Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ivaa

chlamydia pneumonia

Polecane posty

Gość gość
Lekarstwem na bakterie,grzyby i inne świństwa są suplementy diety,ja wyleczylam tym przewlekla grzybice i wiem, ze w polaczeniu z dieta potrafią zdziałać cuda..moze leczenie trwa dłużej ale jest skuteczne i nie zatruwa organizmu,na początku moze byc cieżko ponieważ organizm sie oczyszcza i są przeróżne skutki takiego oczyszczania.leczylam sie dwa lata.

Gość gość
Jakie suplementy trzeba brac i w jakich dawkach

Gość hjnlk
grzybicy sie nie leczy jako samej grzybicy, bo ona istniejje tylko wtedy kiedy w organizmie cos sie dzieje, a po wyleczeniu sama ginie

Gość baba ola
czy ktos wie czym leczy chlamydie dr. Borowicz? Ktos sie leczy u niego? z jakim skutkiem?

Gość gość
ja leczyłam się u dr B leczy on tylko jednym antybiotykiem uważa on że leczenie powinno trwać min 3-5 lat wizyty co 2 tyg leki na100% koszt leczenia min 1000zł miesięcznie, ja uciekłam po 3 miesiącach leczenia.

Gość baba ola
mozesz napisac jaki to antybiotyk? gdzies na innym forum kilka osob pisalo ze wyleczylo sie po 7miu miesiacach u tego lekarza

Gość gość
No to tutaj zapper polecam,mysle ze tydzien wystarczy aby sie pozbyc tych pasozytów

Gość gość
poczytaj sobie forum http://www.chlamydioza.pl/ tam jest więcej o tym lekarzu ,naciąga on na wizyty co 2 tyg ,twierdzi że nie może przepisać antybiotyku na dłużej niż 2 tyg bo takie są przepisy i że zapłacił kilka razy karę po kilka tyś co jest nie prawdą lekarz może przepisać antybiotyk max na 90 dni dr B twierdzi inaczej bo chce naciągać na wizyty po 160 zł . Jeśli chodzi o leczenie przepisuje 1 antybiotyk np RULID ,KLABAX AZYTROLEK przy leczeniu chlamydii trzeba brać ich 3 wtedy są szanse na wyleczenie przy 1 nigdy się nie wyleczysz i o to chodzi dr B żeby pacjent chodził do niego jak najczęściej i najdłużej. Ja też poszłam do niego po przeczytaniu o nim super opinii na znany lekarz i chyba dobry lekarz dopiero jak znalazłam forum o chlamydii to mi się ocz otworzyły jak powinno wyglądać prawdziwe leczenie chlamydii.

Gość gość
No jak powinno wygladac według Ciebie leczenie chlamydii??bo jak narazie to walczysz tylko o dawki antybiotyków syntertycznych

Gość gość
prawidłowe leczenie chlmydii powinno wyglądać tak Cpn ma 3 formy życiowe (ciałka podstawowe, ciałka siateczkowate, postać utajona), dlatego w leczeniu należy stosować substancje niszczące każdą z form bakterii. Na ciałka podstawowe (elementary body-EB) stosuje się: N-acetylocysteinę (NAC) , amoksycylinę, penicylinę, etc. Na ciałka siateczkowate ( reticulate body - RB) : doksycyklinę , minocyklinę, rifampicynę , makrolidy nowej generacji np: ( roksytromycynę , azytromycynę , klarytromycynę, etc.). Na utajoną formę (cryptic form): metronidazol , tynidazol , nitrofuratel, etc.

Gość gość
A ja mysle ze najlepszym leczeniem i najszybszym i najzdrowszym to jest zapper i srebro nanokoloidalne,i nie potrzeba wydawac zbednie kasy na lekazrzy

Gość baba ola
nie bardzo rozumiem czy trzeba caly czas przyjmowac 3 antybiotyki naraz przez caly okres leczenia, jak dlugo to trwa i czy nie rozwale sobie watroby

Gość gość
Oczywiscie ze nie trzeba przyjmowac zadnych antybiotyków i wtedy o watrobe i inne organy nie trzeba sie martwić,stosujac zapper i srebro nanokoloidalne

Gość gość
Mysle ze w tydzien załatwisz to cholerstwo bez problemów

Gość gość
CPN ma 3 formy dlatego w leczeniu należy stosować leki niszczące każdą z form bakterii Na ciałka podstawowe (elementary body-EB) stosuje się N-acetylocysteina (NAC), amoksycylina, penicylina, etc. Na ciałka rozmnażające się (replicating body- RB) doksycykilna, minocyklina, ryfampicyna, makrolidy nowej generacji np: roksytromycyna, azytromycyna, klarytromycyma, etc. Na utajoną forma (cryptic form) metronidazol, tynidazol, nitrofuratel, etc. Dwa główne protokoły leczenia CPN Protokół dr Strattona amoksycyklina (1 gram dwa razy dziennie) doksycyklina (2x 100 mg dziennie) azytromycyne (250 mg, poniedzialek- sroda-piatek) metronidazol/tynidazol (500mg trzy razy przez piec dni co trzy tygodnie). Wolno zastąpić amoksycykline NAC (600 mg dwa razy dziennie, potem nawet trzy razy dziennie). Protokół dr Wheldona doksycyklina (2x 100mg dziennie), roksytromycyna (300 mg dziennie) metronidazol (500 mg trzy razy dziennie). NAC (1200mg – 2400mg dziennie)

Gość gość
ja leczyłam się przez 1 rok brałam bardzo dużo leków na wątrobę i na grzybice .

Gość gość
No włąśnie i po co tak było sie meczyc???cały rok ,to bardzo długo i niszczyc sobie organizm chemicznymi pseudolekami,jak zastosowanie zappera i srebra nanokoloidalnego załatwia sprawe szybko i zdrowo

Gość gość
po to się męczyłam żeby być zdrowym i jestem zdrowa

Gość gość
ale jakie to zdrowie chemia sie szprycowac tyle czasu ponad rok,jak mozna to załatwic w tydzien,to ja rozumiem zdrowie

Gość gość
przestań w końcu reklamować to gooooowno z którego się wszyscy śmieją

Gość gość
Nie ma wszyscy ,nie ma nikt,niczego tu nie reklamuje tylko udzielam porad,a ludzie czasami sie smieja jak czegos nie rozumieja,

Gość gość
06.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość ja leczyłam się przez 1 rok brałam bardzo dużo leków na wątrobę i na grzybice . 06.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość przestań w końcu reklamować to gooooowno z którego się wszyscy śmieją

Gość gość
poczytaj sobie opinie nie znalazłam ani jednej pozytywnej . Zapper jest jednym z całej serii urządzeń służących do wyciągania kasy z naiwnych.

Gość gość
Ty jestes teoretyk gawedziesz ja nie czytam tylko stosuje,wiec chyba wiem lepiej kto tu kase wyciaga a co jest skuteczne wiec sie nie odzywaj jak czegos nie wiesz

Gość gość
jeśli to jest takie cudowne to napisz na forum chlamydia że się wyleczyłeś w tydzień i poczekaj na opinie ludzi, na forum jest wątek o tym cudzie wielu to przerabiało obawiam się że cię śmiechem potraktują

Gość gość
Niech choruja i traktuja,ja stosuje i działa a ten sie smieje kto sie smieje ostatni,teretyzowac to sobie mozna,ja skonczyłem wiele kursów i wiem jak to działa i jak trzeba go uzywac,a ty nawet tego cuda na oczy nie widziałes,wiec nie pierdziel tu głupot,z faktami nie dyskuje sie i tyle

Gość gość
twierdzisz że pomaga to podziel się tą wiedzą z innymi każdy chce się szybko wyleczyć

Gość gość
No to przeciez dziele sie swoja wiedza i doswiadczeniem,i prosze bez komentarzy typu: 2014-01-06 15:18:25 [zgłoś do usunięcia] gość przestań w końcu reklamować to gooooowno z którego się wszyscy śmieją

Gość gość
to napisz jaki zepper kupiłeś gdzie robiłeś kursy i na co chorujesz jakie miałeś wyniki przed leczeniem a jakie po

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się