Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchawki

ponawiam temat CZYJE WYPOWIEDZI WAS DENERWUJA

Polecane posty

Gość słuchawki
i nie podszywajcie sie ludzie

Gość zezowate szczęscie
dupa z wołu- ---- jestes dupą wołową.

Gość i np.
tylko gdzie znajdzie się druga filomenka by tą pierwsząwytępić??? Oj to jest chyba niepowtażalna ilość infantylizmu... .

To jeden z postow mojej \"ulubienicy\": 10:17 radosny flecik kobieta powinna wreszcie kiedys miec tego męża i dziecko To normalna kolej rzeczy. Popatrzmy na znajomych .ile tych starych panien jest? Raczej większośc się zaobrączkowała i są mężatkami szczęśliwymi bądz nie jak to w zyciu. Ale nie są nazywane starymi panni http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3212809

Gość zezowate szczęscie
jasne i zezowatym szczęsciem też mogę być :o

Gość kaja-o
i np. czy ty nie masz co robic?uwielbiasz byc chamem? Sprawia Ci to frajde bo nie masz stałego nicku i mozesz być co rusz to kims innym. Odwagi i pokaz się pod swoim nickiem.pełnisz funkcę chama?

Gość dupa z wołu to chujnia

Gość usmiałam się jak norka
lepiej być nieszczęśliwą mężatką, na przykła maltertowaną przez męza alkoholika, niż szczęśliwą kobietą niezamęzną :D Co w tym denerwującego? To mi humor na cały dzień poprawiło :D

Gość kaja-o
A co złego w tym ,że niektóre chca byc żonami a niektóre nie? Ja jestem żoną i dobrze mi w tym pani lili. Czyżbys była ta co jest przeciz byciu zoną i matką? To nie mów ze bycie matką i żona jest gorsze niż byc samotnikim.

Gość zezowate szczęscie
brawo za spostrzegawczość i ineteligencje :o dostaniesz lizaka ktoś od norki...i właśnie o to chodzi :D

Gość kaja-o
usmiałam się jak norka lepiej być nieszczęśliwą mężatką, na przykła maltertowaną przez męza alkoholika, niż szczęśliwą kobietą niezamęzną Co w tym denerwującego? To mi humor na cały dzień poprawiło A kto powiedział ze trzeba byc nieszczęsliwą męzatką? Nigdzie tego nie pisze. Ja jestem szczęsliwą mężatką. Mozna równie dobrze być nieszczęsliwą w konkubinacie moja droga.

Gość ciocia Miecia
Iwosia ostatnio malo sie udziela... chyba ze pod innym nickiem... moze to Pucio? :O

Gość zezowate szczęscie
własnie i podemnie jakis przymół sie podszywa.

Gość zezowate szczęscie
Moze ktoś zniszczył iwosie i nie wytrzymała? Kupa gówna tu siedzi i atakuje. jak dobrze ze przynajmniej Filomenka się nie daje. Na kretynów nie ma rady

Gość słuchawki
denerwuja mnie jeszcze wypowiedzi tytusa, która ma zreszta kilka nicków

Gość i np.
kaja-o-a ty jesteś tu pod swoim nikiem??? Poza tym też siedziałam na tym topiku w którym Filomenka popisywała się że może zmieniać niki jak chce, a zaraz potem pod poprzednimi pomarańczowymi pisała na innych topikach swoje mądrości- poprostu jej nie lubie i nikt mnie nie przekona ze filemonka piszcze tylko pod swoim nikiem - sratatata. Temat tego topiku jest wyraźny - kogo czyje wypowiedzi denerwuję (Ciebie np. moje :D) - odpowiedziałam - ubawiłam się i ide sobie gdzieś indziej bo tu chyba fanklub się zawiązał. Pa kobity bawta się dobrze

Gość zezowate szczęscie
a Flecik radosny moze też jest szczęsliwy w swoim związku . faktycznie bycie żona nie oznacza ze się jest od razu w nieszczęliwym związku. Ja jestem tez od lat szczęsliwą żoną. Czy kazda żona musi byc żoną pijaka i bandyty? Ludzie!!!!

Gość i np.
i jeszcze w kwesti wyjaśnienie- mimo iż filemonki nie lubie- to jej topiki niektóre mi się podobają - np. ten dot. kucharzenia

Czy ja mam wadę wymowy? Ja tylko się ustosunkowałam do zacytowanej wypowiedzi kogos o nicu radosny flecik. Po prostu mnie rozbawiła. Co do mnie wole być szczęsliwą mężatką niż nieszczęśliwą singielką, albo szczęsliwą singielką zamiast nieszczęsliwą męzatką.

Gość kaja-o
do i np----- wiesz ja myślę ze ona poprostu chciała ci udowodnić ze jestes niesprawiedliwa. -wy. Będą sobą - czarną Filomenką chciała ci udowodnić ze jak napisze jako pomarańczowa to nie będziesz po niej jeżdziła. I udowodniła ci. Przeciez teraz tez nie masz pewności kto ona jest i czy tu jest? Moze jest Tobą? Moze mną? A jednak rozmawiasz z nią(być moze).

Gość i np.
i jeszcze a propos innych topików filemonki - temty mogą być ale potem wypowiedzi... .masakra

Gość zezowate szczęście
Co do mnie wole być szczęsliwą mężatką niż nieszczęśliwą singielką, albo szczęsliwą singielką zamiast nieszczęsliwą męzatką. No najlepiej być szczęsliwą mężatką. Nikt nie mówi ze żona musi mniec pecha a konkubentka nie. :)

Gość i np.
taaaaaaa i jeszcze te udawadnianie dość często się zdaża- nie lubi, i nie wierze

Gość zezowate szczęście
ale Pozdro006 nie obraza nikogo i sie nie podszywa pod nikogo. jest wesoła i niewazne czy słucha rapu czy metalu. kazdy jest inny z nas i nie znaczy ze gorszy.

Gość do kaji-o
filomenka chciala udowodnic ze pisze pod roznymi nikami :P A te groźby ze zna moje ip to byla juz niezla zenada :O Po prostu biedaczce zabraklo argumentów :P Nie jestm i np. :P

No przecież ,zezowate szczęście, chodzi o to, żeby być szczęsliwym w życiu :D A wypowiedz zacytowaną rozumiem właśnie tak - lepiej, żeby nawet bił i pił, bylebyś nie była nazywana starą panną.

Gość kaja-o
wypowiedzi jej są jej wypowiedziami - postaraj się uszanowac to. Skoro zakłada topicki które Ci się podobaja to znaczy ze dziewczyna wie co robi. Moze podpuszcza innych do rozmowy ?do zwierzeń? do rozwinięcia tematu? moze tez chce wiedziec jak sądzą inni? nie trzeba od razu kogos przez to ganić:)

Gość natamabo
mnie kiedys przez glowe przelecialo ze Pucio to Iwosia.:)