Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Usteczka...

Nowy krem z bielendy powiększający usta, ktoś stosował?

Polecane posty

Gość Usteczka...

Oglądam właśnie ulotkę z marketu real i znalazłam w ofercie krem powiększający usta marki bielenda, czy ktoś stosował ten przedziwny wynalazek? Należy on do nowej serii sexi look, która zresztą cała wydaję się być niezwykle interesująca. Pozdrawiam i czekam na opinie.

Gość usteczkkkaaa
niby jak usta mogłyby ci sie powiekszyc od jakiegos kremu?? Chyba ze miałabyś na niego uczulenie i zaczeły by puchnąć :) No chyba ze tylko optycznie - ale wtedy musiałby byc w nim jakiś barwnik.Więc na jakiej zasadzie ten krem miałby działać?

Gość usteczka...
Ja w ogóle nie wierzę czy działa, podobnie jak reszta kosmetyków sexi look, ale ciekawa jest opinii. A może to nie tylko nie działa, a jeszcze szkodzi? Czysta ciekawość.

Gość kropkaaaa
Pewnie nie działa, od samego kremu usta nie będą się wydawały optycznie większe, ale chyba kupię, bo kosmetyki Bielendy są tanie, a tak przynajmniej będę miała krem do ust:D A nie wiesz ile kosztuje??

on tyle samo pomoze co mascie powiekszajace biust. Totalne oszustwo.

Gość a właśnie. że
usta powiekszaja sie od kremu, bo ma taki składnik, że nabrzmiewaja i są wieksze.

Gość a ile on kosztuje

terefere. Nawet jesli to efekt nie jest dlugotrwaly. Poza tym pomysl jaki to musi miec wplyw na twoja skore.

Gość usteczka...
W ofercie kosztuje 19, 95 a więc pewnie się na niego rzucą, chociażby z ciekawości. A ja czekam na opinie:)

Gość fifity kol
dziewczyny to jest żel powiekszający i wypełniający usta -nie weim czy dział bo ja go jeszce niestosowałam ale jutro go kupuje tylko kochane gdzie kupic ten żel on ma 15ml nie wiecie ile sie go aplikuje ??mozna go kupic w kosmetycznym jakims czy gdzie????????????

Gość hmmmmmm_
ja kupilam krem ddo powiekszania ust ale nie tej gownianej firmy i efekt byl tak ze troszke cos drgnelo :/

Gość fifity kol
ALE TO NIE KREM TYLKO ZEL WIEC JEST BARDZIEJ SKONCENTROWANY I MOZE BARDZIEJ DZIAŁ NO PISZCIE KOFFANE CO O NIM WIECIE BO JU GO HYBA KUPIE

Gość a ja wam powiem
jedna wielka sciema - tak samo jak z tym kremem z tej samej serii do biustu!!