Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Nie to ze jestem madrzejszy od lekarzy swiata,tylko lekarze swiata nie sa obiektywni nie jest im dane posiasc cała wiedze,tylko ta która słuzy firmom farmaceutycznym,nikt nie zrezygnuje z ogromnego biznesu dla zdrowia chorych,ogarnij sie prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 psychotropy - ale jakiś konkret napisz,jakiż to boski sposób na wyleczenie chętnie poznam i jeśli skuteczny - zastosuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Na chlamydie jak i inne wszelkiego typu pasozyty polecam niezawodny zapper,srebro koloidalne i uncarie wilcakore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 no to Ameryki nie odkryłeś, bo srebrokoloidalne stosuje się w tej chorobie jako lek dodatkowy, srebro nie zabija jednak ukrytych form chlamydii - niestety, ale za to znacznie ogranicza kandydoze spowodowaną antybiotykami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 trzeba jeszcze wiedzieć, jakie srebro kupić, gdyż większość srebra dostępnego w Polsce to jest zjonizowane, a nie koloidalne srebro. Zjonizowane łaczy sie natychmiast z jonem chloru i wydalone z moczem. Typowe zjonizowane srebro zawiera 90% jonow i 10 procent czasteczek, czyli jezeli sie mowi o mocy 10 ppm, to prawdziwa moc jest 1ppm. Srebro koloidalne dziala jezeli jego sila wynosi przynajmniej 3-5 ppm. Te wszystkie baterie do robienia srebra w domu robia tylko srebro zjonizowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Jak to Ameryki nie odkryłem???a zapper i uncaria wilcakora????oczywiscie Ty sie tylko srebra kolidalnego zaczepiłas bo troszke o nim słyszałas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Jedno tylko srebro kolidalne jest dopuszczone do obrotu w aptece,wiec wyboru nie ma ,nie ma tez z tym problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 zgodzę się,że to co wymieniełeś wspomaga - ale nie leczy znam ludzi, którzy z nadzieja stosowali zapper i srebro - żadna z tych osób nie wyleczyła się i musiała wrócić do leczenia antybiotykoterapią. Nie ma też naukowych opracowań, nie znalazłam, a szukała nie na polskich stronach (moze źle szukałam) dowodzących ,że srebro zabija mikroby/ i mój drogi nie pisz mi,że coś mi się obiło o uszy, bo ja choruję od lat i tez wielu rzeczy próbowałam - bez skutku i wróciłam do antybiotykoterapii i żałuję,że próbowałam, bo już dawno byłabym wyleczona, jak sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to moze byc Napisano Kwiecień 21, 2011 A nie prawde piszesz,bo zapper jest najlepszym antybiotykiem,skoro ania zapper ani unkaria wilkacora ,aie srebro Ci nie pomogło to albo zle stosowałas albo za krótko,a juz napewno nie pomoga Ci antybiotyki syntetyczne,ja z powodzeniam stosuje wyzej wymienione sposoby na wszelkiego typu zakarzena z gronkowcem złocistym i wszelkimi wirusami i drozdzakami na czele i jakos mi zawsze to pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to moze byc Napisano Kwiecień 21, 2011 a Mnie i moich pacjentów jakos leczy i to bardzo szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Ciągle pomojasz unkarie wilcakore ,nie wiem dlaczego tak sie przed nia bronisz,hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Byc moze ona jest kluczem do Twojej choroby dlatego nic o niej nie piszesz hmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 piszę ogólnie o wszystkim, co byłeś uprzejmy wymienić, nie chce mi się tego wymieniać w każdym poście rozumiem,że ty stosujesz takie leczenie i co, widzisz efekty, wyleczyłeś się, nie masz objawów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Oczywiscie,ze sie wyleczyłem i nie mam juz zadnych objawów,i zawsze mam w pogotowiu wyzej wymienione srodki,a trzeba wiedziec,ze zappery sa na rynku rózne ,a ze ktos moze kiedys stosował zapper to nie oznacza,ze to był zapper który jest skuteczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 to może być - każdy stosuje to, co na niego działa, nie pisz,że pisze nieprawdę, piszę o sobie i swoich reakcjach więc nie zarzucaj mi nieprawdy, bo nie wiesz jak ja na to reagują, a każdy wiadomo reaguje inaczej być może stosowałam za krótko, ale nie było efektów, a skoro nie miałam herxów, a po zwykłych mam, doszłam do wniosku,że słabo to działa, wyniki też się nie zmieniły, a po abax coś drgnęło - choć to tez złudne, bo przecież leczymy objawy, anie wyniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 psychotropy - a jak długo leczyłeś się w ten sposób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Przepraszam,ale piszac,ze mówisz/piszesz nie prawde miałem na mysli że to jedank co stosowałem,działa i nie sa to złudzenia,no niestety,czas jest tu wazne i ja stosowałam te srodki przez srebro przez 2 miesiace,zapper 1 miesiac uncaria wilkacora 3 miesiacepozniej przerawa od wszystkiego i ponowny cykl,a w tym czasie picie wody ok 2-3l dziennie i jedzenie duzych ilosci kiszonej kapusty surówki,kiszone ogórki,kwasne mleko robione na mleku prosto od krowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Ja sprawdzałem działanie swojego zappera u kumpla elektronika na oscyloskopie jaki jest przebieg czestotliwości jaki kształt ma fala ,czy zgodna z tym co opisuje Huldy Klarc i mam pewność o jego skuteczności,zreszta potwierdza sie to równiez podczas jego stosowania,czestotliwość płynna,na 2,5khz,najskuteczniejsza dzis nieco zmianiona czestotliwość zasilanie pradem stałym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 wyczytałam gdzieś,że zapper na Chlamydia pneumoniae na tych częstotliwościach działa najlepiej 7543.4, 7520.5, 4710.5, 3773.3, 3760.3, 1886, 1880, 943.3, 940, 620, 479, jednak koszt cuda, które ma takie częstotliwości to około 2500zł, więc sporo jak na mnie;-( korzystałes może, lub słyszałeś o Generatorze Rife'a połączonym z zapperem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 matyldajasmin,zapper który ja posiadam kosztuje ok 250zł i posiada wiekszosc wymienionych czestotliwosci,wiec wcale nie jest tak jak napisałas,tak słyszałaem o Generatorze Rife'a,ale uwazam ,ze jest to zbedny wydatek zapper w zupełnosci wystarczy,trzeba tez wiedziec,ze sa harmoniczne czestotliwosci które sa mnożnikiem czestotliwosci wyjsciowej, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 chyba za głupia jestem, by to zrozumieć:"harmoniczne czestotliwosci które sa mnożnikiem czestotliwosci wyjsciowej," ;-))))) ale dziękuję za wyjaśnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Aj tam za głupia,nigdy tak nie m ów o sobie,harmoniczne to jest wiedza z elektroakustyki,mozna tez o tym poczytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 poczytam, poczytam jestem typem zgłębiacza tematów ;-))) a zaciekawiło mnie to,że osiągnąłes sukces w leczeniu Sam na to wpadłeś, na taki sposób leczenia, czy jakiś medyk pokierował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 Oj tam na medyków to nie licz oni tylko swoje Ci pchaja.zreszta nie maja w tym interesu,zeby Ci proponoac cos innego,wiesz ja zajmuje sie zdrowiem człowieka od 20l wiec znane sa mi wszelkie tajniki ludzkiego zdrowia i choroby draze wszelkie dostepne materiały które sa jednak mało publikowane wrecz czesto ukrywane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matyldajasmin 0 Napisano Kwiecień 21, 2011 wiesz, ja choruję od lat i lata szukano co to i odkąd się leczę powoli zaczynam widzieć poprawę, ale jako że martwi mnie łykanie abax przez długi okres (zawsze całe życie unikałam antybioli jak ognia) i co mi to zrobi z wątrobą, etc i dlatego jak widzę sygnał,że komus się udało, to bacznie sprawdzam co i jak ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychotropy Napisano Kwiecień 21, 2011 no i słusznie,wiesz kazdy sie leczy na ile mu wiedza pozwala i mozliwosci,kazdy sie jakos ratuje na mozliwe znane mu sposoby,mi chemia pomagała tylko na jakis czas wiec szykałem czegos innego i pomogło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość igaaa@1 Napisano Kwiecień 21, 2011 Dzięki za odpowiedź. a gdzie w warszawie mogę zrobić taki test? trzeba prywatnie, czy lekarz może dać jakieś skierowanie? Swoja drogą, to jest mnóstwo chorób, które maja podobne objawy. chyba chlamydia jest jedną z "lepszych". Wysłałam zapytanie do lekarza MEDRUN i napisali: "W celu wykluczenia chronicznych ognisk zapalnych konieczna jest konsultacja poza internistą również laryngologa. Zalecałabym konsultację u stomatologa i ginekologa." Myślicie, że jak pójdę do laryngologa to mi zasugeruje chlamydię? bo z tego co czytam to lekarze w ogóle nie mają o tym pojecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekarze to o wielu sprawach Napisano Kwiecień 21, 2011 nie maja pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wald Napisano Kwiecień 22, 2011 igaaa@1 ja robiłem badania immunoglobulin w klasie igg i igm na Lanciego 13. Mozna w każdym innym laboratorim diagnostyki. Wejdź na www.diag.pl i wybierz sobie gdzie ci najwygodniej. Tyle że na Lancego 13 robią od razu Western Blota na borelioze w a innych labach nie. Jak chcesz zrobic od razu wszystko to tam zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chlamydia Napisano Kwiecień 22, 2011 Wierzycie, że można pozbyć się cpn naturalnymi środkami...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach