Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca_______

obrzęk piersi-dni płodne czy ciąza???

Polecane posty

Gość pytająca_______

Gość Bóg raczy wiedzieć

Gość pytająca_______
o szit, ucieło mi reszte watku, pytam bo juz tak sie zestresowalam mysla o ciazy, ze juz nawet nie wiem, czy w zwiazku ze zblizajaca sie owulacja piersi moga byc nabrzmiale, ciezkie, czy to raczej oznaka ewentualnej ciazy.... dodam, ze biust mam duzy w zwiazku z tym, jest on wrazliwszy

Gość Jesli spuścił sie do środka
a miałaś dni płodne to bardzo duże szanse że jesteś w ciazy - zeby nie powiedzieć, że to pewne!

Gość Yo-la-la
"Jesli spuścił sie do środka" - kto ja czy "pytajaca"? Stsounek przerywany, ktory zdaje sobie sprawe, ze zadna forma antykoncepcji nie jest, z zakonczeniem w prezerwatywie. No i zeby nie bylo tak cacy - jedna wpadka - za szybko doszedl i gdy wyskoczyl, byl juz w trakcie dochodzenia . Oprocz boloacych piersi, jakie sa inne objawy wczesnej ciazy? Doadje, ze wciaz jestem przed terminem spodziewanej nastepnej miesiaczki i od zaplodnienia bedzie jakies 8 dni.

Gość Marggerritka82
To za krótko, by odczuwać jakieś obiawy. Nie wiem czy dobrze rozumiem - ale miał prezerwatywe? Jesli tak to nie masz sieczym martwić

Gość --Mo--ni--sia--
Cześć Yo-ll-uu. Ja jestem w podobnej sytuacji, ostatni okres miałam 6 marca, stosunek był 25, nie skończył we mnie, za pierwszym razem miał na sobie prezerwatywe, potem wytarł sie tylko chusteczkami i zrobiliśmy to jeszcze raz- tym razem bez prezerwatywy i też nie skończył we mnie, ale obawiam sie, ze może być źle :(

Gość --Mo--ni--sia--
14 marca - myslę, ze nie jesteś w ciazy - raczej napewno! Mi sieczesto zdarza, ze piersi bola mnie duuzo duzo wcześniej - nawet 2 tyg. Wiec to nic dziwnego.

Gość Yo-la-la
mnie sie rowniez generalnie wydaje "pytajaca" ze to nie byly twoje dni plodne... bedzie ok.. nie denrwuj sie za bardzo, bo ci sie @ przez to opozni:) monisia jak sie czujesz?

Gość gość
Dziwne pytanie ale nie mam gdzie siegnąć porady.. Stosunek odbyłam 6 września, okres przyszedł planowo 29.. Juz przed miesiączka schizowalam ze jestem w ciąży, po miesiączce piersi przestały bolec, ale wciąż są obrzęknięte, delikatnie ciepłe, sutki sterczące gdzie zazwyczaj ciezko je było postawić, delikatnie pobolewają, mrowieja, czy to normalne w okresie dni płodnych? Na te objawy wszędzie znajduje odpowiedz ciąży, niby niemożliwe bo był okres ale dalej mam straszne obawy a testu nie mam odwagi zrobić.. Z góry dziękuje

Gość gość
Mam ten sam problem.. W tamtym cyrku wspolzylismy w różnych dniach okres przyszedł jedynie dzień wcześniej i trwał 4 zamiast 5 dni.. Teraz mam dni plodne od kilku dni bolą mnie piersi jakoś inaczej.. Są cięższe.. Na PMS za wcześnie bo pojawia się ok 7 max10 dni przed miesiączka. Nie wiem czy sobie wymyślam czy mogę być w ciąży.. Dziś wzięłam duphaston więc może się uda w najbliższych cyklach, bo staramy się od roku i nic.. . Podpowiedzcie kobietki..

Gość gość
Ja też tak miałam kiedy byłam na studiach, nie mogłam nawet spać w tych dniach na brzuchu tak mnie bolały. Potem był spokój i po kilku latach znów mam takie odczucia, już się do tego przyzwyczaiłam, mój organizm działa jak w zegarku. Dowiedzcie się na http://sanitera.pl czy inne dziewczyny też się z tym borykają i jak sobie z tym radzą.

Gość gość
Reinkarnacja istnieje. Podczas swoich badań Ian Stevenson - doktor psychiatrii, parapsycholog i biochemik przebadał około 3 tys. dzieci w wieku ok. 4 lat, które opowiadały mu o swoich poprzednich życiach. Umiały opisać , rodzinę i mieszkanie ze szczegółami, a to wszystko nie zostało opowiedziane pod hipnozą. Natomiast pod nią parę osób mówiło płynnie w obcych wcześniej sobie językach, przykładowo staro-francuskim, więc życie człowieka zaczyna się wcześniej niż chwili poczęcia. Nie można zabijać dzieci w prenatalnej fazie ich rozwoju, dlatego że na prawdę są to ludzie. Nie można ich usuwać nawet jeżeli mają nieuleczalną chorobę, ich życie zagraża zdrowiu matki lub są dziećmi gwałciciela, dlatego że w tym przypadku one dostają najcięższą karę - śmierć, "Ofiary i zwycięzcy" (z 2005 r.) to książka w której zebrano relacje 164 ludzi i one pokazują, że żadna z tych osób nie żałuje, że urodziła dziecko gwałciciela.