Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchawki

ponawiam temat CZYJE WYPOWIEDZI WAS DENERWUJA

Polecane posty

Gość muuuuuuuuuuuuczka
Nie jest problemem wejśc sobie jako "piepensjsi" i oczernic kogoś kto zawsze pisze swoim nickiem a w dodatku czarnym tak jak to robi Filomenka. ja tam do niej nic nie mam. Nawet ją lubie. I poco wklejasz jej topic o gotowaniu? Sama wchodzisz na gotowanie i moze się tez uczysz?:P Nielubie takich cwaniaków własnie.

Gość i np.
a to mnie rozbawiłaś kaczko dziwaczko

Gość filomenka sama sie kiedys
przyznala ze czesto pisze jako pomaranczowa, wiec te bajki o tym ze jest soba i pisze pod wlasnym nickiem miedzy bajki wsadzcie :P

Gość i np.
nie zdziwiłabym się gdyby tu już była nasza kochana filomenka- i pisała jakieś mądrości o sobie samej :P

Gość zezowate szczęście
No faktycznie jakaś przydupaska wkleja topic Filomenki . Przeciez to żaden wstyd? Nie jedna z nas tam zagląda i sie uczy. Skoro tez co ją chciał oczernić tam wszedł i wkleił tu jej topic to tylko świadczy o jego chamstwie i o tym ze sam się dokształca:P. A flecik jest luzik spoko babka. Ktos napisał ze moher. Sam jestes moher. Nie lubie jak ludzie tu obrazają kogoś kto pisze ciagle podpisany pod siebie. Inni to tchórze:P

Gość kaja-o
Jaki problem pisac pod pomarańczowym? Kazdy moze.Są tacy , którzy nie wstydzą i nie boją się pisac pod swoim czarnym.

Gość problem w tym ze NIE zawsze
pisza pod swoimi nickami zezowata :P

Gość gigantomania
Ja nei lubię Filomenki - radykalne sądy nieprzemyslane, dziecinne i autorytatywne

Gość dupa z wołu
mnie denerwowały wypowiedzi chujni, choć to bardzo fajna i miła i ładna i słodka i kochana i w ogóle najlepsza na świecie kobieta ! chujnia :o

Gość kaja-o
Filomenka mówiła ze pisze pod pomarańczowym? ahahahaha a niby gdzie , ciagle jej jest pełno czarnej. A jak pisze nawet pomarańczowym to przynajmniej nikt na nia tak nie wchodzi. Pozdr600 tez jest wesoła fajjna babką:P

Kiedys lubilam teksty podszywaczy, ale z czasem staja sie nudne... wszystkie sa pisane w tym samym stylu, a ilez mozna powtarzac ten sam zart? Pucio tez jest osoba, ktorej nie da sie czytac... Proby bycia inteligentym i zabawnym w jego wykonaniu sa zenujace... dlatego tez omijam jego topiki, zreszta zawsze dotycza jakichs, delikatnie powiedziwszy, malo interesujacych zagadnien. Innych denerwujacych nikow nie kojarze, choc oczywiscie glupich wypowiedzi jest tu mnostwo :D

Gość zezowate szczęście
Filomenka zawsze pisze pod swoim i widocznie nie ma potrzeby pisac jako ktos inny. Z pewnością gdyby podpisała się jako nie wiem moze PAN KRUK i pisała coś co czuje jako Filomenka to daje głowę,że nie czepiłbyś się jej. Gdy napisze to jako czarna Filomenka wtedy co kolwiek nie napisze to dosypiesz jej. Uwazasz się za wporządku?Przeciez to ten co oczernia innych traci duzo .

Gość owszem filomenka kiedys sie
"pochwalila" ze czesto pisze jako pomarancz (byl to jej argument w dyskusji - nie zgadzalam sie z nia wiec napisala ze pisuje jako pomarancz i moze nawet na tym topiku :O potem probowala mnie straszyc ze zna moj nr ip :O żenada :P )

Gość kaja-o
Otóż to - masz rację zezowata:P Nie jest trudno podpisac się ale być sobą ciagle tą samą. Wielki ukłon w strone Filomenki. Chujnia - nie bardzo ja lubiłam /była opryskliwa. Pucia nie znam i nie wiem czemu sie tak uczepili chłopaka. Przynajmniej jest Puciem czarnym Puciem i pisze co mysli.

Gość zezowate szczęście
No widdzisz. Więc jak ona napisała pomarańczowym to nawet nie wiesz ze to ona i nie robisz szumu. Kto wie moze zmieni swój nick i nie bedziesz wiedział ze to ona? Moze jest moderatorką skoro zna twój nick:P

Gość zezowate szczęście
W sumie to zrobiła Ci na złość jak powiedziała ze pisze na pomarańczowo. Rozmawiałeś /aś z nią i nie wiedziałaś ze to Ona :P A ty wstydzisz się byc jedną osobą o stałym nicku?

Gość zezowate szczęście
Chujnia poszła w h a moze jest tu zmieniona w kogos innego?

Gość dupa z wołu
oj gupie dupy :o CB bez urazy moge być puciem filomenka (czy jak jej tam ) nie macie innych problemów ??

Gość i np.
ja wole chujnie po 100 kroć do filemonki- chujnia się zgrywa, a filemonka nie. I rzeczywiście moher

Gość mały miś Bolek
No i ja podszywałem się pod Filomenkę czasami:(. Szkoda mi jej bo naprawdę na to nie załużyła. Zrozumiałem to jak mnie ktos podszywał. Każdy moze każdym być i nawet nie wiesz ze rozmawiasz z osoba , której nie lubisz bo ona jest pod innym nickiem.

Gość słuchawki
hmm, od kiedy zagladacie na forum?

Gość mały miś Bolek
a ja nie lubie takich cwaniaków co się zgrywająnp Chujnia. A Filomenka wcale nie była moherem szczerze mówiąc. Mi się nie podobało w niej to ze była poprostu zawsze dokładna w odpowiedziach, wszystkim odpowiedała, nie ublizała, była spoko, a ja byłem kretyn ze ją nasladowałem. Mnie tez potem ktos oblewał gównem. Nie warto byc chamem.

Gość słuchawki
brawo mały mis bolek:)

Gość zezowate szczęscie
kafe nie jest poto by się zgrywac , ale by odpowiadac na pytania jak ktos prosi. Jaj se nie róbta ludzie. a chamstwo trza tępic chamstwem.:P

Gość dupa z wołu
pieprzysz misu:o a głupotę głupotą 🖐️