Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość kama4444
Moje ulubione młodzieżowe filmy to: - Dogonić marzenia - Szkoła uczuć - W rytmie Hip Hopu - Step Up- taniec zmysłów - Honey - Camp Rock - High school musical - High School musical 2 - High school musical 3: Ostatnia klasa -Pamiętnik Księżniczki - Pamiętnik Księżniczki 2: Królewskie Zaręczyny - Czy to ty, Czy to ja? - Ostatnie wakacje

Gość ahusia15156
hejka!znacie jakies filmy w których bohaterami sa nastolatki a akcjia rozgrywa sie np w szkole czy na wakcjiach;) pozdrawiam***

Gość iffffff
Od pewnego czasu poszukuję filmu, którego końcówkę widziałam gdzieś w TV. Opowiadał on o nastolatkach, które przez \'modę na seks\' pozarażały się kiłą. Pomoże mi ktoś?

Gość Lady _ Di
według mnie najlepsze :) Camp Rock High School Musical 1 High School Musical 2 High School Musical 3 Dirty dancing 2 Cindirella story Pamietnik księzniczki Piękna i szalona Dogonić marzenia 8 mila Don Juan Demarco :) - to nie młodziezowe ale polecam :)) zakochana złosnica , ksiąze w nowym yorku :))

Gość xiao90
siema ja mam pare z mlodzieza ale niektore nie sa slodkie jak cukierki ...np kidulthood-polecammmmm adulthood 8 mila-polecam!!! elephant juno kids-dzieciaki-polecam!!!! step up 1 2 moga byc you got served -rewanż-polecam nasza klasa-klass w rytmie hip hopu TRZYNASTKA-POLECAMMMM STOMP THE YARD-KROK DO SLAWY HE GOT GAME SPALONY na spalonym zło kickin it stick it-spadaj bascetball diaries mam nadzieje ze sie beda podobac...polecam w szczegolnosci: trzynastka,kids,8 mila,you got served,i kidulthood ielephant,my dzieci z dworca zoo,nasza klasa!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość snake564
elo ma ktos jakies filmy podoben do super zioło o trwace itp prosze o tytuły ;]

Gość Revia
prosze nich mi ktos poda linki sro z których będę mogłam ściągnąć film "Czego pragną dziewczyny" PROSZE :):):):):):):)

Gość Karolcia95
NIegdy nie obejrzę tych filmów.... ;O Jest ich tak dużo alee baardzo bym chciała ;p Parenaście z nich oglądąłam i były bardzo fajnee.... NIe ma Na tym forum napisane jeszcze WILD CHILD _ POlecam!!!! I jeszcze polecam "Sierociniec" dla miłośników dobrych horrorów!!!

Gość jkbak.dsl
-John Tucker musi odejść - Another Cinderella Story - A Cinderella Story - Dogonić marzenia - Męsko-damska rzecz - Nawiedzona narzeczona (takie sobie) - Material Girls (Dziedziczki) - Spadaj - Little Man (Mały Człowiek) P.S Można obejrzeć z rodzicami.Fajna komedia. -Aqumarine (Akwamaryna) - Bratz -Sleepover (Pidżama party) - Sidney White (Sidney i siedmiu nieudaczników) Aha i mam prośbę czy byście mogli mi podać jakieś tytuły filmów po za tymi ? pliss

Gość Buuu_-
-Step Up 2 -W rytmie HIP-HOPU -Opowieść Kopciuszka -American Pie -Zwariowany Piątek -Stick it! (Spadaj !) -B 13 (13-sta dzielnica) -Euro Trip -Szkoła Uwodzenia -Reise Your Voice (Szansa Na Sukces) -Ice Princess (Księżniczka Na Lodzie) -Cała Ona (She's All that) -Piękna i Szalona -Milosc W Rytmie Hip-Hopu -Ostra Jazda (^^)

Gość Weroooo
A więc too to takie typowo młodzieżowee: Spadaj Szansa na sukces Sydney i siedzmiu nieudaczników Twarda sztuka Wygraj randkę Zwariowany piatek Niecne uczynki Dzień wagarowicza Dziewczyny z drużyny (wszystkie części) American pie Cała ona footlose Wredne dziewczyny wygrane marzenia fajna z niego babka Agenci bardzo specjalni Fałszywa dwunastka 1 i2 Szalony weekend Frajer Gorąca laska Honey Just dance Książe i ja Wieczny student To nie jest kolejna komedia dla kretynów Ona to on Piżama party Legalna blondynka Pamiętnik księżniczki Dziewczyna z sąsiedctwa Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 1 i 2 Męsko-Damska rzezc HSM 1 ,2 i 3 Historia kopciuszka Dziedziczki O czym marzy dziewczyna Księżniczka na lodzie Eurotrip Wskakuj Szalony akademik Lakier do włosów Wyznania małoletniej gwiazdy Kopciuszek- Roztańczona historia Poprostu walcz Szansa na sukces Step up Krok do sławy A te też są faajne: strażacki pies Super pies Malolaty na obozie Zebra z klasą przyjęty Prety women Dlaczego nie Nie kłam kochanie Jestem na tak Powiedz tak mammamija Kudłaty zaprzęg Dwóch gniewnych ludzi Kawaler Szkoła rockaFacet do wynajęcia Stara szkoła Wyspa nim Zaczarowana. Reszty nie pamiętamm...chociaż duużo ich jeszcze xDD

Gość karolina...
*Garbi super bryka *Eurotrip *Wskakuj *Dziedziczki *Dogonić marzenia *Szkoła uczuć *Ona to on *Damsko-męska rzecz *Gorąca laska *Historia kopciuszka *Miłość nic nie kosztuje *Dziewczyny z drużyny1,2,3,4 *Piękna i szalona *50 pierwszych randek *Sweet home Alabama *Chłopak do wynajęcia *To właśnie miłość *Całe szczęście *Sydney i siedmiu nieudaczników *Super hero *Anioł stróż *Twarda sztuka *Szkoła uwodzenie1,2,3 *Honey *High school musical1,2,3 *Idealny facet *Pamiętnik księżniczki1,2 *Taniec ostatniej szansy *Wredne dziewczyny *100 dziewczyn *Czego pragną dziewczyny *Powiedz tak *W rytmie hip-hopu1,2 *Białe laski *Dziewczyna z Jersey *Nowy York,nowa miłość *John Tucker musi odejść *Dziś 13, jutro 30 *Najlepszy strzał *Spadaj! *Szalony akademik *Wyznania małoletniej gwiazdy *Step up1,2 *Rewanż *Nigdy nie mów żegnaj *Księżniczka na lodzie *Moja dziewczyna wychodzi za mąż *Duma i uprzedzenie *Niecne uczynki *Tylko mnie kochaj *Z ust do ust *Dziewczyny z wyższych sfer *Kopciuszek:Roztańczona historia *Jak w niebie *Rozbitkowie *Dirty dancing1,2 *Bratz *Legalna blondynka1,2 *Pokojówka na Manhattanie *Zakręcony piątek *Muza i meduza *A właśnie że tak *Zupełnie jak miłośc *Mama mia *Akwamaryna *Poczuj rytm *Straszny film1,2,3,4 *Szybcy i wściekli *Szybcy i wściekli - tokio drift *Prosto w serce *Szkoła czarownic *Uwierz w miłość *Chłopaki na Ibizie *Polowanie na druhny *Cicha woda *Mrówki w gaciach *Nigdy w życiu *Wieczny student1,2 *Picture this *Kidulthood *Kiedy ją spotkałem *Kadet Kelly *Egzamin dojrzałości *Po prostu walcz! *Francuski dla początkujących *Wild child *Szkolny terror *Krok do sławy *What goes up *Twilight - zmierzch *Szkoła życia *Klass *Trzynastka *Zastępstwo z niespodzianką *Jazda na krawędzie *Dzień wagarowicza *The clique *Lizzy McGuire *Nawiedzona narzeczona *Cała ona *Wygrane marzenia *Juno *College road trip *Dziewczyna moich koszmarów *Just dance - tylko taniec! *Tam gdzie ty *Nie kłam kochanie *Wygraj randkę *Jazda na maksa *Camp rock *Przyjęty *Córka mojego szefa *Miłość na żądanie *Wszystko, czego pragniesz *I taki i nie *Cztery gwiazdki miłeGo OglądaNia;))

Gość karolina...
a jeszcze SupeRrr serial To ZbUntowaNi;);P

Gość Mee....
Ja polecam najbardziej "poprostu walcz" zajebisty film.....!!!!!

Gość paully
Zgadzam się z Mee... po prostu walcz! jest extra. Bardzo polecam ! ;)

Gość *...Mgduia...*
Moje Filmy To; *Super Zioło *Akwamaryna *Wyznania Gejszy *Noc W Muzeum *Dziedziczki *13 Duchów *Ona To On *Wredne Dziewczyny *American Pie (1,2,3,4,5) *Piżama Party *Zakręcony Piątek *Szalony Akademik :Te Filmy Mi Się Najbardziej Podobają:

Gość natali994
Just dance Prezydencka córka Przystanek miłość W rytmie hip-hopu idealnie niedobrana para job the lizzie mcguire zakręcony piątek ciemność stowarzyszenie wędrujących jeansów honey dom woskowych ciał egzorcyzmy emilie rose szkoła uczuć wredne dziewczyny damsko-męska rzecz 50 pierwszych randek szansa na suksec szeregowiec kelly uwierz w milosc cała ona oszukac przeznaczenie juno rozbitkowie wieczny student dziewczyna z sasiedztwa idealny facet step up 27 sukienek przebudzenie córka prezydenta sierociniec crossroads ksiaze i ja facet pelen uroku sydney white nawiedzona narzeczona nie klam kochanie dlaczego nie tylko mnie kochaj jeszcze raz zakochana złośnica john tucker musi odejsc oko lustra kopciuszek pidzama party stary gdzie moja bryka ring piła

Gość zieta
Ja jako dziewczyna ale bardzo lubie "szybcy i wściekli" i "za szybcy i za wściekli" Jest zajebisty!!! Warto oglądać!!!

Gość zieta
Ja jako dziewczyna ale bardzo lubie "szybcy i wściekli" i "za szybcy i za wściekli" Jest zajebisty!!! Warto oglądać!!!

Gość dziewczyna 13
Hej.! Kiedyś oglądąłam taki super film na TVN... i nie wiemjak on się nazywała, może wy mie pomożecie. zabardzo aż tak go nie pamiętam, ale amm takie urywki w głowie. ;)) Ok to tłumaczę : była taka dziewczyna no i poznała chłopaka, byyli razem ... i ona potem mu powiedziała, że od dawna jest chora ( białaczka bodajże ) po jakimś czasie zemdlała no i potem umarła ... pamiętam, że to było powiązane z chłopakiem i jej ojcem .... wiecie moż ejaki to film.? Pozdrawiam. ;^^

Gość patison69
ten film to "szkoła uczuć"

Gość dziewczyna 13
Ojaa naprawdę.? Dzięki. ;**

Gość dziewczyna 13
szkoła uczuć jest po prostu zaje*ista. ;* A znacie może jakieś takie wzruszjące jeszcze filmy ( młodzieżowe ) właśnie takie jak szkoła uczuć czy też szansa na sukces? prosze zapodajcie, bo po takich filmach to jest po prostu trudno się otrząsnąc. xD szkoła uczuć jest taka prawdziwa...... prosze dajcie mi jakieś tego typu tutyły. :) bd wdzięczna. ^^ Pozdrawiam. ;-)

Gość Edward Cullin
może tu ktoś zna film o podobnej fabule jak Zmierzch(chodzi o podobne historie tej pary...prosze prosze pomocyy;(

Gość Sawcia
kto zna jakieś fajne taneczne filmy? cos w podobie do honey, poczuj rytm itd...pomożcie mi...

Gość martyncia_wojtuś
Polecam : * Kopciuszek - roztańczona historia * Angus, stringi i przytulanki * Stowarzyszenie wędrujących jeans * Ona to on * Dziedziczka *John Tucker musi odejść * Grubazzzki * Uwierz w miłość * Miłosna zagrywka

Gość lalal
angus, stringi i przytulanki.... nowy polecam.. mozna sie posmiac i jest p prostu fajny! ;p