Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest

LICENCJAT I CO DALEJ ??? CZEGO SZUKAĆ?

Polecane posty

Gość jak to jest

chodzi mi o to, ze sie gubię, w tym roku bronię sie z socjologii, 3 letnie, licencjat, ale chciałabym zrobić jeszcze mgr, ale czego mam szukać - studia uzupełniające magisterskie - studia magisterskie - studia podyplomowe ???? a moze jeszcze cos innego?, w mojej szkole nie ma, muszę zmienić szkołę, szukam, ale żeby rozgryźć niektóre strony www szkół, chyba trzeba mieć już dr... ;)

Gość obawiam się że marny z ciebie
materiał ma magistra skoro nawet nie wiesz na jakie studia masz iść:o

Gość jak to jest
tak jakby wybieram się tam po raz pierwszy :) myslę, ze mam jak najbardziej prawo nie wiedzieć :) Ty pewnie wiesz, na co mozesz pomarzyć, ze pójdziesz.... :p

właśnie pokazałaś, że masz bardziej pusto w głowie, niż można się było spodziewać po pierwszym poście

Gość autorka ma problemy
z czytaniem ze zrozumieniem

Gość chanel
Jeśli chcesz zrobić magistra to musisz iść na uzupełniajace magisterskie. Podyplomowe to można chyba robic dopiero jak się ma magistra. Ja tez w tym roku bronie licencjat z tym że też mam problem. Chciałbym zrobic magisterke o nieco innym kierunku od tego co studiowałam a z tego co widze warunkiem przyjęcia na uzupelnijace studia jest ten sam kierunek :o

Gość ludzie myślcie trochę
przecież to ma być uzupełnienie! słowa nie rozumiecie?

Gość tyka
Powinnaś rozglądać się za studiami UZUPEŁNIAJĄCYMI MAGISTERSKIMI chanel- ja też niedługo bronię licencjata, a mgr chcę robić z innego kierunku, nie zawsze jest możliwość, to zależy od programu zajęć- bo nieporozumieniem chyba jest przenoszenie się z ekonomii na np. fil. polską- zbyt duża rozbieżność programu. Musisz dowiedzieć się czy po kierunku, który teraz robisz możesz potem przenieść się na to co chcesz. Ja mogę.Powodzenia

Gość jak to jest
widzę, ze tylko osoby które bronia licencjat, to mają trochę oleju w głowie, i coś do powiedzenia na temat, wielkie thx :D ja właśnie też chciałabym robić dalej coś innego :( reszta niech sobie daruje comenty, bo pieprzyc 3 po 3 każdy potrafi :p

MOze kurs szydelkowania? ha ha, jesli nie widzisz roznicy pomiedzy studiami mgr. i mgr. uzupelniajacymi...