Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów

No dzieweczki czas się wytłumaczyć z waszego braku entuzjazmu co do mnie!

Polecane posty

Kasiu ----> czułem, że się ślicznie uśmiechasz, czego potwierdzeniem jest fakt, że właśnie wyjrzało słońce.....czy to , aby nie jakiś omen i sygnał ??????

Amancie, ale cały czas Ci tłumaczę, że nie wiem, czy w ogóle mam zacząć się Tobą interesować, a w konsekwencji próbować namówić Cię do rozpatrzenia mojej skromnej kandydatury, skoro nie znam ani Twojego wieku, ani ascendenta. ;-)

Rybka zwana Wandą -po prostu wyślij datę urodzenia zamiast bawić się w podchody:O .Zapewniam jednocześnie że jest wątpliwe abyś do mnie pasowała:O-ale nie znaczy że nie warto sprawdzić;) .A o moje dane nie musisz się martwić bo wezmę je pod uwagę;) .

Gość kobieta wszech czasow
taka sie jeszcze nie narodzila co by amantowi spasiła:P

Zatem - nie wysyłam. :-0 Oszczędzę Ci wysiłku sprawdzania, skoro i tak niewielkie szanse na sukces. Rozwiałeś wszelkie me nadzieje... jak żyć??? :-( 😭 😭 😭

Przesadzasz-w Polsce przynajmniej kilka tysięcy powinno być;) .Rybka zwana Wandą nie zniechęcaj się -nic strasznego się nie stanie jak spróbójesz;) .Carrie Bradshaw -ale w środku było co innego:P .

Dr pieścik, mów do mnie jeszcze, nie przestawaj.... AMAT A TY SŁUCHAJ CZYTAJ NOTUJ I SIE UCZ JAK SIE PODRYWA

ament nie bądź dzieciak nie o ocenę chodzi. Tutaj masz śliczną szkołe podrywu, czytaj miedzy kasia 24 a dr pieścik:) hehehehe. Ucz się chłopie dla ciebie to robimy....

kasiu ----> nie robię tego dla amanta, poprostu robię to dla siebie, bo klikanie (narazie tylko) do tak ślicznej dziewczyny i oczekiwanie na ewentualną odpowiedż to prawie jak hazard. Jesteś kobietą przy , której czuje się adrenalinę, a ja jestem czasami ryzykantem......mam nadzieję, że nasza rozmowa przeniesie się z biegiem poza terytorium amanta.........

Gość tak....
KASIA, uwaga, chyba jesteś podrywana !

Gość ludmiła
Miły doktorze, gdzie Pan przyjmuje ???????? Potrzebuję terapeuty !

ach jestem jestem :) to bardzo miłe, widzę że wiecej pan jest pod urokiem naszego pana doktora Siedzę i się usmiecham do monitara to bardzo miłe

dr, sprawdz maila:) polecam się przerzucic na gg :) chętnie posłucham jeszcze troszke komplementów:)

Kasiu , to mnie jest miło i czuję sie wyróżniony tym, że zwróciłaś na mnie swoją uwagę. Jedno o czym myślę to o szansie na porozmawianie z Tobą jeszcze , oki, póki co na necie.

No... trochę się otrzepałam po upadku... :classic_cool: Amancie, a w zasadzie masz rację - po co to wszystkie podchody?.. Po prostu podaj, jakie kombinacje są właściwe li i jedynie - i będzie wszystko jasne. Nikt nie będzie sobie robił niepotrzebnych nadziei... :-( Idę wzdychać w kąciku nad beznadziejnością własnej egzystencji. Adieu!

Kasia24 -no ja czasami panienkom pochlebiam ale raczej na ulicy;) .Rybka zwana Wandą -nie napisałem już że zostałaś zdyskwalifikowana więc te marudzenie to chyba jest nie na miejscu:O .A wszystkiego nie podam bo nie wiem ile lat bym musiał to pisać:O .

Gość dziwię się Wam Kobiety
że tracicie czas na tego padalca w spodniach, który na pewno jest obleśnym bezrobotnym 30-latkiem z brzuchem od piwa, nudzi sie całymi dniami w domu, więc próbuje zrobić z siebie super macho, który może przebierać w kobietach, takich idiotyzmów jak na tym topiku długo nie miałam okazji czytać

Gość znowu te same bzdury
chlopie wez sie w garsc i skoncz wypisywac te bzdury bo osmieszasz tylko meski ród, ŻAłOSNY JESTEś

Gość tak....
amant! a co ty robisz jak tylko siedzisz na kafe ?

Jeśli faktycznie aż tyle jest tych kryteriów do spełnienia, to nie mam szans, sama się skreślę. :-0 Ja to prosta dziewczyna jestem. Całkiem zwyczajna. I nie tak ładna jak Kasia24! 😭 Mimo, że Panna 1975 o czekoladowych oczach. :classic_cool:

Gość kobietka1970
a skąd masz te kompozcję ? byłeś u wróżki ? skad wiesz że te kobiety pasują do Ciebie co masz wypisane na stopce?

Po pierwsze do przygotowania tego nie jest potrzebna wróżka która jest do wróżenia:P.Po2 JA SAM TO PRZYGOTOWAŁEM:classic_cool:.Po 3 NIE STWIERDZIŁEM ŻE WSZYSTKIE Z TEGO ZBIORU są odpowiednie:P.Napisałem jedynie że nie musza być z tego zbioru;) .