Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów

No dzieweczki czas się wytłumaczyć z waszego braku entuzjazmu co do mnie!

Polecane posty

Chodzi oczywiście o te co nie stwierdziłem że są nieodpowiednie i są w tym wieku co napisałem niżej.No chciałbym się dowiedzieć dlaczego nie chcecie mnie podrywać ani być poderwane przeze mnie:O .To nierozsądne tak bezpodstawnie dawać mi kosza😭 .A później marudzą takie że mają byle jakiego zamiast się upewnić czy do mnie pasują:O .

Jestem kompozycją złożoną z kompozycji 3, 4 i 5...;) No podrywaj wreszcie. Miało nie być obowiązkowe :D

Sylwia_B -za dużo sobie nie obiecuj:P .To co napisałem to jest wstęp do wstępu.Ważne są szczegóły(minuty a może nawet sekundy urodzenia).Podałem z grubsza bo szczegóły by zajęły wiele tysięcy stron.

Mój drogi jestem \"świeżą krwią\", jesli żadna nie daje ci szansy to dlatego, że trzymasz się ściśle swoich reguł, natomiast właśnie ktoś nowy może być strzałem w dziesiatkę. A jestem sobie wodniczką z 1980,już nie narzekaj mogłeś trafić gorzej:). Oczka mam niebieskie, ale mądry wzrok:).... No czaruj czaruj :) jestem pełna entuzjazmu co do ciebie!

Gość amancie
ja chetnie ale....do zadnej kompozycji nie pasuje :D

Gość amancie
i co ...i nic:(

No najpierw piszesz, że nieobowiązkowe, potem się sekund czepiasz...a podrywanie gdzie? :D Czekam ;)

Sylwia_B - przecież to wieku dotyczy:P.Czyżby nie dotarło ?Kasia24 pewnie byś zaczęła marudzić:O .Tańcząca z garami a może wolisz codziennie po łebku dostawać w ramach walki z nudą:P?

A to: no żeby dotarło -wszystko poza wiekiem NIE JEST obowiązkowe -dotyczyło tylko tych spraw co opisałem w stopce;) .Ale jak wiek pasuje i miejsce urodzenia to zwykle reszta też;) .

Gość jak dla mnie
to jestes zbyt pewny siebie, amant wszech czasów sie znalazl, casanova od siedmiu boleści, poszukaj jakiegos topiku dla psychicznie chorycg, moze tam ci pomoga

Gość ło jezu znowu te nudy
:o

Gość jak dla mnie
albo zglos sie do biura matrymonialnego moze tam znajdziesz jakas glupia ktora sie rzuci na twoje prywitywne zaloty

Dotarło. Dotarło również to, że nie masz pojęcia o podrywaniu. Jak również to, że nie znam niestety dokładnej co do sekundy :D daty swojego urodzenia :D Oraz to, że jakiś nerwowy jesteś...:o Jeszcze parę rzeczy dotarło, ale nie będę pisać, bo to by zajęło wiele tysięcy stron...;)

Gość sexikotka
amant jak zwykle swoim dowcipem bije wszystkich o głowę. naprawdę suuuper dowcipny gość, poprostu nie wiem co pisać.

Gość smileyface1
jestes cieniasem, Amant...

Gość jak dla mnie
to normalny facet nie siedzi na kafeterii a jak juz siedzi to wypisuje takich bzdur!!! gdzies ty sie wychowal?? jak jestes taki napalony to idz do agencji towarzyskiej, tam sie rozladujesz

Gość jak dla mnie
miało byc nie wypisuje ;p

marudze............... mard mard mard.... a tak co ciekawego jeszcze powiesz?

Pisałem że potrzebuję kartoteki:P .A biuro matrymonialne chyba sam założę:D .Sylwia_B -jesteś w błędzie-wiem dokładnie kogo podrywać:D .Ale szkoda że nie znasz szczegółów😭.Ale może chociaż zzasz dzień urodzenia?A agencje towarzyskie to są dla dziwek męskich a nie takich wzorców jak ja:P.

Gość dziwczynka
amant, jesteś poprostu prosty i śmieszny w swoim braku samokrytycyzmu !!!!!!

Gość jak dla mnie
amant chyba sie schował do mysiej dziury

Gość jak dla mnie
jak ty jestes wzorcem to ja juz nic nie wiem, teraz mnie załamałeś doszczetnie, ja wiem ze wiosna sie troche spoznia ale to chyba az tak nie dziala na psychike czlowieka, no chyba ze ty jestes wyjatkiem, idz lepiej na spacer moze te twoje glupkowate teorie wywietrzeja z twojego mozgu i zaczniesz sie rozsadnie zachwoywac

Wiesz kogo, ale nie wiesz jak. Owszem znam dzień urodzenia :D I to by było na tyle.

Gość jak dla mnie
dawno nie spotkalam takiego bufona jak ty, za bardzo jestes zadufany w sobie, istny narcyz ;p

Gość minetka
prostak, który marzy o byciu duszą towarzystwa