Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów

No dzieweczki czas się wytłumaczyć z waszego braku entuzjazmu co do mnie!

Polecane posty

Gość jak dla mnie
zgadzam sie z twoja teorie, tylko prostak to chyba jeszcze za lagodne slowo

Sylwia_B no nie każdego da się poderwać;) .No jak napiszesz-maże być na email -to napiszę czy warto coś kombinować;) .Wbrew temu co niektórzy piszą jestem znacznie skromniejszy niż nim się wydaje:classic_cool:.No i co najważniejsze wyjątkowo sympatyczny:D .

Gość jak dla mnie
predzej mi kaktus wyrosnie na dloni jak ty jestes sympatyczny :p:p:p

Gość jak dla mnie
zachowujesz sie jak jakis cwaniak, dlaczego nie poderwiesz dziewczyny w realu, czyzby jestes juz w takiej desperacji ze nie potrafisz?? zal mi ciebie, zycze ci powodzenia jak znajdziesz tu wybranke dla siebie :P w co watpie

Gość jak dla mnie
a kaktus nie bedzie bolal bo nie wyrosnie :p

Gość koń by sie uśmiał
amant i sympatyczny.........buhhahahaha

Gość dlaczego.....
Amant to frustrst z b. dużymi kompleksami, nadrabiający pseudo dowcipem

Gość jak dla mnie
wiesz co takiego prymitywnego topiku to tu chyba dawno nie bylo, uciekam stad bo szkoda mojej pisaniny na ciebie i tak do ciebie nic nie dociera, rozmowa z toba to jak rzucanie grochem o sciane, zegnam i zycze pwoodzenia w szukaniu, moze zdazysz przed smiercia cos tu znalezc :p

Gość jak dla mnie
normalnie mi jest ciebie zal, sfrustrowany 30 latek musi sie znizac do tego poziomu i podrywac dziewczyny na kafeterii, kon by sie naprawde usmial, papa, zagladne tu jeszcze kiedys zeby sie posmiac :)

No ciekawe niby o jakie kompleksy chodzi:P(czyżby o kompleks madonny i ladacznicy:P )?No i chyba przygotuję temat pt.odpowiedzi na pytania które w kółko słyszę;) .A zaczepianie na ulicy nie jest wcale dobrym pomysłem:P .

w sumie powinneś poćwiczyć podrywanie, poćwicz na mnie bo mi się nudzi w pracy

Widzisz ja nie obrażam się absolutnie nigdy, taką mam naturę, mogę sie pogniewać ale zaraz się godzę, taki ze mnie mięczak że żal mi tracić czas na kłótnie, no dawaj podrywaj, pokaż co potrafisz kocurku!

Nie obraziłam się :D tylko cierpliwie czekam na podryw. Może znajdziesz sposób ;)

No z tego co wiem najskuteczniejsze zwykle w podrywie są obietnice ślubu;) (no ale nie dla takich jak Kasia24 ;) ) .Sylwia_B ale ja kotów worku zwykle nie podrywam:O.No chyba że wygląda bardzo ponętnie -ale to mogę stwierdzić dopiero jak zobaczę.A do tego nie znam tej daty i nie wiem czy warto podrywać:O .

Zapewniam Cię, że nie jestem kotem, tym bardziej w worku :D A poza tym trochę ryzyka nie zaszkodzi. Ja daję się podrywać, nie wiedząc jak Ty wyglądasz i nie marudzę :D Jesteś pewien, że nie znasz daty..?...;)

prosze pana amanta moje zdjęcie jest na stronie www.zwyczajna23.fotka.pl, niczego się nie wstydze niech sobie wszyscy popatrzą, urody może powalajacej nie jestem, ale bynajmniej siebie akceptuję. Chylę czoła faktycznie, mnie na obietnice slubu się nie zwabi:), hehehehe, mam wyższe aspirację:), jakieś merci albo cóś....

wpisz adres do przeglądarki i odczekaj chwikę bo sie pojawiaja po czasie:). A ten pan na foto to mnie złapał na merci, taki łakomczuch jestem:) no i na coś jeszcze ale już tego nie powiem:)......

a wysłałam ci na maila jedno foto które było na tej stronie zdeczko małe jak weźniesz lupe to sie dopatrzysz:), a teraz nie grymaś podrywaj!

o rany człowiek omylny jest:), prawda, grunt ze doszłeś do tego, a teraz dawaj ten podryw bo mi się nudzi!

Obawiam się że twój wygląd bardzo odbiega od mojego ideału i co najwyżej ocenę 3 możesz dostać(tj. na takie mogę się połasić na bezludnej wyspie) .Mogę przedstawić sposób podrywania pod warunkiem że napiszesz kiedy masz urodzinki;) .Bez tego to nie będzie nawet przyzwoity test:O .

nie do oceny dałam ci te strone:), nie ważne ze tobie sie nie podoba, liczy ze podoba sie mnie i narzeczonemu hehehe, ale luz, nie wybrzydzaj i zarywaj, nie mniej ciekawa jestem bardzo. 26 stycznia 1980 godzina 19:02 no dawaj, obadamy twoje zdolności podrywu!

Do mnie zdecydowanie nie pasujesz:O .Nawet na siłe sie nie da:O .Sam wygląd w porównaniu z resztą jednak był wybitnie pozytywny:O .Pewnie nie lubisz leni ale jednocześnie -bez względu na to czy jesteś pracowita czy nie-nie lubisz wykonywać cudzych rozkazów.

Gość MALUTENKA
Amant powiedz lepiej diewczynam jakiego masz malego ptaka;)