Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów

No dzieweczki czas się wytłumaczyć z waszego braku entuzjazmu co do mnie!

Polecane posty

a jest wogóle według ciebie ktoś kto lubi leni???? fakt lubie majsterkowiczów i ludzi ambitnych.... ale ja wiecznie wykonuje czyjes rozkazy wiec sie pomysliłes hehehe

Gość jejku co za nieprzyjemny typ
a fuuuuuu

Poddaje się moja babcia lepiej zarywa niż ty:). NO nic miłego dnia :) , nie obrazam się jak widzisz....Ale o podrywie to ty chłopie pojecia nie masz hehehe.

Gość fajnie się czytało
chyba podenerwowales raczej swoje kandydatki do podrywu:)

Kasiu chętnie ja bym spróbował...... nieproszony obejrzałem Twoje zdjęcia i muszę przyznać, że tak ślicznej dziewczyny dawno nie widziałem, chociaż obracam się wśród ludzi w jakiejś tam aglomeracji. Jedno co przykuwa moją uwagę to Twój znieawlający i naturalny uśmiech, poprostu onieśmielający. Już na samo wspomnienie Twego wzroku zaczynają trząść mi się palce nad klawiaturą, za co przepraszam - popełniłem już pewnie przez to jakieś błędy. Jak dla mnie jesteś zjawiskowa, a czytając Ciebie wiem już, że dowcipna i z dużą dozą humoru. Jeżeli pozwolisz napiszę na priv. , bo dawno nie byłem pod tak dużym wrażeniem......

Gość dawna uczennica
no Kasiu, masz adoratora !!!!!!!!!!!!!

Gość MALUTENKA
Amant powiedz lepiej diewczynam jakiego masz malego ptaka 1 2 3

Gość liszka/
kasia24---> masz wielbicielana forum

A ja to jestem zawiedziona... :-( Bo wciąż daję Amantowi do zrozumienia, że pasuję do preferowanej kombinacji astralnej, i jeszcze \"oczy mam ładne\", a ten nic. Gawędziarz, jak zwykle. :-0

Carrie Bradshaw -gdzieś był temat oddzielny http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3215036 ;) .Sylwia_B -napisz wreszcie kiedy się urodziłaś bo bez tego nic nie stwierdzę istotnego:O .Dr Pieścik -tu są niezłe:D : na obrazku lulu http://www.tenisklub.pl/forum/viewtopic.php?t=315 tu przy moim komentarzu http://www.pudelek.pl/artykul/263 .Rybka zwana Wandą jak podasz szczegóły to się okaże czy pasujesz;) .

O rany...:o DWA razy Ci wysyłałam moją datę urodzenia :o Mailem :o Chyba się nie doczekam :o Masz rację Wandziu :D Gawędziarz ;)

Znaczy się - te 26 czy 27, które gdzieś widziałam? Mało... :-( :-( :-( Poza tym - nie tylko Ty musisz sprawdzić, czy ja do Ciebie pasuję, ale również ja, czy Ty pasujesz do mnie. Jeśli wiek się zgadza - to już pierwsza poważna porażka... 😭 A co z tym ascendentem? Carrie - wszystkiego najlepszego! :D 🌼

Sylwia_B -no jak dotrze ( a może jednak nie dotrze:O )dopiero przeprowadzę diagnozę:O .Carrie Bradshaw no to są wymagane szczegóły;) .Ale z początku barana nie ma żadnych dopuszczalnych kandydatek.

O jej jak mi się miło zrobiło że znalazł się ktoś kto zainteresował się mną poza bezludną wyspą.Bardzo mi miło, ślicznie dziekuje hehehehehe. Lubie się uśmiechać:) to pewnie dlatego

No dobra :o Poczekam :o A diagnozę to się stawia a nie przeprowadza :o :D

Amancie, a może Ty się wytłumaczysz ze swojego braku entuzjazmu względem naszych skromnych osób? ;-) PS. Czuję się tu niepożądana, niby kulturalny mężczyzna, a na proste pytanie nie chce kobiecie odpowiedzieć. :-0 PPS. Carrie, jakaś Ty młodziutka... :-D Ech, kiedy to było... 27... 🌼 🌼 🌼

Rybka zwana Wandą - ja po prostu sobie nic nie obiecuję po nie wieadomo kim.co nie znaczy że nie mają u mnie szans;) .Carrie Bradshaw -tam nigdy nie byłem:O .A z kąd takie przypuszczenia?