BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: To sobie znajdż inteligenciaro No se znalazlam. Czy mam o tym trąbić na prawo i lewo jak ty o szynszyli szrekopalczastej? Ja szanuje swoich partnerów. I siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: To sobie znajdż inteligenciaro Chroń Boże tego biedaka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: To już nie pierwsza rzecz którą zauważyłam że zapamiętałes. Dobre i ciekawe chwile się pamięta tylko dopiero z czasem się to uświadamia sobie i ogólnie mało kobiet zapamiętałem tylko niektóre. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1138 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Związki licealistów zazwyczaj wyglądają tak że oboje mieszkają z rodzicami i tylko się spotykają. Czy o taki zwiazek Ci chodzi? Raczej o taki i że będą razem na lody chodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Dobre i ciekawe chwile się pamięta tylko dopiero z czasem się to uświadamia sobie i ogólnie mało kobiet zapamiętałem tylko niektóre. Proboszcz ci je wybił z głowy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Diablica pasuje do garganela To już diablica wie najlepiej i Ty nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 161 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Dociera do ciebie że to człowiek uposledzony umysłowo jakkolwiek? Nie każdy jest taka wspaniałą wybitna postacią pracujaco z 3 domami i 2 ogierami. Jesteś wiedźma madziu. Ty właśnie. Rodem z ulicy wiazow. I wystawiająca goły tyłek na ambonie jak pawianica widze ze twoja bezdomność urosła mniej więcej do takiej rangi jak moja +3kg otyłość 8 stopnia Edytowano 3 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: No se znalazlam. Czy mam o tym trąbić na prawo i lewo jak ty o szynszyli szrekopalczastej? Ja szanuje swoich partnerów. I siebie. A co ty masz do Szynszyli? Jak do pięt jej nie dorastasz? Znowu pite do lustra? Zejdź z innych i zachowuj się. Może już czas tego twojego chamstwa, rządzenia i żeby ktoś w końcu ustawił cię do pionu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chroń Boże tego biedaka Drzwi są tam. Będzie chciał to se wyjdzie. Jesteśmy wolnymi ludźmi. Ty się lepiej pomódl za swojego. Młodszy zawsze finalnie odchodzi od starej baby. Zwłaszcza gdy sobie przypomni że jednak chce mieć dziecko. Tego mu 50 latka nie da. To są fakty potwierdzone licznymi przykładami z życia. Ale ujezdzaj poki możesz swoją zgrabno dùpo jak szafa Gdańska. Nawet nie zaprzeczyłaś gdy chwaliłam rzekomo twoje zdjęcia a to była obca baba. Haha zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Chroń Boże tego biedaka Bosze, Ty masz zayebiste poczucie humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 161 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Get Out napisał: Jak możesz nie rozumieć skoro zgłębiałaś książki w kwestii mechanizmów różnych zachowań. Wszystko żywe jest mieszkańcami ziemi , ale mało kto tak siebie nazywa , bo im nadano nazwy jak numery w obozach zagłady. Boze co za bełkot. Analfabeta out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 345 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Raczej o taki i że będą razem na lody chodzić No to takiej kobiety nie znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Bosze, Ty masz zayebiste poczucie humoru Wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: No se znalazlam. Czy mam o tym trąbić na prawo i lewo jak ty o szynszyli szrekopalczastej? Ja szanuje swoich partnerów. I siebie. O Szynszyli wiele osób tutaj gadało i do mnie się przyebałaś o to chamiaro. Ja twoich bliskich i Ciebie nie obrażam i nie cytuj mnie już Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: I wystawiająca tyłek na ambonie jak pawianica widze ze twoja bezdomność urosła mniej więcej do takiej rangi jak moja +3kg otyłość 8 stopnia Tak się zachowują ludzie ze swoim wspaniałym życiem? Ciekawe. 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A co ty masz do Szynszyli? Jak do pięt jej nie dorastasz? Znowu pite do lustra? Zejdź z innych i zachowuj się. Może już czas tego twojego chamstwa, rządzenia i żeby ktoś w końcu ustawił cię do pionu Z moim wzrostem babochlopa to raczej przerastam jej pięty. Ja na innych nie siadam z golo dùpo gdy wola druga plec. Jak o tobie swiadczy narzucanie się facetom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wiem Skromna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Cała Karuzela, 90 procent Bacówki, później na przestrzeni lat kolejni ludzie przychodzący i odchodzący. Gdy Libed pierwszy raz usłyszał twoje bajeczki o Kanadzie i zaczął kręcić bekę to ty już miałeś za sobą kilka dobrych lat robienia z siebie ...y. Ale spoko, twierdź sobie że tylko ja nie kupowałam twoich opowieści z Kanady Lipedo to w krzakach siedział jak bacówka się kreciła i o mało się nie zatrzepał, bo by go zjedli jakby się ujawnił z tym upośledzonym bełkotem, bo zbyt dobrze zorganizowany w ero klimacie. Karuzela? zdemaskowani i zgnojeni, a ten z wąsem nie zyje to rzeczywiście znowu armia UPA Zostałeś sam jak palec i boisz się nawet przyznać do flagowca z ero , bo zbyt dużo komprom zaliczyłeś zwyrolu yepany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: O szynszyli wiele osób tutaj gadało i do mnie się przyebałaś o to chamiaro. Ja twoich bliskich i Ciebie nie obrażam i ne cytuj mnie już No cóż. Skoro twoja kobieta stanik pokazuje w sieci to inni mają prawo o niej gadać. Do mnie gorzkie zale? Siedz w dziurze jak chcesz spokoju. Guwno byś zeżarł żeby na złość zrobić wiem już dawno to zauważyłam. Madzi żarty żenują nawet ciebie. Ale oszukujmy się dalej alwaro mechaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 67 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wiem Przeca spaghetti ma upośledzenie jak ty, wiec nie ma dziwne że sie podjarałas jak dzik amboną, ze ktoś ci sadzi komplemenciory na poziomie upoślaka W sumie ja tu widze sukces, jesli brodacz da rade z twojo bosko urodo, ale on tez takie słabe 3/10 więc moze jakoś to pojdzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 161 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Lipedo to w krzakach siedział jak bacówka się kreciła i o mało się nie zatrzepał, bo by go zjedli jakby się ujawnił z tym upośledzonym bełkotem, bo zbyt dobrze zorganizowany w ero klimacie. Karuzela? zdemaskowani i zgnojeni, a ten z wąsem nie zyje to rzeczywiście znowu armia UPA Zostałeś sam jak palec i boisz się nawet przyznać do flagowca z ero , bo zbyt dużo komprom zaliczyłeś zwyrolu yepany Do dzisiaj wisza posty z beka z ciebie jak chcuales być przywiązany do kaloryfera tudzież jak maja bekę z ciebie bo skomlesz do jakiejś staroochy bo sie boisz ze usunela maila bo zobaczyła twoja brzydka facjatę pod sosnami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu Przyzwyczaiłeś się bidoku że ci każda pięty liże a tu taka babka boza impertynencka chamiara sřa na twojo boskość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, TAXI Choroszcz napisał: Proboszcz ci je wybił z głowy? Munek masz traumę z dzieciństwa z powodu księdza i od tego są terapię a nie forum . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Skromna Też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 345 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Dobre i ciekawe chwile się pamięta tylko dopiero z czasem się to uświadamia sobie i ogólnie mało kobiet zapamiętałem tylko niektóre. Milo z twojej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 161 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Milo z twojej strony. Elcia a ty kolejnego zwyrola hodujesz na własnej piersi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Munek masz traumę z dzieciństwa z powodu księdza i od tego są terapię a nie forum . A co ma ksiądz do tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, jukon tworki welcome napisał: Przeca spaghetti ma upośledzenie jak ty, wiec nie ma dziwne że sie podjarałas jak dzik amboną, ze ktoś ci sadzi komplemenciory na poziomie upoślaka W sumie ja tu widze sukces, jesli brodacz da rade z twojo bosko urodo, ale on tez takie słabe 3/10 więc moze jakoś to pojdzie Nie wiem o kim mówisz ..., ale jedyne co widziałeś to swoj marny odbyt w lustrze chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu Ja mam zayebisty odbyt. Ogladalam w lustrze i sama se zazdroszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 496 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Get Out napisał: Lipedo to w krzakach siedział jak bacówka się kreciła i o mało się nie zatrzepał, bo by go zjedli jakby się ujawnił z tym upośledzonym bełkotem, bo zbyt dobrze zorganizowany w ero klimacie. Karuzela? zdemaskowani i zgnojeni, a ten z wąsem nie zyje to rzeczywiście znowu armia UPA Zostałeś sam jak palec i boisz się nawet przyznać do flagowca z ero , bo zbyt dużo komprom zaliczyłeś zwyrolu yepany Ty to chyba udajesz głupiego pod Jeżyka Przecież nawet teraz na temacie, oprócz niej i może Daniela, reszta widziała jak próbowałeś wszystkim wmawiać że jesteś z dzikiego Jukonu i prawie codziennie była beka z tych kitów Edytowano 3 godziny temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 67 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: No cóż. Skoro twoja kobieta stanik pokazuje w sieci to inni mają prawo o niej gadać. Do mnie gorzkie zale? Siedz w dziurze jak chcesz spokoju. Guwno byś zeżarł żeby na złość zrobić wiem już dawno to zauważyłam. Madzi żarty żenują nawet ciebie. Ale oszukujmy się dalej alwaro mechaty Makaroniarz do niej chyba ostatnio cholewki smalił, wiec może mu sie wyczerpał limit starych i zdesperowanych po szynszyli zostala już tylko 250 godzin tak Edytowano 3 godziny temu przez jukon tworki welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach