Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiasek

Studiując dwa kierunki....

Polecane posty

Mowisz ze 3?:) nie pisz mi takich rzeczy, bo moja ambicja nie wytrzyma i zloze jeszcze na filologie polska :))))).

Haha, no myślę że byłabyś jedyną osobą w kraju studiującą prawo, informatykę i filologię polską ;)

no wlasnie wspomniana tu polonistyke i psychologie, nie wiem, co jeszcze chcialabys wiedziec, bo zaden z kierunkow nie jest zblizony do Twojego obecnego i przyszlego :)

moglabym jeszcze dodac dziennikarstwo i politologie), szkoda ze doba ma tylko 24 godziny :), a ja widze tyle ciekawych, choc nie zawsze perspektywicznych (vide politologia, dziennikarstwo) kierunkow.

Ale wszystko da sie zrobic, przykladem jest moj kolega, ktory jest ze mna na psychologii i jednoczesnie studiuje na akademii Medycznej, bardzo go podziwiam.

Twoje polaczenie jest bardzo zdrowe w przeciwienstwie do mojego :))). Studiujesz oba na tej samej uczelni?

Tez mam tak, ze dla mnie doba ma za malo czasu, ale nie dlatego, ze mam za duzo zajec, tylko ze jest za duzo form aktywnosci, ktorym chcialabym sie poswiecic. Zeby tak sie sklonowac albo oduczyc sie spac... :D

A znacie kogoś kto studiuje EGIPTOLOGIĘ? Szukam jakichś info o tym kierunku :D Czy jest ciężki na przykład ...

u mnie w miescie jak w technikach jest taki kierunek to 100% uczacych sie go to faceci :)

w technikach moze tak, ale juz nie na studiach.. idz na wydzial elektryczny... zobaczysz ile tam jest kobiet :)

Gość alfretka
hej dziewuszki! a ja mam dodatkowe pytanko.. czy są tu osoby, które zaczęły 2 kierunki naraz??? baaardzo byłabym wdzięczna za odpowiedzi... no i czy jest bardzo ciężko gdy przychodzi 3 rok i pisanie pracy licencjackiej??? 👄

Gość jakis tam nick
a ktos studiuje lub zna kogos na astronomii??? tak mi sie skromnie marzy ten kierunek. u mnie ludzie tez studiujua na 2-3 kierunkach, jedne koncza, drugie zaczynaja w trakcie:) jestem na filozofii:) jakby nie dziecko tez bym pouczyla sie czegos jeszcze:) a tak to tylko sciezke pedagogiczna odrabiam:(

Ja studiuje rownolegle, ale to dopiero pierwszy rok, a poza tym, w obu przypadkach sa to jednolite magisterskie, wiec mam przynajmniej ten problem z glowy.

Gość alfretka
filiżanko podziwiam :) bo ja jestem totalną humanistką i wszystko co wiąże się z systemami lub cyferkami jest dla mnie poza zasięgiem ;)

Kasiasek --- na UW jest taki kierunek :) różne dziwne są :D indologia, arabistyka :D

ja w liceum opowiadalam wszem i wobec, ze jak zakoncze edukacje matematyczno-fizyczna bede najszczesliwsza na swiecie :). a teraz?:)))) hehehe.

Gość alfretka
oszczędna --> i jak to godzisz??? studiujesz obydwa kierunki dziennie?? a sesje?? wyrabiasz się z materiałem?? i myślisz że dasz radę tak przez 5 latek?? przepraszam za ten nawał pytań 🌼

Dzieki :) to mile slyszec takie slowa. Ja chcialam zaczac juz od tego pazdziernika nastepne studia (na UW) ale nie dam rady bo w nastepnym semestrze bedzie bardzo duzo przedmiotow i chyba nie bede ryzykowala, poza tym moje studia sa 4letnie wiec jak teraz bym zaczela na UW to mialabym wlasnie 2 prace licencjackie do pisania a tego chyba tez chce uniknac :)

Gość alfretka
proszę..

Gość cambiassina
Pochwalę się - mam fakultet z politologii, pracuję i studiuję dziennie ekonomię :). Jak widać da się.

Dziennie, dziennie :) Sesja to dotad tylko jedna byla, ale zadnych poprawek, a obie srednie nie byly nizsze niz 4,0 (ale sie chwale :P ). Z materialem wyraniam sie az za bardzo, wszystkie prace oddaje w terminie, a niektore leniuchy \"jednokierunkowe\" z opoznieniami :) Nauki nie ma az tak duzo, najgorszy czas byl tuz przed sesja (rozne koszmarne formy zaliczen). Nie wiem, czy dam rade, ale co sie bede martwila na zapas?

Gość alfretka
oszczędna wielkie dzięki 🌼 nawet nie wiesz jak mi pomogłaś :D powodzenia

Gość pytanie do oszczędnej
Oszczędna mogłabyś napisać coś więcej o psychologii?? Czy to trudny kierunek?? Dużo czasu poświęcasz nauce?? Jaki przedmiot jest najgorszy?? Jest cociaż jeden przedmiot związany z matematyką??