwiczyłam wyczynowo sport kilka dobrych lat. Teraz ćwiczę by utrzymać się w formie (choć mam problemy z systematyką). Podobają mi się ładnie wyrzeźbione ciałka kobiece. P.S. Jestem hetero :))

Gość a ja mam...
steper, twister, hula hop, sprezyny, jeszcze chce kupic hantelki i ab slimer czy jak sie to pisze. Cwicze regularnie i jestem zadowolona :)

Gość annodam
a ja mam oribitrek;)

hula hop hantle skakanke rowerektreningowy ale i tak chodze na silownie 2 razy w tygodniu i to nie jest moje widzimisie mam chory kregoslup a trener mi dobral odpowiedni zestaw cwiczen nieumiejetnymi cwiczeniami mozna zrobic wiecej szkody niz pozytku uwierzcie wiem co mowie

A ja chciałabym kupić coś w rodzaju atlasu czy ławeczki, tak abym mogła ćwiczyć brzuch, plecy, spalić jak najwięcej energii. Najlepiej aby to było wielofunkcyjne i najważniejsze: MUSI się mieścić pod łóżko w sypialni i łatwo się rozkładać. Może ktoś ma dla mnie radę? Będę wdzięczna, bo sama nie wiem o co mi chodzi :)

Gość
Też nnie to ciekawi

Gość a ja mammmm
hula hop skakanke motylka ,taka wielka pilke dmuchana, i takie cos na czym sie stoi i to sie obraca raz w prawo raz w lewo nie wiem jak to sie nazywa uzywam tylko skakanki chce kupic taka tasme do cwiczen

ja mam taka lawke http://www.hellhound.pl/lawka-treningowa-b530-dostawa-gratis-p-1720.html i zamierzam kupic stepper, tez na hellhound bo jestem bardzo zadowolona z cen, jakosci i przede wszsytkim obslugi klienta, zawsze doradza cos ciekawego. Niby trzeba troche sie wykosztowac na taki sprzet, no ale gdyby policzyc koszty silowni, chodzac regularnie 3 razy w tygodniu po godzinie to chyba sie to zwraca po 3 miesiacach...:)

Gość a ja cetnie
o...😭 i piekna stopa penelopy 😭

Gość siwtoszkatartuffa
4 kilo mąki

mam piłeczkę , którą czasem ...o Boziu :o rzucam o ścianę leżąc w łóżku , mam kule ortopedyczne - podciągam się na nich, ćwiczę ramiona i muskuły, i mam kibelek służący jako meta, ścigamy się kto pierwszy i lodówkę , chodzę do niej opierając się na kijkach z nordic walkingu

ja też mam w domu sprzęcik, bo brak chęci do chodzenia na fitness albo siłownie :) zakupiłam na hellhound :)

Gość pappappaaaapapap
atlas brata , hula hop zero checi

Gość gość
Ja osobiście regularnie chodzę na siłownie co trzeci dzień i ostatnio zainwestowałem w suplement largomass, dzięki któremu można liczyć na wzrost masy mięśniowej!

Gość gość
hantle taśma i nie trzeba iść na siłownie chyba ze ktoś waży 70 kilo w zwyż

Gość gość
Stosowałem suplement largomass przez pół roku, dzięki czemu ćwicząc w domu umożliwiło to zwiększenie masy mięśniowej i stworzenie naturalnych mięśni.

Gość gość
Bardzo praktyczny drążek stacjonarny idealny do podciągania zamawiałem kilka dni temu przez stronę www.k-sport.com.pl . Dobra, stabilna rzecz. Tutaj nie trzeba niczego nawiercać i robić dziur w ścianie – taka instalacja mi dużo bardziej odpowiada. Stojaki są na tyle szerokie i stabilne, że ma obaw, że człowiekiem zarzuci i skończy się wywinięciem orła.

Gość Andzelikanowak
Ja mam rowerek stacjonarny tylko, ale planuję kupić jeszcze trochę rzeczy i w okresie jesienno zimowym potrenować więcej. Sprzęt do ćwiczeń można kupić tanio zawsze w necie, poszukajcie tutaj https://www.domenasportowa.pl/

Gość Luckrai
Ja też z domenasportowa.pl zamwiałam swego czasu sprzęcik do ćwiczeń, teraz poluję na matę do fitnesuu :) nie lubię chodzić na siłownię, dla mnie trochę krępujące jest ćwiczenie wśród wielu ludzi, wolę w domowym zaciszu

Gość gość
Pełno sprzętu typowo pod siłownię czy sporty walki ma K Sport (online można zamawiać u nich na k-sport.com.pl). Trochę produktów kupowałem internetowo z ich sklepu i nie narzekam. Szybka dostawa, dobry kontakt pod telefonem, elementy zawsze docierały w dobrym stanie, nie jakieś uszkodzone czy zdekompletowane.