Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaanka

guzek na sutku

Polecane posty

Gość ankaanka

od kiedy pamiętam miałam na sutku takie białe zgrubienie. nawet jak byłam mała. czasem było to bardziej wiodoczne a czasem wcale...nie mam sutków gładkich tylko takie grudkowate więc wyglądało jak jedna z tych grudek tylko taka trochę bardziej uwydatniona.. jednak ostatnio(wydaje mi się że po solarium) zrobiło się to bardziej widoczne, jakby większe i kolorytowo wyraźniejsze(troszę sino-białe).... wiem że powinnam udać się do lekarza ale dziś jest sobota i do poniedziałku chciałąbym się dowiedzieć czy ktoś się z czymś takim spotkał? dodam że mnie to nie boli absolutnie. nigdy nie bolało. nie wydobywa się z tego płyn. jest to na powierzchni a nie aż tak głęboko. tak że jest to widoczne gołym okiem i oczywiście namacalne. wielkością ma ok5 minimetrów w szerz...może 4...

spokojnie:) ja mam takich guzków dwa. moja ginekolog podczas badania nawet nie zwróciła na nie uwagi.Skoro nie boli to ok. może to jakiś tłuszczak.Należy to jednak raczej wyciąć mimo wszystko.Nie myśl o najgorszym bo napewno nie tak to wygląda:D

Gość adres ip
A moze i mi pomożecie? Z mich wydobywa sie tzn. nie przy uciśnieciu, ani samowolnie, lecz przy lekkim zdrapaniu, tłusta biała maź. Nie jest jej wiele, nie wiem co to jest?Mam sie obawiać?

Gość abi666
ja tez tak mam. nie potrafie nic na ten temat znaleźc w internecie. mam to tylko na jednym sutku, drugi jest normalny. Nie jest koloru bialego, raczej rozowe, czasami ciemniejsze... bardzo sie boje...