Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilu_lilu

aerobiczna 6 Weidera - idealny brzuch!

Polecane posty

Gość tacim
za mną 41 dzień ćwiczeń jutro finisz. Fajnie, że wytrwałem. Robiłem csobie foto na początku w środku i zorbię jutro zobaczymy jaki efekt. Przy czym nie stosowałem diet żyłem normalnie jak zawsze i ćwiczyłem sobie.

Gość Ramaszka
Gratuluję Tacim i troszkę zazdroszczę:) Ja dzisiaj półmetek,jest niezle.

Gość Anuzka
Ja od jutro zaczne, dzisiaj sobie zrobie maly trening bym po jutrze mogla chodzic bez zakwasow, czy ktos jest ze mna kto od jutra zaczyna? :)

Gość Anuzka
tacim, a udostepnisz te zdjecia?

Gość lukasz56547474
drogie Panie odradzam konczenie szostki. Dlaczego? Po pierwsze nie stracicie od nich brzucha, tzn na pewno wzmocnicie miesnie bo program jest bardzo wymagajacy szczegolnie pod koniec, ale zapomnicjcie ze to wam zagwarantuje zgubienie warstewki tluszczu. Po drugie obciazenia na kark i plecy - naprawde cwiczac codziennie (a tak mozna tylko dojsc do konca) przeciazacie te czesci. Niewarto! Najefektywniejszy trening jest zroznicowany, powiedzny 5x w tygodniu i naprzemiennie rozne cwiczenia gdyz miesnie brzucha latwo sie przyzwyczajaja do danego typu cwiczen, co skutkuje tym ze sa nieefektywne. No i dieta redukcyjna jest konieczna ale to juz inny temat. Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Gość fablacki
Drogi lukasz56547474-my już to wszystko wiemy i jesteśmy tego świadome:) Nie zapominaj,że jest sporo kobiet,które skupiają się na rzeźbie mięśni,a nie tylko na zgubieniu warstwy tłuszczyku:) Pozdrawiam P.S.Zakończyłam oficjalnie 6 weidera! :) Wytrwałość zwyciężyła!:)

Gość Ramaszka
Gratuluję fablacki!

witajcie, jestem na diecie i robie dzis dopiero 4 dzien weidera:) czy mozna zmniejszyc chociaz roche ilosc tkanki tluszczowej- brzuch jest moja zmora:( do tego bede biegac 2-3 razy w tyg.. pomozcie!:)

Gość Ramaszka
Ja biegam codziennie i brzuszek mi zdecydowanie się zmniejszył,a mięsnie pięknie się zarysowały.Już jestem na 24 dniu,efekty są ,bardzo się cieszę. Mam też silniejszy kręgosłup od tych ćwiczeń. Jeszcze sporo tłuszczyku zostało,ale pięknie schodzi.Od tygodnia mam hula hoop i ubyło 4 cm. Polecam:)

Gość Ramaszka
Szczerze powiedziawszy to nie wiem,czy 6w wystarczy na stracenie brzuszka,bo biegam i hula hoop do tego.Efekt jest przy połączeniu aerobów i 6w.

Gość zapytam o 6
ja jestem w połowie, zaczęłam to po raz chyba 3 i tym razem chciałabym wytrwać, choć jest tak sobie, bo i dieta.....i dużo z tym wszystkim męczarni. Mam pytanie do tych, co są w 5, 6 tyg lub ukończyli, jak Wy wyrabiacie się z czasem- do 25 min całości, jeśli w ćw nr 1 i nr 3 robimy do każdej nogi np. w 40 dniu po 24-czyli 48, bo nogi są dwie. Nie bardzo to widzę.....

Gość A6weidera.pl
Nowa strona o 6 weidera 6 weidera

Gość Ramaszka
Dziś mój 29 dzień.Sama w to nie wierzę,że wytrzymałam. No i zaczynają się schody,strasznie to nudne. Ale wytrwam:)

Gość zapytam o 6
ja jestem w połowie, zaczęłam to po raz chyba 3 i tym razem chciałabym wytrwać, choć jest tak sobie, bo i dieta.....i dużo z tym wszystkim męczarni. Mam pytanie do tych, co są w 5, 6 tyg lub ukończyli, jak Wy wyrabiacie się z czasem- do 25 min całości, jeśli w ćw nr 1 i nr 3 robimy do każdej nogi np. w 40 dniu po 24-czyli 48, bo nogi są dwie. Nie bardzo to widzę.....

Gość zapytam o 6

Gość Senior1
Witam!Jestem po 7 dniu ćwiczenia A6W i jak narazie daje rade.Też się zastanawiałem czy jeśli np. mamy po 6 powtórzeń na każde ćwiczenie,to czy w ćw.nr.1 i 3 robimy po 6 na każdą noge...Ja robie po 3 na noge,czyli razem 6.W końcu powtórzeń ma być 6,a jesli zrobimy po 6 na kazdą noge to wychodzi nam 12 skłonów.Ja przynajmniej tak to rozumiem i tego się trzymam.Pozdrawiam!

Gość Senior1
Witam!Jestem po 7 dniu ćwiczenia A6W i jak narazie daje rade.Też się zastanawiałem czy jeśli np. mamy po 6 powtórzeń na każde ćwiczenie,to czy w ćw.nr.1 i 3 robimy po 6 na każdą noge...Ja robie po 3 na noge,czyli razem 6.W końcu powtórzeń ma być 6,a jesli zrobimy po 6 na kazdą noge to wychodzi nam 12 skłonów.Ja przynajmniej tak to rozumiem i tego się trzymam.Pozdrawiam!

Gość Senior1

Gość Senior1

Gość Ramaszka
Hejka Ja już 30-ty dzień,robię 20 na każdą nogę. Jakoś tak to robiłam i nie zastanawiałam się.Tak też zostało,spokojnie daję radę.Oglądam telewizorek w trakcie i jakoś leci.

Gość dusiek
Na każdą nogę ma być. Czyli jak pisze 6 to 6 na nogę czyli 12. Tak to tłumaczą na stronach kulturystycznych ;) a w ogóle jak sie zastanawiacie czy dobrze robicie to są filmiki na youtube, wystarczy wpisac A6W i widzimy i pisze jak sie robi :) Pozdr.

Gość begie
ja cwiczylam dzis juz 5 dzien i poprostu wymiekam, to jest straszne :( nigdy nie lubilam cwiczen na brzuch, ale teraz moj brzuch jest w oplakanym stanie wiec postanowilam pocwiczyc. najgorsze jest dla mnie cwiczenie 6- wogole mi nie wychodzi. jest okropne!!!!!

Gość madzialenka18
Ja jestem dzisiaj po 3 dniu;D kurcze straszny leń ze mnie.. w zwiazku z czym boje sie ze nie dotrwam do końca... eh.. ale taki kaloryferek na brzuszku to mi sie marzy..;) A podczas ćwiczeń boli brzusek.. najlepiej sie czuje po skończonych ćwiczenach.. super uczucie ze dzisiaj odwaliło isę już czarną robote..;) pozdr

Gość madzialenka18
Ja jestem dzisiaj po 3 dniu;D kurcze straszny leń ze mnie.. w zwiazku z czym boje sie ze nie dotrwam do końca... eh.. ale taki kaloryferek na brzuszku to mi sie marzy..;) A podczas ćwiczeń boli brzusek.. najlepiej sie czuje po skończonych ćwiczenach.. super uczucie ze dzisiaj odwaliło isę już czarną robote..;) pozdr

Gość Kejti123
Witam wszystkich :) Ja walczę ostro, dzisiaj to już mój 12 dzień... Co mogę powiedzieć? Strasznie nudne, ale efekty powinny być zadowalające :) Jak ćwiczę: Tak jak pan tutaj prezentuje (dla tych co nie widza jak cwiczyc bardzo fajnie zobrazowane) http://www.fitnessonline.pl/fit-tv/aerobiczna-6-weidera-2/ no i wiadome, wszystko według planu opisanego tutaj: http://www.fitnessonline.pl/trening/aerobiczna-6-weidera/ podaję plan bo niektóre opisy w internecie mogą wprowadzać w błąd bo zawierają różne modyfikacje

Gość dżoanaa91
Hey:) ja wlasnie dzis zaczełam A6W. Miała tylko problem z 5 cwiczeniem.. nie do konca wiedzialam jak je wykonac ale chyba juz to wiem :) mam tylko takie pytanie... czy to na pewno pomoze mi zgubic tluszczyk??waze 68 kg przy wzroscie 162 cm... mam tego juz dosc. w koncu sie wzielam do kupy i zaczelam cwiczyc.. do tego rano zamierzam robic jakies sklonym 'damskiepompki' , przysiadybo reszta mojego ciala to tez wola o pomste do nieba. boje sie tylko ze tluszczu nie zgubie... :(