Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoże

pomożcie - co napisać w podaniu o praktykę?????

Polecane posty

Gość kto mi pomoże

musze obowiązkowo odbyć praktykę w wakacje, powinnam poskładać podania do różnych zakładów, a ja za bardzo nie wiem, co w takim podaniu napisac :( podajcie jakieś przykłady, np. "prośbę swą motywuję..." no właśnie - czym???? jak to ma wyglądać??

Prośbę motywuję chęcią zdobywania nowych doświadczeń, doskonalenia umiejętości oraz poszerzania zdobytej dotychczas wiedzy. :) Całe podanie bym ci napisała :D

Gość kto mi pomoże
ferry - dziekuje!! :D jak masz pomysly, napisz cos jeszcze :)

Gość kto mi pomoże
no wiec beda to podania do zakladow produkcji spozywczej, jak browar, mleczarnia. i nie wiem, czy pisac swoj adres w lewym gornym rogu, czy raczej nazwe uczelni, wydzial i kierunek? a jak w ogole zatytułowac - biorac pod uwage, ze nie znam dokladnych nazw zakladow, moze wystarczy uniwersalny naglowek "Podanie"?

Uhu, browar, mleczarnia... :classic_cool: Może \"podanie w sprawie praktyk\"? Zależy, do kogo je kierujesz, chyba do dyrektora? Zawracam się z uprzejmą prośbą o umożliwenie mi odbycia praktyk studenckich w .... w okresie.... (albo: w dniach od... do...). Prośbę motywuję chęcią zdobywania nowych doświadczeń, doskonalenia umiejętości oraz poszerzania zdobytej dotychczas wiedzy. Jestem osobą otwartą na wyzwania ( ;) ), kreatywną (może za duże słowo jak na browar?), ..., ... . Mam nadzieję, że odbycie praktyk w Państwa (?) Zakładzie (?) będzie cennym doświadczeniem w mojej studenckiej karierze ;)

Gość kto mi pomoże
ferry, jestes nieoceniona :) dzieki!!