Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekstom o zazdrości dziękujemy

Wiecie dlaczego nie lubię modelek ??

Polecane posty

Wszystkie ich działania, wszystkie te wybiegi dla modelek, pretensjonalne i wystylizowane sztucznie sesje zdjęciowe, pokazywanie się w gazetach mają na celu tylko i wyłącznie to żebyśmy na nich wszyscy patrzyli i PODZIWIALI, PODZIWIALI, PODZIWIALI.... To takie puste, egoistyczne, egocentryczne. Totalny brak miłości do innych ludzi, zapatrzenie wylko w siebie i pustą urodę która przemija. A za kilkadziesiąt lat po tych ich zdjęciach nic nie zostanie... Jaki to wszystko ma sens ?

Gość Jestes zazdrosna.....
i tyle :P

Gość na po to jest modelka
żeby coś pokazywała... chore jest to, że niektórzy podziwiają modelki, zamiast skupiać się na tym co prezentują... bo wyjściowo to o to chodziło... modelka, miała być tłem, dla ciucha, kosmetyków, czy fryzury... niestety, kiedy ludzim znudziły się aktorki, przerzucili się na "kult" modelek... i tego już chyba nie zmienimy... pozostaje zachowanie zdrowego rozsądku...

No kurde mówię o ich charakterze w tym momencie. Czy dla was cały świat się kończy na wyglądzie do cholery ?? I tego że można komuś zazdrościć wyglądu ?? To chore!! Czy znacie coś takiego jak osobowość, charakter ?? Dla was to chyba nieważne kompletnie. Bycie lalą to dla was jedyna wartość. Świat zszedł na psy.

to było oczywiście do "Jesteś zazdrosna..."

a po co modelce osobowość? ona ma tylko ładnie wyglądać... osobowość, to może być ważna dla aktora czy polityka... jeżeli chodzi o osoby pobliczne...

--> tekstom o zazdrości dziękujemy Mnie osobiście nie bardzo interesuje świat mody. Ale moge to odnieśc do aktorów. Choćby nie wiem jak, nie lubiłbym (hipotetycznie) De Niro filmy znim sa po prostu dobre. I dla tego ze go nie znam nie bedę wieszał na nim psów. Dlatego mimo iz dziekujesz przewrotnie za takie teksyty, myśle ze to o to chodzi.

-->ksenofaryna Brando też święty nie był. Mimo to filmy z nim się dobrze ogląda. ;) Nie znam jakis bliższych szczegółów z ich życia.

Myrevinie Ty to nawet się nie wypowiadaj bo i tak zawsze jak czytam twoje wypowiedzi to Ty zawsze powiesz że ktoś każdą krytykę na temat innej osoby pisze z zazdrości. Równie dobrze wszystkich krytykujących (w tym krytyków filmowych) możesz nazwać zazdrośnikami. Domniemywam więc że jeśli uważasz że jakiś film jest kiepski to nie mówisz tego dlatego że jest kiepski, ale dlatego że zazdrościsz tym którzy go stworzyli. Jeśli widzisz w kimś jakąś wadę to wszystko dlatego że tej osobie zazdrościsz. No to Tobie też podziękuję.

moim zdaniem, osobowość aktora jast w pewnym stopniu "wkładana" w sposób tworzenia postaci scenicznej czy filmowej... dlatego dziwi mnie takie, stwierdzenie, nie cierpię tego aktora ale uwielbiam filmy z nim...

-->tekstom o zazdrości dziękujemy Masz prawo mysleć sobie o mnie co tam chcesz. Prawda jest tak że nie znasz większosci modelek osbiście. Jest to nie możliwe więc skąd wiesz jakie są ? Itd. Itp. I nie jest prawdą że każdą krytykę nazywam zazdrością. Z krytykami polityków i nie tylko(niektórymi) się zgadzam nawet. Zawsze to będzie subiektywizm. I każdy(ja też) mam do niego prawo.

Hmmm...Modelka-praca jak każda inna.Pracuje ciałem więc o nie dba. Gdyby nie była miła dla oka nie była by modelką .A dyskusje na temat ich charakteru ,intelektu czy zadowolenia z samych siebie uważam za bezsensowne. A co by było gdyby okazało się ze taka modelka jedna z drugą jest nie tylko piękna ale i mądra,skromna i dobrze wykształcona?? Zgroza :o

wykształcenie i wiedza... jeszcze nie równa się niestety wyjątkowa osobowość... owszem zdarzają się, modelki z osobowością, inteligentne... zazwyczaj karierę modelki traktują jak sposób wybicia się i potem realizują inne własne cele... ale to tak jak w każdym innym srodowisku...

nie łudźmy się... wyginanie się przed obiektywem czy spacerowanie po wybiegu, nie wynaga specjalnie dużej dozy intelektu... po za tym to ciężka fizyczna praca i do tego bardzo niepewna...