Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szaninka

KOLOR WLOSOW-doradze jaki ci pasuje

Polecane posty

Gość 222111222
nie mam piegow,rumiencow tez

Gość Wesołych Świąt Szaninka
:-) 🌻

Gość andziula100
jestem ciemnabląd cera raczej blada oczy szaro niebieskie bardzo bym chciał k\uzyskac ciepły kolor włosów ale nie wiem czy na całość czy pasemka błagam o odpowiedz

prosze o radę: kolor naturalny włosów: ciemny blond, popielaty brwi: cienkie, ciemny blond, popielaty oczy: zielone , ciemny zielony powieki: kolor naturalny skóry, lekkie woreczki pod oczkami, mało widoczne cera: lekko opalona usta: wąskie, różowe opalam się wolno, na początku na czerwono a potem na czerwień zmienia się na ciemny brąz... Z góry dziękuje:D:D:D:D:D czekam na odpowiedż

włosy: ciemny blond, jasny brąz brwi: szerokie, dość ciemne oczy ciemne, brązowe kształt głowy: okrągła, cera: śniada, czasami blada usta: górna warga wąska, dolna szeroka, kolor ciemny róż opalam sie na ciemny brąz :)

kolor naturalny włosów: braz,troche mysi brwi: srednie, jasny braz oczy: niebieskie,szare powieki: lekko ciemniejsze niz skora cera: opalona delikatnie usta: rozowe, pelne ale nie duze opalam się: bez problemow od razu na ladny czekoladowy braz 🌻 prosze o rade;) pozdrawiam:)

Gość RLPus
naturalny kolor wlosow- BRAZOWY kolor brwi i gestosc- CIEMNY BRAZ , SREDNIO GESTE kolor oczu- NIEBIESKI kolor powiek - CIEMNIEJSZY CERA JASNA + PIEGI kolor ust: jasny róż jak sie opala : na czerwono Bylabym wdzieczna za odpowiedz:)

Gość Qruwielkie
1- naturalny kolor wlosow : ciemny blond 2- kolor brwi i gestosc : gęste, wyregulowane, ciemny blond (ciemnoszare :) ) 3-kolor oczu: szarozielone 3-kolor powiek:w kolorze cery 4-kolor cery: jasno brzoskwiniowa z tendencja do rumiencow 5-odcien cery: brzoskwioniowo rózowy 6-kolor ust ciemnorózowe wpadaja w czerwony 7-jak sie opala: kilka godzin jestem rózowa a potem brazowieje od ciemnobrzoskwioniowego koloru az po zlocisty sredni braz bardzo proszę o pomoc i bardzo dziekuje :)

Gość szaninka do malinki
opisz mi jeszce kolor oczu-zielony- zimny czy ciepy odcien

Gość szaninka do gosiam
napisz mi: 1- naturalny kolor wlosow 2- kolor brwi i gestosc 3-kolor oczu+odcien(zimny,cieply) 3-kolor powiek (taki sam lub ciemniejszy niz kolor cery0 4-kolor cery+ ew. piergi,rumience... 5-odcien cery 6-kolor ust 7-jak sie opala(np.szybko na braz, na czerwono itp.)

Gość szaninka Do Tiger Lilly
Wybieraj ciemen czekoladowe kolory, mozesz wlosy zafrbowac na np.ciemny braz i do tego zrobic kilka pasemke w kolorze jasneisjzego brazu. Jezeli chodzi o okonkretne kolorki to : 5/37 4/77 http://www.wella.pl/consumer/consumer_products/decore/colornuanc.jsp 5/75 5/77 http://www.wella.pl/hairdresser/products/kp_04h/nuancen_h2/fashion_h2/index.jsp kolor na wosach modelki http://www.wella.pl/consumer/consumer_products/safira/index.jsp

Gość szaninka do haaneczkii
opisz mi jeszce kolor oczu -odcien zimny czy cieply.

Gość szaninka do szaraczka
opisz mi jeszcze twoj kolor oczu-odcien zimny czy cieply i kolor powiek -taki sam czy ciemnejszy od cery.

Hej! Szaninko wyslalam Ci jakis czas temu maila w spariew tytulowej topiku. Czy moge liczyc na Twoja odpowiedz?? Pozdrawiam :)

Gość szaninka do Elilki
Proponuje wlosy zafarbowac na braz ,taki jak najbardziej zblizony do koloru twoich brwi, odcien taki hm... konkretny,czyli nie odbalskujacy na rudy czy zloty blond,taki parwdziwy braz jak ma np.tak srodkowa modelka http://www.wella.pl/consumer/consumer_products/decore/index.jsp i do tego zrobienie pasemek w kolorze zimnego blondu ,ale takiego opalenizujacego jak np.10/0 http://www.wella.pl/consumer/consumer_products/decore/colornuanc.jsp

Gość szaninka do pomozz mi
napisz mi jeszcze kolor powiek- taki sam czy ciemnejszy od cery

Gość szaninka do truskaffki
Podejrzewam,ze juz za pozno ,bo juz jestes po wizycie u fryzjera ,ale ja proponowalabym zrobic pasemka w dwoch kolorach blondu -b.jasnym zimnym i jasnym o zlotym odcieniu tu : rozswietlony jasny blond http://www.wella.pl/consumer/consumer_products/viva04/levelma/colorprodu/sunny_blond/nuancentabelle.jsp tu 9/0 11/1 12/1 http://www.wella.pl/consumer/consumer_products/decore/colornuanc.jsp

Gość szaninka do sylwii
nie mussiz farbowac wlosow na braz, chodzi tylko o ot ,ze jak zafarbujesz to wiadomo ten kolor jest intensywniejszy i bardziej wyrazisty.

Gość mallinka
Szaninko, raczej ciepły, jakby z odrobiną piwnego w środeczku

Gość szaninka do dog in the fog
Trudno to wytlumaczyc jak dopasowuje kolory , najkrocej to chyba bedzie wyobraznia+obserwacja.

Gość haaneczkaa
szaninko moj kolor oczu raczej powiedziała bym ze jest ciepły ten odcien:)

Gość Iwonkaaaaaaaaaaaaa
hej:), włoski mam naturalne - średni brąz, za łopatki oczy - piwno zielone karnacja - raczej ku ciemnej brwi - brąz średniej grubości usta - duże, bardziej różowe niz czerwone

Gość Iwonkaaaaaaaaaaaaa
ah i łatwo się opalam a kolor powiek jest ciemniejszy od koloru cery :) pozdrawiam :D

Gość moniczkaaaaaq
szninka a kiedy bede jaa????!!!! nie ominełas mnie gdzieś po drodze :(.... :)

Gość lilka 79
1- naturalny kolor wlosow - sredni kasztan 2- kolor brwi i gestosc - czarne i grube 3-kolor oczu - szare 3-kolor powiek (taki sam lub ciemniejszy niz kolor cery0 - ten sam 4-kolor cery+ ew. piergi,rumience... - lekko bezowa bez piegow i rumiencow 5-odcien cery - sredni 6-kolor ust - czerwone intensywnie 7-jak sie opala(np.szybko na braz, na czerwono itp.) dosc szybko oliwka

To ja tez poprosze o radę. !0 naturalny kolor włosów: trudno go określić..hmm, to taki popielaty jasny brąz( nie wiem czy tak można określić, mysi czy jakoś tak) 2) brwi:ciemny blond/jasny brąz; gestość: średnia 3) kolor oczu-trudno zidentyfikować: obwódka ciemno-niebieska, dalej jasny niebieski, a jeszcze bliżej źrenicy-żółto-zielony 4) kolor powiek-raczej taki sam jak kolor cery 5)cera: jasna,(blada), piegi na nosie, policzkach, troche mniej na czole(ogólnie nie mam bardzo dużo piegów, ale mało też nie, na słońce wysyp) czasami pojawiają sie pryszcze o kolorez (ciemno)różowym, mam też blizenki po pryszczach różowo-fioletowawe- ale i tak są one mniej widoczne po nałożeniu podkładu 6)kolor ust:różowy(nie jasny, nie ciemny-po prostu średni) 7)moja buzia opala się powoli(mam wrażenie że piegi mi ciemnieja a reszta blednie...)troche na różowo, ale póżniej różowość blednie i w efekcie może troche ciemniejszy kolor cery niż przed opalaniem. reszta ciała opala się na czerwonawy brąz(potem odcien czerwony znika) 8) mam grzywkę ale nie pokrywa całego czoła(krótka, skierowana na bok) 9)nie wiem czy kolor włosów dobiera się do kształtów twarzy,a le jakby co napisze: nos długi, jakby pociągnięty do dołu, podbródek nieco wysuniety, usta troche wąskie, twarz szczupła. 10)naturalne włosy mam trochę kręcone, ale tylko trochę-nie od samego czubka głowy. ale to jest akurat chyba nie ważne bo i tak prawie cały czas prostuje Będę wdzięczna niezmiernie za jakies porady!! z góry dziekuję!!

Gość haaneczka
szaninko mam do ciebie pytanie bo od dłuzszego czasu poszukuje odzywki do włosow z londacolor takiej nadajacy odcien platyny i nigdzie nie moge jej kupic czy moze w jakims sklepie fryzjerskim czy jej juz nie ma nigdzie i dlatego nie mozna kupic???