Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość Agnieszkadi
Lizzie McGurie Legalna Blondynka 1 i 2 High shool miusical 1 ,2 i 3 Dziewczyny z drużyny 1,2,3 i 4 Wredne dziewczyny Ten pierwszy raz Historia Kopciuszka Szansa na sukces Kadet Kelly Dziewczyna z Sąsiedztwa Wygrane Marzenia Zakochana Złośnica Pamiętnik Księżniczki 1 i 2 Twarda sztuka Gorąca Laska Twarda Laska Ładna z niego babka Starsza pani musi zniknąć Sposób na teściową Wskakuj ......................................................i....wiele....wiele......innych.......jestem.......prawdziwż...............fanką.....kina.............J

Gość Agnieszkadi
przepraszam Niezła z niego babka

Gość elu
Agnieszkadi hehe...nie wiedziłam ze jest juz HSM 3...

Gość Klaudy
hehe wymienione zostały dość fajne filmy :D moje ulubione które szczególnie polecam to : - Cinderella story ( prawdziwa historia kopciuszka) - dziewczyny z drużyny 4 , - dziewczyna z sąsiedztwa, - honey, - step up 1 i 2 , - w rytmie hip hopu , - poczuj rytm, - dogonić marzenia, - wygrane marzenia, - zakochana złośnica, - szkoła uwodzenia, - mrówki w spodniach, - nie kłam kochanie, - mała wielka miłość, - lejdis, - testosteron, - You Got Serwet, -legalna blondynka, -sposób na blondynke, -szkoła uczuć, - tylko mnie kochaj, - zatańcz ze mną, - nigdy w życiu, - szansa na sukces , - lizzie mcguire movie - chłopaki na ibizie , - ona to on , - zakręcony piątek , - to nie jest kolejna komedia dla kretynów, -chłopaki mojego życia, - szkoła stiuardes, - bialy oleander, - Dlaczego nie, -Twarda laska, -uwierz w miłość, - 50 pierwszych randek, - sztuka rozstania, - wirujący sex, - high school musical, - pokojówka na manhatanie, teraz troszke inny gatunek: - lęk , - droga bez powrotu , - wzgórza mają oczy 1 i 2 , - Osiem, - Tamara, - ostrze pamięci, - the ring 2 ( amerykańska wersja) - klątwa ( japońska wersja) - siła strachy, - stracona dusze, - egzorcyzmy emilly rose, - pokój 1408, - przepowiednia, - mroczne szczątki, - oszukać przeznaczenie 1,2,3, - dark water, - przeczucie, - dom woskowych ciał, - wampires lost -to będzie na tyle pozdro;*(**

Gość owocowystres
Polecam: #Szkoła Uczuć #Diabeł Ubiera się u Prady #Wredne Dziewczyny #Przemineło z Wiatrem 1i2 #Titanic 1i2(Kocham ten film) #Historia Kopciuszka #Labirynt Fauna #Simpsonowie #Upiór w Operze #Romeo i julia #Sposób na Teściową #Lejdis #W Rytmie Hip-Hopu 1i2 #Twilight(jeszcze nie wyszedł w Polsce będzie chyba w Styczniu,ale nie jestem pewna.Ale i tak kocham ten film musicie isc do kina na to bo to jest zajebiste nie ma leprzego filmu,jak na rozie ;P ) To są tylko iektóre filmy które lubię mam ich jeszcze pełno....Bu$$

Gość avi180
Filmy : -honey -krok do sławy -wredne dziewczyny -ona to on -wyznania małoletniej gwiazdy -zakochana złośnica -taniec zmysłów -szkoła uczuć -w rytmie hip-hopu -spadaj ! -dogonić marzenia -dziewczyny z drużyny 3 -nowy jork-nowa miłość -stefan malutki -dziewczyny z drużyny 2 -taxi 1 -taxi 2 -taxi 3 -taxi 4 -nawiedzony dom -wzgórza mają oczy -sposób na teściową -chłopak do wynajęcia -trener cd 1 -trener cd 2 Bajki : -Shrek 1 -Shrek 2 -Shrek 3 -epoka lodowcowa 1 -epoka lodowcowa 2 -wyspa dinozaura -król lew

Gość Karolina215
bardzo kocham film pt. "camp rock" jest po prostu świetny polecam...

Gość agnieszkadi
księżniczka na lodzie

Gość boOogi =
"Spadaj" zaaarąbisty film.;) polecam

Gość zana16
czy mógłby mi ktoś podać tytuły filmów, podobnych np do "Trzynastka" czy "Ona to on"??? była bym bardzo wdzięczna bo szukam filmów bardziej takich właśnie młodzieżowych;)

Gość sylwcia003
Hejcia;) Ja znam najbardziej cudowne komedie romantyczne dla młodzieży ( jestem wielką fanka takich filmów); oto wg mnie najlepsze (które kocham oglądać!) : -Historia Kopciuszka -Dzisiaj 13, jutro 30 -Ona to On -Idealny Facet -Dziewczyny z Drużyny ( 1, 2, 3, 4) -Szkoła Uczuć ( to nie komedia, ale śliczny film) - Córka Prezydenta ( Chasing Liberty, First Doughter - dwa filmy o podobnej tematyce- oba śliczne) -Lizzie Mcguire -Dziedziczki -Sydney i siedmiu nieudaczników (tytuł niepozorny, ale filmik cudny!) -Czego Pragnie Dziewczyna -Wyznania Małoletniej Gwiazdy -Wredne Dziewczyny -Pamiętnik Księżniczki ( 1, 2) - Książę i Ja ( 1, 2) - Księżniczka Na Lodzie -Nowy Jork, Nowa Miłość - Cała Ona -Szansa Na Sukces - High School Musical -Zakochana Złośnica - Zakręcony Piątek -Zaczarowana -Honey (taneczny, ale świetny) -Step up (ten również) -Męsko-Damska Recz -Dziewczyna Z Sąsiedztwa No to Tyle. Oglądałam Ich Wiele, ale te tutaj to są najbardziej młodzieżowe ( w większości z nich akcja rozgrywa się w szkole, są PRZYSTOJNIACY ii naprawdę są lekkie, miłe ii można się rozmarzyć:D W sam raz dla nastolatek na poprawę humorku:D To są najlepsze ( możliwe coś zapomnialam) Jak ktoś jeszcze zna podobne to napiszcie:*

Gość Ona123456
Według mnie te filmy są nalepsze: Bratz Dziewczyny z drużyny Pamiętnik Księżniczki 1 i 2 Szkoła Uczuć Szkoła Uwodzenia Historia Kopciuszka Czego Pragie Dziewczyna Sydney i siedmiu nieudaczników Wszyscy Święci Serial Plotkara Czego Pragnie Dziewczyna Stowarzyszenie Wędrujących Dźinsów Lakier Do Włosów Rozbitkowie Angels Fall A właśnie,że tak Córka Prezydenta(First Daughter) Córka Prezydenta(Chasing Liberty) Dlaczego Nie Tylko Mnie Kochaj Dziewczyny w Nowym Jorku Fałszywa Dwunastka 1 i 2 Oszukać Przeznaczenie 1,2 i 3 Rozmowy Nocą Lejdis Nie Kłam Kochanie Testosteron Trzynastka Zakręcony Piątek Idealny Facet Jeszcze Raz Zaczarowana Zathura Głębia Oceanu Diabeł ubiera się u Prady Juno Harry Potter i Zakon Feniksu,Czara Ognia,Komnata Tajemnic,Kamień Filozoficzny i Więzień Azkabanu (Wszystkie części) Powiedz Tak Sposób na Teściową Starsza Pani musi zniknąć High School Musical 1 i 2 Mary-Kate&Ashley.Olsen-Odlotowa Podróż Gol 1 i 2 Gruby i Chudy 1 i 2 Mała Wielka Miłość Mary-Kate&Ashley.Olsen-Paszport Do Paryża

Gość Ona123456
Fajne są tez filmy: Titanic Ona to on(Z Amandą Bynes) Stuart Malutki 1 i 2 Twarda Laska Twarda Sztuka Cała Ona To nie jest kolejna komedia dla kretynów Wredne Dziewczyny(zz Lindsay Lohan) American Pie(1,2,3 i 4) Piżama Party Szkolny Terror Szkoła Uczuć(z Mandy Moore) Chłopaki Nie Płaczą Chłopaki Mojego Zycia Ostra Jazda Stary Gdzie moja bryka Mrówki w Gaciach Dziewczyna z Sąsiedztwa Wygrane Marzenia Dognić Marzenia(Z Britney Spears) Sznasa Na Sukces Zakochana Złośnica Alex Rider Misja Stormbreaker Całe Szczęście Garbi-Super Bryka Moja Dziewczyna 1 i 2 Może kiedyś jeszcze coś dodam:)

Gość Szlonahtjhggjjfjgfd
Cinderella story ( prawdziwa historia kopciuszka) - dziewczyny z drużyny 4 , - dziewczyna z sąsiedztwa, - honey, - step up 1 i 2 , - w rytmie hip hopu , - poczuj rytm, - dogonić marzenia, - wygrane marzenia, - zakochana złośnica, - szkoła uwodzenia, - mrówki w spodniach, - nie kłam kochanie, - mała wielka miłość, - lejdis, - testosteron, - You Got Serwet, -legalna blondynka, -sposób na blondynke, -szkoła uczuć, - tylko mnie kochaj, - zatańcz ze mną, - nigdy w życiu, - szansa na sukces , - lizzie mcguire movie - chłopaki na ibizie , - ona to on , - zakręcony piątek , - to nie jest kolejna komedia dla kretynów, -chłopaki mojego życia, - szkoła stiuardes, - bialy oleander, - Dlaczego nie, -Twarda laska, -uwierz w miłość, - 50 pierwszych randek, - sztuka rozstania, - wirujący sex, - high school musical, - pokojówka na manhatanie, teraz troszke inny gatunek: - lęk , - droga bez powrotu , - wzgórza mają oczy 1 i 2 , - Osiem, - Tamara, - ostrze pamięci, - the ring 2 ( amerykańska wersja) - klątwa ( japońska wersja) - siła strachy, - stracona dusze, - egzorcyzmy emilly rose, - pokój 1408, - przepowiednia, - mroczne szczątki, - oszukać przeznaczenie 1,2,3, - dark water, - przeczucie, - dom woskowych ciał, - wampires lost - Mean Girls (Wredne Dziewczyny) - American Pie (wszystkie czesci) -Sleepover (Piżama Party) -Odd Girls Out (Szkolny Terror) -Thirteen (Trzynastka) -Szkoła Uczuc -To Nie Jest Kolejna Komedia Dla Kretynów -Eurotrip -Chłopaki Mojego Życia -Harold i Kumar W Drodze Do White Castle -Straszny Film (wszystkie czesci) -Stary, Gdzie Moja Bryka -Parcie Na Tarcie (niekotrzy mowia "Mrowki W Gaciach" nie wiem czemu) -Dziewczyna Z Sąsiedztwa -Hot Chick (Gorąca Laska) -Wygrane Marzenia -Dogonic Marzenia -S Club -Szkoła Uwodzenia -Reise Your Voice (Szansa Na Sukces) -Ice Princess (Księżniczka Na Lodzie) -Cała Ona (She's All that) -Piękna i Szalona -Milosc W Rytmie Hip-Hopu -Ostra Jazda -A Cinderella Story -Zakręcony Piątek -Książę i Ja -Pamiętnik Księżniczki 2 -Zakochana Złośnica -Twarda Laska what a girl wants how to deal this is not another teen movie whatever it takes she's a man lizzie mcguire movie the rules of attraction hot chick ice princess bring it on bring it on again cruel intentions (all parts) slap her she's a french freaky friday thirteen The sisterhood of traveling pants cindirella story High school musical -świetny filma Cinderella story Londyn jest cool Rzymskie wakacje Wakacje w słoncu Paszport do Paryża Odlotowa podróż Jak dwie krople wody Szkoła uczuc Córka prezydenta Trzynastka Ona to on Pamietnik księzniczki Pamietnik Księzniczki 2 Zakochani Oszukac przeznaczenie 1 2 i 3 Nowy Jork Nowa Milosc tez swietny film Idealny facet Lizzie Mcguire Kadet Kelly Agent Cody Banks Wredne dziewczyny Legalna blondynka 1 i 2 Dlaczego nie Tylko mnie kochaj Blizniaczki na boisku Wyzwanie Nikomu ani slowa Zathura

Gość mmmagda
Jak stracić chłopaka w 10dni Jazda na maxa Noc Kawalerów Szalony weekend Wredne dziewczyny 50 pierwszych randek American Pie (cała seria) Bachelor Party 2 Byle zaliczyć Całe szczęście Chuck and Larry Czego pragnie dziewczyna Dwa tygodnie na miłość Dzień wagarowicza Idealny facet Grandmas boy Jak w niebie Jak zostać gwiazdą Miłość na zamówienie Moja super eksdziewczyna New York taxi Ona to on Pidźama party Po prostu walcz Polowanie na druhny Superbad Sydney White Szkoła uczuć Sztuka zrywania The Holiday Twoje, moje i nasze White Chicks Wytańczyć marzenia Zakręcony piątek Zostańmy przyjaciółmi O dwóch takich co poszli w miasto She's all that Stary, gdzie moja bryka? Szansa na sukces Dziękuje hahah

Gość powidełlko
znacie tytuł filmu, akcja rozgrywała sie w szkole a wlasciwie w internacie/akademiku szkoły dla dziewczyn. Te laski tam były wredne dla siebie, grupa dziewczyn spotykala sie nad kuchnia albo spizxarnia i w stylu jakby fajki pokoju jadly cos z puszki chyba fasolke widelcem. Razm dyrekcja tej szkoly wpadla na pomysl zeby przyjechali chyba na jakas impreze albo nie pamietam chlopaki ze szkoly meskiej, te laski ich tam wtedy upily i porzygali sie w autobusie swoim chyba i natrzaskaly butelek w tym autobusie. Błagam o pomoc, napewno ktos zna ten film.

Gość Czarna88
Salon pieknosci supercross kocurek dom nad jeziorem sydney i 7 nieudaczników bratz samotnosc w sieci a wlasnie ze tak na ostrzu 2 droga po złoto rozmowy noca krok do slawy i tak i nie taniec ostatniej szansy

Gość andzia9352
SZKOŁA UCZUĆ!!!!!!!! the best of films....;) Ona to on Książe i ja Szansa na sukces Uwierz w miłość

Gość hehehhehe
A Włatcy móch?:) Teraz komik wychodzi na podstawie serialu :)

Gość lemaer
Komiks to juz lekkie przegiecie moim zdaniem :P

Gość hehhehehe
Czemu? Fajnie fajnie. Ja sie ciesze.

Gość kuffi
komiks "Włatcóf..."? bombastycznie:)) Czesia nigdy dość :D

Gość maea1
corka mojego szefa nie wszystko zloto co sie swieci nawiedzona narzeczona na ostrzu 1 i 2 27 sukienek sydney white w rytmie hip-hopu 1 i 2 step up 1 i 2 wytanczyc marzenia klik i robisz co chcesz historia kopciuszka z hilary duff zostanmy przyjaciolmi zatancz ze mna szkola uczuc zakochana zlosnica prosto w serce Picture This ksiaze i ja dziedziczki milosna zagrywka diabel ubiera sie u prady Pamietnik ksiezniczki 1 i 2 nigdy nie bede twoja milosc za darmo przebudzenie dobosz juno nowy jork nowa milosc londyn jest cool cala ona nie klam kochanie czego pragnie dziewczyna rozbitkowie ksiaze i ja 2the cheetah girls 2 dziewczyny z druzyny 1 2 3 4 mamma mia

Gość jamol
jeśli chodzi o komiks \"włatców..\" to polecam zajrzeć na: http://ksiazki.wp.pl/id,70239,size,0,galeria.html a jeśli chodzi o filmy młodzieżowe to u mnie prym wiodą Pottery :)

Gość ka_de_em
oj młodość młodość... siedem życzeń Janka Czterej pancerni i pies Niekończońca sie opowieść a wspomniani "Włatcy móch" też mnie śmieszą, chociaż już staruszka jestem, 30stka na karku :)

Gość serisss
polecam THE SKINS -serial na BBC, mozna znalesc w necie, pojedyncze odcinki na youtube

Gość Julka1331
Wymienię parę filmów które ściągnęłam na ,,aresie i bearshare5 2 5 Większość z nich to filmy romantyczne-młodzieżowe-śmieszne...:)Niektóre smutne Zacznę od najlepszych -Honey -Szansa na sukces -Szkoła uczuć -Uwierz w miłość -Gol2 -Podkręć jak Beckham -Ona to on -Czego pragnie dziewczyna -Idealny facet -Nowy Jork, nowa Miłość -historia kopciuszka -Książę i Ja -Spadaj -Honey i siedmiu nieudaczników -Dirty Dancing2 POLECAM i Raczej tyle.:) Oglądałam jeszcze EUROTRIP ale nie polecam głupi film...;/ jak znacie jakieś podobne filmy do tych co wymieniłam to proszę pisać 8925214 -to mój nr gg

Gość Dominiczka-
"John Tucker musi odejść" !!!!!!!! To najlepszy film jaki oglądałam:P POLECAM!!!! ;-)

Gość Dominiczka-
"John Tucker musi odejść" !!!!!!!! To najlepszy film jaki oglądałam:P POLECAM!!!! ;-)

Gość Riya
Ej słuchajcie czytalam kiedys o takim filmie ze bardzo popularnej dziewczynie w szkole cos sie stalo z autem i malo popularny chlopak zaproponowal ze jej pomoze jezeli bedzie udwala jego dziewczyne...no cos takigo moze cos przekrecilam nie wiem. a nie moge przypomniec jak sie nazywal...pomozecie? Thx:*