Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słuchawki

ponawiam temat CZYJE WYPOWIEDZI WAS DENERWUJA

Polecane posty

Gość i np.
hahahaha aleś mnie ubawiła- jeszcze, poprosze jeszcze- bo to lepsze niż kawały

Gość flecik chcial udowodnic
ze kazda kobieta tak naprawde marzy o mezu, dziecku itp. i ze kobieta jest po p[rostu do tego stworzona :O Wedlug mnie to bzdura - mam 29 lat i nigdy nie czulam instynktu macierzynskiego a zycie w trwalych zwiazkach takze nie jest dla mnie :O Nie kazda kobieta marzy by byc zona i matka tylko ograniczony umyslowo flet nie rozumie tego i mierzy kazdego swoja miara (skoro ja mam takie "ambitne" marzenia to inne na pewno tez tylko sie nie przyznaja bo sa zazdrosne bo nie maja meza :O )

Gość kaja-o
jezeli ktoś zna kogoś IP to znaczy ze jest moderatorem:)

Gość do kaji-o
kto powiedzial ze te topiki mi sie podobaja?? Ty tez nie rozumiesz podstawowych spraw? ten topik nosi tytul "czyje wypowiedzi was denerwuja" - a mnie wlasnie denerwuje przemadrzala filomenka i ograniczony flet :P uwazam ze obie sa nieco ograniczone umyslowo :O

Gość natamabo
kaja-o, niekoniecznie:)

Gość do kaji-o
to nie znaczy ze musze sie z nia zgadzac :P Nie wiem czy jest moderatorem - dala do zrozumienia, ze ma "chody". Ja mam to gdzies czy ona zna moje ip czy nie bo to w dyskusji nie ma nic do rzeczy. nie boje sie :P

Gość kaja-o
A czyż nie jest tak ze kazda kobieta czasami marzy o dziecku o męzu o stabilizacji? Naturalna kolej rzeczy. Rozumeim ze sa kobiety które nie chcą miec dzieci i rodziny. jednak wydaje mi się ze większośc kobiet snuje marzenia o rodzinie. Chyba nie do końca mozna oceniac flecika. Nie sądze by chodziło jej o to by ja bił mąż ale by nie była tylko stara panną.To oczywiste ze kobieta woli byc sama niz z mordercą. Chodzi raczej o to jak się domyslam ,że lepiej miec męża(dobrego , kochanego bo takiego sie bierze za męża: ) niż zostać stara panną.Nie mysle tu o tym ,że flecikowi chodziło o to ze niewazne jaki facet ale wazne by był. na męza wybiera się spośród konkretnych kandydatów:)

Gość kaja-o
Oj kochani nie oceniajmy innych. Wiesz czy ktoś jest przmądrzały czy ograniczony nie nalezy tak oceniać. Nie powinno sie miec uprzedzeń. Każdy wyraza swoją opinie i nalezy polemizowac , rozmawiac i nie ubliżac sobie. Było by naprawdę sympatyczniej bez jazgotu:).

Gość tak sobie myśle że temat topic
topiku jest troche inny niż czy wychdzić za mąż i rodzić czy nie

Gość natamabo
kaja-o, wszystko jest kwestia podejscia.jesli kobieta nie chce zakladac rodziny, jest jej dobrze samej , zyje tak z wyboru, to nawet majac 45 lat nie bedzie stara panna.w dzisiejszych czasach , stara panna to latka ktora bardzo chetnie przyczepiaja inni.

Gość zezowate szczęscie
Wiesz co? gdy ktoś zna twoje Ip to duzo moze o Tobie wiedzieć. I moze przyjśc moment ze to wykorzysta. Jest tu regulami i on mówi co i jak . Nie na darmo jest napisane o tym by nie podszywac się i nie ubliżać osobom na kafe. Postarjcie się byc nieco mili( nie zaszkodzi troszkę serca) :)

Gość gigantomania
Zadałam sobie trud i proszę: FILOMENKA "Patologia się szerzy - dzieci przybywa w patologi i ubywa szybko , tak szybko ja przychodzą na świat. Becikowe powinny byc tylko dla bogatych. W takich rodzinach rodzice by się starali o potomstwo, i mieli zaplecze finansowe.W patologi nie patrzą na pieniądze, na zaplecze finansowe, i warunki dla dziecka....rodzą i rodzą - i zabijają. A jak juz kase wezmą to tylko na wódke i prochy. Im kasa na dziecko, na chleb nie jest potrzeba...." "....wiesz nie chodzi o stryczek na placu w środku miasta. Chodzi o cos nowoczesnego typu krzesło, zastrzyk. Poprostu aby taki człowiek zniknął i juz więcej nie robił krzywdy, by nie zajmował miejsca w więzieniu no i aby było przestroga dla innych. Mozna spróbować

Gość do kaji-o
"A czyż nie jest tak ze kazda kobieta czasami marzy o dziecku o męzu o stabilizacji?" - NIE, NIE JEST!! Boze kolejny moherek :O Żegnam :P

Gość kaja-o
Otóz mi sie niestety wydaje ,że nikt na głos nie mówi o - stara panna-. Myślą o tym . To słowo istnieje w społeczeństwie. Od dawna uwazano ze kobieta sama ma kłopoty ze "znalezieniem" męza, ze coś z nia nie tak, że ma byc moze pecha, a czy juz się to zmieniło? Możliwe , ale nie wiemy tego . każdy ma swój umysł i sam mysli i ocenia. Tego czy kobieta chce być sama czy poprostu jest zmuszona nie wiemy.

Gość kaja-o
Czemu mówisz kolejny moherek? Wydaje mi sie ,że nazywasz pohopnie kogoś moherek. Czuję się oburzona tym. To ,że kobieta ma męza i dziecko to moherek? A to mnie zaskoczyłaś.

Gość do zezowatej
i co z tego? ze ktos zna moje ip? Myslisz ze sie boje? Bo mam inne poglady niz moderatorka? Boze co za ograniczone panny :O

Gość natamabo
ehhhh, sorki kaja-o, bez obrazy ale moher mnie "gryzie", a potem strasznie swedzi.

Gość skrzypaczka paczka
No a jak ja mam dziecko i meża? jestem tez moherkiem? czytam i czytam i chyba żałuje ze wyszłam za mąż!!! jestem moherem uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuratunku!!!!!1

Gość dajta juz spokoj...
wiecie co, szczerze mowiac to niewiele by mnie odchodzilo, ze ludzie mowiliby o mnie lub mysleli stara panna, jezeli byloby mi z tym dobrze, wiec juz skonczcie z tym tematem, bo za bardzo wam zalezy na tym, co mowia inni, pisala szczesliwa mezatka.

Gość zezowate szczęście
Otóż nie. Ona jest moderatorem i miała swoje poglądy jak ktos nazwał powiedzmy mało zabawnie- moherowe. Ty powiedziałas swoje poglądy i jej ubliżałeś. Dziewczyna się oburzyła. Kazdy miał prawo do swoich poglądów. Nie ma znaczenia czy się jest modem czy nie:)

Gość zezowate szczęście
Otóż nie. Ona jest moderatorem i miała swoje poglądy jak ktos nazwał powiedzmy mało zabawnie- moherowe. Ty powiedziałas swoje poglądy i jej ubliżałeś. Dziewczyna się oburzyła. Kazdy miał prawo do swoich poglądów. Nie ma znaczenia czy się jest modem czy nie:)

kaja-o Czemu mówisz kolejny moherek? Wydaje mi sie ,że nazywasz pohopnie kogoś moherek. Czuję się oburzona tym. To ,że kobieta ma męza i dziecko to moherek? A to mnie zaskoczyłaś. A to, ze kobieta jest niezamezna i bezdzietna, to stara panna lub pechowiec???? Dziewczyno nie zyjemy w sredniowieczu!!!!

Gość natamabo
do skrzypaczka i reszty oburzonych- ja tez mam meza i dzieci, i jakos nie zauwazylam zeby ktos tu powiedzial ze jak ma sie rodzine to jest sie moherem.jakies przewrazliwione jestescie i za bardzo bierzecie wszystko do siebie.ktos tu tylko probowal powiedziec, ze nie kazdy ma takie potrzeby i marzenia jak maz dzieci itd.no i nie widze w tym dziwnego.

Gość usmiałam się jak norka
Wyście chyba zgłupiały :o Chodzi o narzucanie innym swojego światopoglądu i niedopuszczanie mysli do siebie, że to co dobre dla jednego, dla drugiego już niekoniecznie. O to, że ważniejsza są pozory, niż wszystko inne, a nie to, czy ktoś jest męzatką, singielką, twórczo realizuje się w graniu na dudach, czy produkcji dżemu, niechby i z biedronek. To to, że moje jest słuszne, a twoje nie, bo tak i już. To jest właśnie przynależna moherom zaściankowość.

Gość kaja-o
Wszystko zalezy od ludzi. Sa wredne baby które pytają "wyszła wasza córka juz za mąż?" I takiemu ojcu przykro jest ,że córka nie wyszła ,że jest stara panną. Moze być tez inaczej ,że taki ojciec odpowie"tak wyszła i się rozwiodła juz" Moze tez odpowiedzieć" a gów.to panią obchodzi pani Kowalska" Moze tez powiedziec "niestety nie wyszła za mąż - jest starą panna nadal" A teraz pytanie ala moher" czy tata nie chce dla córki szczęścia?" Każdy rodzić marzy by córka miała opiekuna, miłośc, dobrego męza, dom, by miała szczęście i miłośc. tak mi się wydaje. Chyba mam przylepke mohera.

Gość do kaji-o
twoje slowa: ""A czyż nie jest tak ze kazda kobieta czasami marzy o dziecku o męzu o stabilizacji?"" Musze cie uswiadomic - otoz nie kazda kobieta o tym marzy :P Takie moherowe poglady mozecie sobie wsadzic za przeproszeniem :P Kobieta moze sie spelniac na rozne sposoby. Nikt mi nie bedzie mowil jak mam zyc i o czym marzyc :p A moze dla mnie okreslenie "ty mezatko" a nie "ty stara panno" ma znaczenie pejoratywne??

Gość dajta juz spokoj...
niech kazdy bedzie sobie szczesliwy po swoejmu, oby tylko innym przy tym krzywdy nie robil, a czy ktos go nazywa przy tym stara panna lub moher, to juz problem innych, ludzie zawsze znajda powod do skrytykowania, wiec nawet nie ma co sie na nich ogladac.

Gość natamabo
kaja-o------kazdy madry rodzic marzy o tym zeby jego dziecko bylo naprawde szczesliwe.i nie wydaje mi sie zeby to mialo cokolwiek wspolnego z zamazpojsciem.

Gość do kaji-o
wiesz ja nie potrzebuje opiekuna :P Sama swietnie sobie radze :P Milosc mozna miec bez malzenstwa :P Nie wiem z ktorego wieku lub jakiej wioski wyskoczylas ale wracaj tam :P

Gość mały miś Bolka
A to, ze kobieta jest niezamezna i bezdzietna, to stara panna lub pechowiec???? Dziewczyno nie zyjemy w sredniowieczu!!!! Niestety tak to prawda. Jest stara panną:( Stara panna jest jak skażona w naszym społeczeństwie mimo iż jestesmy w 22 wieku:) Przykro mi kobity:)