Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barusia

Facet, lekarz- ginekolog ale zawsze to facet!!!

Polecane posty

Gość barusia

Facet to facet, czy lekarz czy nie...zawszelubi dotknaci popatrzec.Nie nie pojde do lekarza ginekologa faceta!!Oj nie, mimo ze słyszałam ze oni sa delikatniejci. ALE TO FACET!!!TO tak samo jak KOBIETA UROLOG. Co o tym sadzicie?? Zdarzyło wam sie coś przykrego Kobiety z tego wzgledu ze przyszłysie do lekarza faceta tego fachu??

Gość zielone jabłko
Mój lekarz rodzinny i ginekolog to faceci. I za nic bym ich nie zamieniła, bo są mili, sympatyczni i pogadać można :-)

za to mi sie zdarzylo..ale od razu podkresle,ze osobiscie wole facetow ginekologow i nigdy bym do kobiety nie poszla....ale ta wizyta byla wyjatkowo....nieprzyejmna... wina lezy tez odrobine po mojej stronie,no ale juz czasu nie cofne... poszlam do ginekologa,zrobil mi USG i oczywiascie potem przyszedl czas na zwykle badanie...juz dosyc dlugo nie mam chlopaka,a co sie z tym wiaze nie wspolzyje...i jakos do glowy mi nie przyslo,zeby mu o tym powiedziec i to byl wielki blad...widac koles przyjmowal same mlode dziewczyny ktore przychodza po tabetki w wiadomej sprawie...no i myslac,ze ja jako mloda dziewczyna,to pewnie tez rozepchana jestem wepchnal mi ten cholerny wziernik tak szybko i niedelikatnie,ze az wydalam z siiebie dzwiek mniej wiecej taki jak azja nabijany na pal....potem jak sprawdzal jajniki palcemto tez nie powiem,zeby sie jakos ze mna cackal,widac mu sie spieszylo...piersi tez moim zdaniem nieprofesjonalnie badal ( nawet nie badal pod pachami,tylko tak je chwycil z dwie rece i popodrzucal)...ech...niedobrze mi sie robi...tak czy siak przez nastepne 3 dni czulam szczypanie w kibleku...juz wiecej do niego nie pojde...a zawsze tak sobie go chwalilam...moze mial zly dzien,moze to moja wina,moglam mu powiedziec,ze nie wspolzyje..ech...ale i tak do kobiety nie pjde:P

Gość majtek
ja bylam u fceta bo mialam nieregularny okres, nie wspolzylam -zbadal mnie palcami, dal wizytowke (zeby przyjsc prywatnie) i powiedzial zebym przyszla jak bede chcila rozpaczac wspolzycie. POtem bylam u babki, bylm dziewica ale i tak zbadala mnie wziernikiem, powiedziala ze natpnym razem zrobi mi cytologie. Ale przezucilam sie na inna ginekolog i jej powiedzialam zemialam miec robiona cytologie, powiedziala ze nastepnym razem (ciagle bylam dziewica), a jak przyszlam nastepnym razem to powiedziala ze cytologie robi sie kobitom co juz sie bzykaly, to ja na to ze ost mi mowila ze zrobi. No to zrobila - bolalo jak cholra. I tak wlanie stracilam dziewictwo.

Gość wioseneczka
ej no co ty?!?!? hm w sumie to słyszałam ze po 20 roku zycia powinno się wykonać pierwszą cytologię....ja mam 22 lata i jeszcze nie robiłam, ale nie wiedziałam ze to boli a poza tym jak to straciłaś dziewictwo przez cytologie?to co ten lekarz wyprawiał?bosh to okropne, bardzo Ci współczuje :( ps. ja tez jestem dziewicą

Gość majtek
dziwi mnie to bo ta pierwsza ginekolog badala mnie i wiedziala ze jestem dziewica a mimo to chciala mi zrobic cytologie, ta druga powiedziala ze mi zrobi a na nastpnym spotkaniu ze tylko kobietom ktore sie wspolzyly sie robi a za 5 min mi zrobila. Wiec gdzie tu logika? Skoro nie mozna dziewicom to po co mi robila? Bolalo strasznie, nie wiem czy to dlatego, ze tak mialo byc czy w zwiazku z przerwaniem blony.

Gość łoooj
majtek i inne dzieci...idzcie lepiej lektury poczytac :O

dokładnie.... co ma dziewictwo do cytologii?????? Co Wy macie za lekarzy ??????

Gość majtek
madrale sie znalazly! Przciez sobie tego nie wymyslilam!

Dziewictwo do cytologii ma to, że przed zrobieniem cytologii wkłada się wziernik który rozszerza pochwe.

Gość ccccccccccccc
Cytologia boli????????!!!!!!!!!!!!

Gość ccccccccccccc
boli? Jak się ją robi?

Gość majtek
mnie bolalo i to strasznie

Gość ccccccccccccc
Ale bolało cie tylko to ze mialas wziernik?

Gość majtek
podejrzewam ze bolalo mnie wlasnie to ze mialam wziernik i dosc mocno rozszerzony. Wlozyla go, rozszerzyla, potem cos przy stoliku robila i dopiero wziela mi wymaz, a przez ten czas bolalo strasznie.

Gość ccccccccccccc
Ale samo to jak brala ten wymaz to nie boli?

Gość tak..
podobno są wzierniki dla dziewic, wiecie coś o tym? teraz to i ja boję się iść do gina :O

Gość majtek
sam wymaz nie boli. A jai wziernik mi wsadzala to nie mam pojecia. Moze jakis wplyw mialo to ze to byla babka (mowi sie ze one sa malo delikatne)

Gość tarele morele
no jak dziewczyna byla dziewczyna to pewnie ja bolalao!!! ale z ato mnie bolu bedziesz miala podczas 1 razu...tylko mzoe chlopak ci nie uwierzyc ze jestes dziewica...:/

Gość tarele morele
mialo byc jak dziewczyna jest dziewica...:)

Gość majtek
a co ma nieuwierzyc, czasem blona jest tak cienka ze niektore dziewczyny nic nieczuja i krew tez nie leci :)