Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ładnapogoda

bolesne miesiaczki

Polecane posty

mam bolesne miesiaczki praktycznie wtedy w ogole nie jestem do zycia, probowalam wszystkiego tabletki hormonalne tez nie pomagaja choc biore juz ktorys rodzaj z kolei. ból wystepuje po lewej stronie jamy brzusznej ale jak to stwierdzila pani ginekolog nie jest to ból ktory ona moze zdjagnozowac (jest to za wysoko na badania ginekologiczne) to co mi jest?????????????

ja mam podobny problem i pewnie 80% kobiet taki ma... mnie pomaga Anapram, ale dopiero po kilku godzinach męczarni, dodatkowo nagrzewanie poduszką elektryczną pleców - niestety każdy przechodzi to inaczej

Radzę na wszelki wypadek iść do innego lekarza, ciężko jest trafić na dobrego gina. Mam, a raczej miałam podobnie, bo teraz jestem dużo bardziej do życia. Mnie pomogła aktywność: chodzę na aerobik albo na jogę czasami pięć razy na tydzień, a nie zawsze tak było. Może to przypadek, ale oprócz ładnego ciała, poprawił mi i na okres. Coś w tym musi być: jak byłam młodsza jeździłam intensywnie konno i było ok, dopiero jak się przeprowadziłam i zasiedziałam, to czułam się tak fatalnie, że musiałam brać wolne z pracy

podobno tabletki antykoncepcyjne pomagaja tez na bóle przy okresie a mimo ze bralam już i Diane i teraz Cilest na poczatku jest no może troszke lepiej a pożniej po jakimś czasi znów jest żle przy okresie.... gin powiedziała że nie może mi cały czas zmieniac tabletek

Zacznij cwiczyc regularnie... w moim przypadku bole same znikly. Minimalny bol mam pierwszego dnia, ale wtedy pomaga zielona herbata i oklad termoforem.

Ja też mam takie problemy, ginekolog mi przepisał Regulon, i było ok, żadnego bólu, a jak przestałam go brać to ból wrócił, teraz biorę saridon, przykładam rozwałkowane liście kapusty na dolnią część brzucha i przechodzi.Pozdrawiam

no a ten Regulon jest lekarstwem przeciwbolowym glównym miom problemem jest to że nie wiem czemu mnie boli i to że ten bół jest stosunkowo za wysoko na sprawy ginekologiczne co myślicie na ten temat????????

Gość Miareczka22
Regulon to tabletki anty nie przeciwbólowe.

aha tego to nie wiedziałam jest tyle rodzaji tych tabletek antyu... jutro ide jeszcze do jednego lekarza moze zleci mi jakies badania zobaczymy co on powie chyba ze to juz tak musi byc.....????

aha tego to nie wiedziałam jest tyle rodzaji tych tabletek antyu... jutro ide jeszcze do jednego lekarza moze zleci mi jakies badania zobaczymy co on powie chyba ze to juz tak musi byc.....????

ja juz po tej wizycie podsumowanie: -wszystkie kobiety maja z tym problem a moze ja jestem za bardzo zajeta soba i doszukuje sie czegoś -zlecone badanie moczu ciekawe co wyjdzie - byle do okeru .... nospa, ibuprom max

wyniki moczu ok. posłano mnie do gina ktory przeprowadza badania USG kto wie gdzie sa takie w Bielsku-Bałej przeprowadzane????