Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po prostu normalny facet

Kurcze taka fajna dziewczyne widzialem

Polecane posty

Miala piekne wlosy dlugie,blond,wszystko na swoim miejscu, mialem podejsc,ale ale sie co tu duzo kryc przestraszylem zaczalem sie trzasc jak galareta i powiedzialemsobie pewnie juz kogos ma,albo po co przeciez i tak nawet nie spojrzy na mnie. Kurcze zycie faceta jest straszne

Gość no bardzo straszne
ciesz się, że było Ci dane spotkać i chociaż popatrzeć na taką ładną dziewczynę, to chyba nie takie straszne, a jednak przydarzyło Ci sie w życiu;)

chcialabym miec tylko takie dylematy w zyciu ;) a poza tym, do odwaznych swiat nalezy, wiec trzeba bylo podejsc....

No latwo sie mowi i co jezyk by mi sie platal ze zdenerwowania dukalbym cos do niej,lepiej bylo zostac na swoim miejscu.

Gość no bardzo straszne
a w jakich okolicznościach spotkałeś tę dziewczynę?

Na dworcu kolejowym :).

Gość no bardzo straszne
i wsiadła do tego samego pociagu co Ty?

ale ona i tak za ladna byla jak na mnie pewnie juz kogos ma takze moze to dobrze,ze nie podszedlem tylko bym jej glowe zawracal

Gość i tak by ci dała kosza
:P

A ja na pewno bym chciała żeby facet do mnie podszedł - więcej odwagi.....

I tak by ci dala kosza; pewnie masz racje z reszta nie ma co sie rzucac z motyka na slonce. Nie nie mam dziewczyny. W poczekalni ja zuwazylem.

no to czas najwyzszy zaczac - trening czyni mistrza :D bo inaczej pozostanie Ci tylko patrzenie.......wiecej odwagi!

No jasne podszedlbym dukal bym jej cos nie zrozumialego trzasl sie jak glarta nie nie dziekuje to nie dla mnie z reszta i tak pewnie ma kogos a po za tym na takiego przecietniaka kto zwroci uwage

Tak sobie czytam i myślę że mamy tu mały paradoksik:) Większość facetów boi się podejść do takich super dziewczyn, bo myślą że kogoś już mają. A to nie zawsze tak jest. Pięknym kobietom często jest trudniej znaleźć faceta, między innymi właśnie dlatego że mężczyźni się ich boją. Ja bym bardzo chciała żeby się mnie nie bali, przynajmniej ci w miarę normalni:) No przecież nie skopię ani nie przywalę torebką jak ktoś do mnie podejdzie!

Gość aleś ty marudny

Gość pokaż na Lauro
swoje foto. chcemy obejrzeć piekną kobietę.🌻

ales ty marudny no wlasnie zanudzilbym ja. Z reszta i tak nie mialbym szans taka laska przeciez moze miec tysiace facetow

Gość no bardzo straszne
z takim podejściem to Ty nawet do największej brzyduli nie podejdziesz, chłopie! Ciebie nawet tutaj za jezyk trzeba ciągnąć, tak nie można, weź się w garść i uwierz w siebie

Ale co poradzic takich normalnych facetow jest sporo i nie to,ze jestem jakis brzydal czy cos,ale po prostu wiem,ze raczej nie mam szans na dziewczyne

Gość cyllejska
Jeśli bys do mnie podszedł z jakims glupim tekstem i wydawalbys sie zdenerwowany i bys sie jakal to raczej bym z Toba nie porozmawiala, bo piekne kobiety maja pecha do niezrownowazonych typkow( tacy maja zawsze odwage podejsc),pomyslalabym: o boze,kolejny psychol,ja mam szczescie do takich,po czym bym sie ulotnila. Wiec moja rada jest taka,podejdz i bądz pewny siebie i meski wtedy zadna Ci sie nie oprze.

No wlasnie jakaja sie bo sa zdenerwowani. jezyk im sie placze i tak naprawde wydaje sie,ze wygladaj na pijanych a to nie prawda.

Właśnie przez takie zachowanie jak twoje, normalny facecie, tyle fajnych dziewczyn jest wciąż samotnych... :-0 Ech... Coràggio, moi drodzy! Zapewniam, że normalne, fajne dziewczyny marzą o normalnych, fajnych facetach. :-) RzW

Gość a co tam podniose

Gość bardzo dobrze ze nie podszedl
bardzo dobrze ze nie podszedles, mnie zawsze wkurza na maksa kiedy jakis facet na ulicy sie do mnie przyczepia, zreszta jestem zareczona i denerwuja mnie takie "konskie zaloty"

tesz miałem kiedyś takie dylematy :D .... swietna dziewczyna gdzieś w przelocie na ulicy ...i myśl za ładna dla mnie .... skąd my to znamy .... ale trzeba próbować !! .... moja żona też jak ją pierwszy raz zobaczyłem ...wydała mi sie taka nie osiągalna ...za ładna :) .... i została moja żoną :) trzeba próbować ....

Gość a co tam podniose
No wlasnie,lepiej dac dziewczynie spokoj

Gość Izolka
A nie zauważyłeś Mój Drogi, że często jest tak, że zajebiste laski mają kiepskich( mało przystojnych) chłopaków? Bo to na prawdę nie o wygląd chodzi:-) Często ci przystojni, którzy nas zaczepiają okazują się beznadziejni! A ci niepozorni są sympatyczni. Więcej odwagi, nie zawsze ładna dziewczyna zadziera nosa! Buziaki:-)