Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notorobi

skutecznie wybielajace pasty do zebow

Polecane posty

Gość notorobi

lub inne "plukanki" jakie mozecie polecic, ktore naprawde dzialaja- po jakim czasie zobaczylyscie poprawe

ktos wczesniej pisał o plukaniu ust woda utleniona. nie probowalam,ale moze akurat działa? 🌼 🌼 🌼

Gość przeniesienie
07:42 żółty ząb Czy peral drops działa wybielająco? mam zielona ale nie wiem po jakim czasie jest efekt? ktos wie? czy moze kupowac niebieska bądz taką co pisze z fluorem? 07:46 czarownica_agata z tego co wiem, to one działają wybielajaco.. ale nie wiem po jakim czasie.. mysle ze musisz uzywac bez przerwy, wtedy zobaczysz efekty... ja kiedys uzywalam tej pasty ale sama nie wiem czy bylo widac jakies efekty :/ opinie ma bardzo dobra 01.03 - 54 kg 01.04 - 54 kg wszelkie uwgi można pominąć 07:48 żółty ząb uzywałas a nie widziałas efektów? czyli chyba nie wybiela skoro nie widac nic a jak długo uzywałas? 07:56 czarownica_agata hmmm.. no wiesz, jak widizsz sie codziennie, to nie widzisz efektow na pewno... sama nie wiem... nie uzywalam dlugo.. dwie tubki (ale nie na mnie tylkona 3 osoby, wiec rah ciach i nie bylo) a pozniej od przypadku do przypadku... jak ktos kupil... a ze u nas kzdy ma inne preferencje co do past... to mam najrozniejsze w domu, bo kazdy kupuje pod siebie ... :/ ale znam dizewczyne, ktora uzywa bez przerwy i ma naprawde sliczne zeby aha, na opakowaniu nie jest napisane w jakim czsie powinny byc widoczne eefekty?? 01.03 - 54 kg 01.04 - 54 kg wszelkie uwgi można pominąć 07:57 żółty ząb no własnie nie pisze 07:57 czarownica_agata no to nie wiem :/ a ulotke czytalas?? moze na ulotce?? 01.03 - 54 kg 01.04 - 54 kg wszelkie uwgi można pominąć 08:05 żółty ząb nie ma nic napisane..chociaz ......wyrzuciłam pudełko ale na samej paście to samo chyba pisze i tam na paście nie ma podanego. hmmmmm moze faktycznie było na ulotce 08:30 żółty ząb a czy branie leków powodue ze zęby zółkną? niemozliwe abym takie miała od tak..to zasługa chyba lekarstw które codziennie biorę. czy ktoś wie cos na ten temat?

Gość przeniesienie
18:47 Kiki riki miki Teraz w tv reklamują jakąś pastę do zębów. Coś Vadamecum, czy coś takiego? Czy ktoś zna pełną nazwę tej pasty i wie, czy ona coś daje oraz ile kosztuje? z króy dizekuję za odpowiedź. pzodrawiam 18:48 *gerda*** ja ja kupiłam i musiałam odstawić bo dziąsła mnie bolały aha kosztowała kolo 7zl 19:10 versusi Nie znam tej pasty, ale moge polecić inną, bardzo dobrą, której zresztą sama uzywam. EMAIL DIAMENT- do kupienia głównie w aptekach. 19:14 m jak marzenie no ale chyba EMAIL DIAMENT kosztuje wiecej niz 7 zeta, chyba cosik ok 30 no nie? 19:15 *gerda*** pisalam,ze vademecum koszyuje okolo 7zl 19:19 Pariss Ja używam teraz Beverly Hills z Rossmanna kosztuje ok.15 zł i jestem zadowolona. Dobra jest też Denivit i Pearl Drops. Sprawdzone 19:22 m jak marzenie no Ty pisałaś, ale versusi polecila EMAIL DIAMENT, ktora kosztuje nieco wiecej, a autorka topicu pytała również o cenę, takze moja wypowiedz skierownana byla głownie do versusi. Pozdrawiam 19:23 *gerda*** o to sorry ja tez pozdrawim 07:10 żółty ząb Perl drops wybielająca działa? a po jakim czasie sa efekty? i jaki kolor wybrac bo jest ich kilka zielona i niebieska wybielająca i jakies z fluorem chyba. Narazie mam zieloną i mam szanse by był efekt? 08:34 Śnieżka222 Gerda, co Ty piszesz, dziąsła Cię bolały od pasty do zębów???? Chyba od zbyt twardej szczoteczki. Ja codziennie używam Denivit albo Perl Drops i to naprawdę działa. Pasta kosztuje 7 zł. , ale nie nakłada się jej na szczoteczkę tak dużo, jak tradycyjną pastę. 08:36 żółty ząb troszeczke się daje wiem a efekt po ilu myciach?po ilu tubkach?

Gość gosiamała
hej miałam kiedys podobny problem, i moge polecić coś, co u mnie sprawdziło się rewelacyjnie. 1) węgiel - taki w tabletkach. przy myciu zębów wysmarowac szczoteczkę i nałożyć pastę - myc 2 razy dziennie.wada: trzeba dłużej płukać zęby.... 2) olej słonecznikowy - trzeba ssać codziennie, albo co drugi dzień. Uwaga, bo on ogólnie opomaga oczyścić organizm, więc u niektórych osób mogą sie nasilić KRÓTKOTRWALE różne dolegliwości, np. bóle głowy. Najlepiej poczytać o tym w książkach Jadwigi Górnickiej WCALE NIE JEST OHYDNY - tylko tak wygląda pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość Madzialenka_16
ja dzis kupie denivit i sie zobaczy jak efekty ;)

Gość kornelia m.
A czy teraz jest jakakolwiek skuteczna pasta która daje cokolwiek więcej niż lżejszą kieszeń?

Gość Janka z Warszawy
Jest, tylko po prostu o dobrych produktach nie dowiesz się z reklam. Spróbuj przez kilka tygodni prowadzić w miarę rozsądną dietę i myć zęby pastą ajona. Obserwuj efekty - one na 100% się pojawią, i będą widoczne, najlepiej zrób sobie zdjęcie swojego uśmiechu - efekt jest niewiarygodny.

Gość kornelia m.
Wiem, niby tak, ale czasami dowiedzenie się o czymś nowym przypadkiem jest mega trudne. Dopóki nie szukasz informacji, nie dowiesz się niczego nowego w tym temacie, a zazwyczaj takie info pojawia się wyłącznie na forach internetowych.