Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

No ja nie jestem zadowolona z ćwiczeń...to mój 15 dzień , a efekty; bardziej wybulały brzuchi żadnego zbijania tłuszczu...no nie mogę tak się męczę..a na pewno wszystko robię dobrze

Hej, wytlumaczcie mi prosze jak nalezy prawidlowo wykonywac 6 weidera...

Gość spora oponka 89
ja mam dzis 17dzień i tez efektów zadnych!nawet mnie mieśnie nie bolą,a robie bardzo dokładnie a pod czasc cwiczen sie pocę!jestem wykończona ...

Witam:))) Ja mam dziś 25 dzień a po wczorajszym to mnie tak mięśnie pleców bolą że szok i zakwasy po siłce- uuu będzie dziś ciężko i ten mój wewnętrzny \"leń\" daje odznaki. Ale dam radę:)) Iwikiel jak dobrze kojarze 23dzień to również16 powtórzeń i jak ja robiłam 14 to mieściłam się w czasie do ok.15min a wczoraj 16 powtózeń robiłam w 21 min!! Masakra... A co do 5 ćw. to nie wiem w jakim czasie je wykonuje-ale sprawdze dzisiaj;) a jeśli chodzi o technike to robie coś w stylu ćw.3 tylko szybko i nogami nie dotykam podłogi;) osobiście je lubie bo jest najszybsze;)) 25dzień- och ja mi sięnie chce-ten wewnętrzny leń daje swoje odznaki;) ale damy radę;)) Pozdrawiam;)

Gość lwikieł24
cześć :) meggus zgadza się 23 dzień to również 16 powtórzeń :D dziś był mój 24 dzień a zatem jestem o jeden dzień za Tobą :) wczoraj była masakra dla mnie 22 min to za długo ale dziś się postarałem (może więcej sił miałem) ćwiczenia zrobiłem 18 min to już jest całkiem zgrabny wynik mam nadzieje że jeszcze go zbije a jak nie to że 18 powtórzeń będzie do 20 min :) - że na tyle wzmocni się mój brzuch :D mam nadzieje że dotrwam ale jest mi raźniej że mam taką koleżanke w niedoli która jest o jeden dzień do przodu ;) trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkich którzy się zmagają z Weiderem - aby do końca dotrwać :D ja nie lubie 5 - też staram się szybko nogami przeplatać (jak to w rowerku) ale ja robię że jestem stale napięty przez 80 s a to powoduje u mnie że ostatnie 20s to nogi lecą w dół :D pozdrawiam i czekam na Twoje reakcje co do ćwiczeń :) dla wszystkich ćwiczących 🌻 a dla tych którzy chcą spróbować :) i miejcie duuużo zaparcia bo kryzys przychodzi przy powtórzeniach 10-12 :D przetrwajcie później idzie jakoś choć nie jest łatwo (ale kto powiedział że będzie :D)

Gość Oliwier
a ja znowu przerwalem.Codzienne wypady na piwko z kumplmi po pracyUrodziny , imiene=iny i tak na zmiane :)Pozniej juz nie bylo sil.Ale od wczoraj poszcze:)/I dzisiaj zrobilem 2 dzien.Miesnie sa mocne.czy mozna przeskoczyc wyzej?? czy wszytko trzeba robic po kolei?? prosze was o podpowiedź

chyba takie przeskakiwanie nie ma sensu, bo o to chodzi zeby miesnie stopniowo sie przyzwaczajaly do wysilku, tak mi sie wydaje..specjalistka nie jestem:)a jestem dopiero na 7 dniu, zakwasy mialam tylko przez 1 dzien a teraz to juz na luzie..

Gość spora oponka 89
nie mozna sobie przeskakiwac!!Trzeba robic tak jak jest tam podane przed 42dni te cwiczenia Ja mam dzis 18dzien czyli te 12powtorzen!cwizenie 5 wykonuje przez 60sek!w cwiczeniu 6jak juz mowilam umiaram!nie znosze tego cwiczenia,bo okropnie mnie męczy...jestem z wami,damy rade:):) POWODZENIA!

Witam;) Iwikiel podobnie jak ty zeszłam do 18min i mierzyłąm czas przy 5 ćwiczeniu i robie go 25 s... I się zastanawiam co ty to robisz że miałeś 80!!! i teraz się boje że coś źle robie:) Hehe musze przyznać że mój czas ćwiczeń głównie zależy od teog czy skupiam się na ćwiczeniach-wtedy robie je szybko czy odpływam mylsami daleko wtedy powolutku je robie;) Hehe nio to Iwikiel idziemy łeb w łeb;) Damy radę:P kto się podda stawia piwo:P:P Pozdrawiam;) 26dzień- och jestem dumna:) jeszcze 16dni...

Gość ja dziś mam 34 dzień
ale nie jestem do końca zadowolona z efektu. Męczące to strasznie, mięsnie mam mocne, ale nie mam idealnie płaskiego brzuszka :(

Gość ja dziś mam 34 dzień
aha, najardziej nie lubię 2 pierwszych ćwiczeń, bo strasznie mnie boli przy nich kark

Gość lwikieł24
mnie też wcześniej bolał kark ale ja nauczyłem się podnosić nie przez naciąganie karku ale przez podnoszenie barków - kark wówczas odpoczywa :) taka moja metoda :D dziś byłem z kumplami na piwku i jak wróciłem to bałem się ćwiczeń ale zaparłem się i zrobiłem - czas 21 min :D alkochol wpływa na tempo ćwiczeń :D ale jestem dumny że zrobiłem wogóle te ćwiczenia bo już byłem o krok od odpuszczenia :D i jak się by okazało o krok od stracenia piwka ;) -ale ze mną nie tak łatwo :D ja poprostu robię w określonym czasie nie myślę o ilości powtórzeń ale ok 1-2 machnięcia na 1s :D i robię bez przerw no dziś robiłem z przerwami jak 23 dnia :( ale nie byłem inaczej wstanie :) wyliczyłem że jak 5 ćwiczenie będę robił max 100s w ostatnich 4 dniach a pozostałe ćwiczenia bez przerw to powinienem zmieścić się w 25 min :) ale muszę to jeszcze raz przeliczyć - uprzedzam pytanie które mogło by paść - po wykonaniu spięcia i przytrzymaniu 3s to spadek i powrót zajmuje ok 1s - a zatem nie leże tylko od razu się podnoszę :D wg moich obliczeń na same ćwiczenia przechodzi 16 min a na "leżenie" ok 2 min to jest mój najlepszy czas - chciałbym go zbić ale wątpie abym dał rade :( ale się zobaczy bo jutro ostatnie 16 powtórzeń :D jeśli chodzi o piwo zgadzam się kto przerwie ten stawia :D - i trzymam za słowo ;) pozdrawiam :)

Gość ja dziś mam 35 dzień
jestem w szoku, ze znów udało mi sie tak długo wytrzymać, zostało jeszcze 7 dni, ale strasznie to męczące. Rok temy też robiłam 6 Weidera i wytrzymałam 40 dni, czyli prawie do końca.

Witam;)) Heh nio ja równiez odczuwam ból szyi-ale to dla mnie najmniekszy problem... Największy to moje totalne lenistwo!! Dziś 27 dzień i poprostu tak mi isę nie chce bo 18 powtózeń że szok... Byłabym wstanie sobie to wszystko odpuscić, ale nie znoszę przegrywać:P wieć Iwikiel ze mną też nie beziesz miał łatwo wygrać bo Ci nie odpuszcze:P \"ja dziś mam 35dzień\" jak miałaś już40 dni to ja bym już te 2 wytrzymała, iwec się dziewie czemu skończyłaś jak byłaś tak bliska celu. 27dzień- 18 powtózeń totalny brak chęci... lenistwo bierze góre... POzostało 15 dni... Pozdrawiam;)

Gość ja mam dziś 36 dzień
bo te ostatnie dwa dni byłam poza domem, w trasie, i nie miałam możliwości, no chyba, że na podłodze w pociągu lub autobusie ;)

cala kafe cwieczy zapamietale:)ja dopiero na 9 dniu, efektow jeszce zadnych, czasem wydaje mi sie ze w ogole zle to robie!czasem mi latwiej a czasem tez sie ciezko zabrac...pozdrowionka

Gość umbrella
dzis byl moj 27 dzien,czyli pierwszyraz robilam 18 powtorzen! bylo strasznie! naprawde sie zmeczylam. muslalam zrobic jedna krotka przerwe bo naprawde nie dawalam rady! niby to tylko 2 powtorzebnia wiecej a tak kolosalna roznica! pozdrawiam wszystkie cwiczace i trzymam za was ksiuki, czytanie tego forum bardzo pomaga mi wytrwac:)

Gość lwikieł24
umbrella dziś także był mój 27 dzień :D a zatem idziemy równo :D no a u mnie nie bylo tak źle :) myślałem ze będzie gorzej :D zmęczyć się zmęczyłęm ale czuje że jeszcze mógłbym trochę zrobić więcej :) - dla mnie ten dzień był dobry do treningu :D czas tylko o 1 dłuższy od powtórzeń z 16 ale i tak za długo leże między ćwiczeniami tak myślę w takim tempie 24 powtórzenia będą powyrzej 25 min :( muszę krócej odpoczywać ale mieszcze się jeszcze w czasie więc jest dobrze trzymam kciuki :D i pozdrawiam :D później jeśli wytrwamy to będziemy mogli mówić "A6W to taaakie proste, da się zrobić" :D

Gość lwikieł24
o 1 min chodziło mi

Gość umbrella
trzymam za ciebie kciuki lwikieł24! mam nadzieje ze za te 15 dni bedziemy mialy powod do dumy:) musimy wytrwac:) pozdrawiam

Gość lwikieł24
mieli powód :D bo jestem chłopakiem :D a nie kobietą ;) ale ja tak samo trzymam kciuki za Ciebie musimy wytrwać :D

Gość Ania-stars
Chciałabym zacząć stosować te ćwiczenia ale kompletnie nie moge znaleść wiadomości jak mam je wykonywać? Jak to ma konkretnie wygladać.Błagam pomocy,niech ktośmi napisze!!!!!

Gość umbrella
proponuje przeczytac cale to forum, znajdziesz tu wiele ciekawych informacji jak wykonywac te cwiczenia oraz napewno bedziesz duzo bardziej zmotywowana przez te wypowiedzi:) pozdrawiam i zycze powodzenia

Gość umbrella
a to w takim razie zycze tobie liwkile24 powodzenia:)

Gość besteto
http://www.kulturystyka.org.pl/modules/news/article.php?storyid=176 tu znajdziesz opis cwiczen wraz z rysunkami. w razie watpliwosci proponuje przeczytac caly topik od poczatku. wiem tego jest baaaardzo duzo :) ale na pewno rozwieje wiele watpliwosci i znajdziesz kilka wskazowek np. co zrobic aby nie bolaly miesnie karku itp. pozdrawiam i wytrwalosci :D

Gość Fragile88
Hej! Dzisiaj zaczęłam. To mój pierwszy dzień, próbowałam już wielu rzeczy,robiłam ćwiczenia na brzuch z gazety shape,ale szczerze mówiąc, efekty słabe :-) Myślałam,że mam silne mięśnie,ale nawet po tym pierwszym dniu czuję,że to bedzie ostry wysiłek i dobrze! :D Tylko mam mały problem, na początku ,na pierwszych stronach czytałam baaaaardzo motywujące opinie,ze dużo sie traci w obwodzie, widać delikatnie mięśnie...o to mi właśnie chodzi,tylko na tej stronce już nie ma tych spektakularnych efektów... Może to jednak nie działa? Opiszcie swoje efekty,będę bardzo wdzięczna! Nawet nie wiecie,jak Wasze wypowiedzi motywują ludzi!!! 3majcie tak dalej,takie stronki są bardzo potrzebne. Aha,dodam,że tym razem nikomu z bliskich nic nie mówię,że zaczynam nową metodę,jak się uda to pekne z dumy chyba! Także na razie wiecie tylko Wy :-) Jeszcze raz prosze o odpowiedz, czy sie oplaca robic te cwiczenia i ajkie macie efekty,plis .Pozdrawiam!

Gość besteto
jakie efekty? :) przy pierwszym podejsciu do A6W juz po 9-10 dniach (bez stosowania zadnej diety) ubylo mi w pasie i w biodrach po 1 cm a brzusio byl juz twardziutki :D niestety wlasnie wtedy tez z powodu choroby musialam zaniechac cwiczen :( obecnie mam dzien 9 ale tak na wszelki wypadek omijam centymetr ale po spodniach widze, ze moje wysilki nie ida na marne. powodzenia i wytrwalosci (to ostatnie bedzie baaardzo potrzebne) ;)

Gość umbrella
ja juz sie kapletnie pogubilam!:( chodzi mi o cwoczenie 5 jak je sie robi?? ja unosze barki i mam je uniesione przez caly czas wykonywania rowerka a teraz sie zastawawiam czy to jest prawidlowe:( miesnie mi przy tym pracuja niemilosiernie najbardziej brzuch boli mnie wlasnie przy tym cwiczeniu. prosze o odpowiedz

Gość lwikieł24
czyli robisz tak samo jak ja to 5 ćwiczenie, czytając napotkałem się z wieloma propozycjami jak to wykonać - i tak zamierzam skończyć to. Myślę że lepiej jest jak mięśnie pracują cały czas niż mają odpoczywać :D, a jak zacznę 2 raz to wówczas się zastanowię czy czasem nie robić tego ćwiczenia ze skłonami które będę utrzymywał 3s :)