Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytytyryrytytyryr

Filmy młodzieżowe.....

Polecane posty

Gość anka**
sydney i siedmiu nieudaczników rozbitkowie facet pełen uroku niecne ucznki piżama party angus, stringi i przytulanki zakochana złośnica twarda sztuka książe i ja 3

Gość *8226.ta co wie*8226.
te filmy sa naprawde cool ^^ona to on^^ ^^dziewczyny z druzyny^^ (wszystkie czesci najbardziej 4) ^^pamietnik ksiezniczki^^ ^^high school musical 1,2,3^^ ^^zmierzch^^ ^^idealny facet^^ ^^wredne dziewczyny^^ ^^zakrecony piatek^^ ^^trzynastka^^ ^^twarda sztuka^^ wszystkie ogladalam #$%#$%#$% narazie tyle pozniej jeszcze cos dorzuce

Gość amorekzserduszkem
Historia kopciuszka Kopciuszek- Roztańczona historia High School Musical Dzieciaki z High School Musical Uwierz w miłość Rozmowy nocą Powiedz tak 27 sukienek Cziłała z Beverly Hills Prosto w serce Diabeł ubiera się u Prady Pamiętnik księżniczki Nowy Jork, Nowa miłość Tylko mnie kochaj Step up Just dance Efekt motyla Kochaj i tańcz Mos do Terabithi

Gość gruffy
Hej. Zna ktoś tytuł filmu który opowiada o nastolatkach których interesuje alkohol, narkotyki, seks... I potem w szkole dochodzi do epidemii kiły, zna ktoś tytul tego filmu??

Gość Kamila**
ja znam i osobiście oglądałam: Najlepszy strzał Elita Nowy York nowa miłość tatastrofa Wakacje z Paryżu{2002} Kopciuszek-roztańczona Historia Dzieciaki Z High School Musical Angus,stringi i przytulanki Raise Your Voice 2004-Szansa na sukces Księga strachu Bratz-film Wredne dziewczyny Wyznania młodej gwiazdy znam chyba jeszcze jakieś ale na razie tylko te sobie przypominam :) do niektórych podałam date bo może nie lubisz starszych filmów no to tyle ;]]

Gość DzisWyjdzieszZeMną
- Dogonić Marzenia - Idealny Facet Dla Mojej Dziewczyny - Rozmowy Nocą - Jestem Legendą - Kopciuszek Roztańczona Historia - Piżama Party - Ona To On - Uwierz w Miłość - Paszport do Paryża - Dziewczyny z Kalendarza - 27 Sukienek - Jeszcze Raz - Step Up 1 - Jak żyć - Alvin I Wiewiórki (Filmo-bajka ) - Wyznania Zakupocholiczki I to chyba tyle

Gość TwiLiGht95
Uwielbiam oglądać filmy z Hilary Duff i Linsday Lohan więc jak macie więcej jakichs fajnych filmów z nimi to dawajcie :) lubie komedie romantyczne i filmu o tańcu i muzyce :):) to sa niektóre co mi przyszły teraz do głowy hehe :) 1.ostrożnie z dziewczynami 2.księżniczka na lodzie 3.całe szczęście 4.młodzi gniewni 5.szkoła życia 6.szansa na sukces 7.rytm ulicy 8.przebojowe porwanie 9.17 again 10.wild child 11.rewanż 12.szkoła uwodzenia 13.ona to on 14.zatańcz ze mną 15.nastolatki 16.idealny facet 17.zakręcony piątek 18.amerykańskie nastolatki 19.poczuj rytm 20.po prostu walcz 21.billy Eliot 22.Chicago 23.co się zdarzyło w Las Vegas 24.date movie 25.uwierz w miłość 26.szkoła Stewardes 27.dziewczyny z drużyny 1,2,3,4 28.druga połowa 29.dziś 13, jutro 30 30.wygraj randkę 31.dzień wagarowicza 32.męsko – damska rzecz 33.cała ona 34.popcorn 35.sky high 36.piżama party 37.akwamaryna 38.wytańczyć marzenia 39.trzynastka 40.mała wielka miłość 41.a właśnie że tak 42.high school musical 1,2,3 43.gol 1,2,3 44.podkręcić jak Beckham 45.wredne dziewczyny 46.kochaj i tańcz 47.program ochrony księżniczek 48.camp rock 49.just dance – tylko taniec 50.honey 51.szkoła uczuć 52.i wszystko jasne 53.jump In 54.droga do szczęścia 55.bilet do Paryża 56.new York minute 57.rzymskie wakacje 58.pamiętnik księżniczki 1,2 59.moja dziewczyna 1,2 60.biali nie potrafią skakać 61.kopciuszek – roztańczona historia 62.step up 1,2 63.za wszelką cenę 64.kontrola gniewu 65.droga sławy 66zakochana złośnica 67.czego pragnie dziewczyna 68.Książe i ja 69księżniczka i żołnierz 70.córka prezydenta 71.wygrane marzenia 72.Harry Potter 1,2,3,4,5,6 73.wyznania małoletniej gwiazdy 74.wakacje w słońcu 75.odlotowa podróż 76. dziewczyny Cheetah – jeden swiat 77.fałszywa 12 78.zmierzch xD jak mi sie przypomni jeszcze cos to dam znac :) ale jak narazie to moim zdaniem ZMIERZCH rządzi :):)

Gość Agata17000
Kryminalni

Gość AndZia7076
Wiec tak filmy te sa tylko mlodziezowe a niektore nawet romantyczne : Camp rock ( switny film dla tych ktorzy lubia miusicale ) HSM 1,2,3(tez misusicale) Legalna Blondynka Daleko jeszcze( w stylu "Kevin sam w domu ) Dzien wagarowicza Nowy York nowa milosc( Olsenki) Smakosz 2 (horror) Pamietnik ksiezniczki Pokojowka na Manchatanie Blizniaczki na boisku ( Olsenki) Super zioło ( zaje.bista komedia !!!)

Gość swietne filmy
Wiec tak : KOBIETY PRAGNA BARDZIEJ AMERICAN PIE 1-6 A WLASNIE ZE TAK ! FACET PELEN UROKU HONEY WREDNE DZIEWCZYNY IDEALNY FACET ZAKOCHANA ZLOSNICA ZWARIOWANY PIATEK PRACOWNIK MIESIACA I SEE - YOU. COM HISTORIA KOPCIUSZKA SZANSA NA SUKCES KSIEZNICZKA NA LODZIE JEJ MALY SEKRET JUNO CAKE STEP UP 1-2 SZALONY AKADEMIK 1-2 ZAKOCHANI STARSZA PANI MUSI ZNIKNAC KOMEDIA ROMANTYCZNA SZKOLA UCZUC DZIEDZICZKI W RUTMIE HIP HOPU STOWAZYSZENIE WEDRUJACYCH JEANSOW P.S KOCHAM CIE TO WLASNIE MILOSC MALA WIELKA MILOSC DZIEWCZYNY Z DRUZYNY BLOND AMBICJA WYZNANIA ZAKUPOHOLICZKI KSIAZE I JA I TAK I NIE POWIEDZ TAK PIZAMA PARTY

Gość michas1981
poszukuje filmy...komedi młodzieżowo romantycznej....o chłopaku który organizuje impreze w akademiku dla chłopaków i zaprasza na nią tancerke erotyczną w której się zakochuje......kradnie mu zegarek...postanawia ją odnaleść....zaduzo niepamietam....dzieki wielkie za pomoc

Gość Tytułfilmu
ja poszukuje filmu o dwóch różnych siostrach, które podczas jednej nocy zamieniają się ciałami - osobowościami. Pamiętam tylko, że edna z sióstr miała swoje kumpelki i "zasady" których nie należało łamać, typu nie zakładaj jednego swetra dwa razy pod rząd, czy nie daj zrobić sobie malinki ;Pno i płatały sobie różne figle, nawzajem jak się zamieniły. Bo nie były sobą ;P więc się nie musiały wstydzić ;] zna ktoś może tytuł filmu??

Gość rdfgtfd
tAK!!!!! ja też szukam tytułu tego filmu !! ,, ja poszukuje filmu o dwóch różnych siostrach, które podczas jednej nocy zamieniają się ciałami - osobowościami. Pamiętam tylko, że edna z sióstr miała swoje kumpelki i "zasady" których nie należało łamać, typu nie zakładaj jednego swetra dwa razy pod rząd, czy nie daj zrobić sobie malinki ;Pno i płatały sobie różne figle, nawzajem jak się zamieniły. Bo nie były sobą ;P więc się nie musiały wstydzić ;] zna ktoś może tytuł filmu??" odpowiedzcie!!!

Gość michas1981
poszukuje filmy...komedi młodzieżowo romantycznej....o chłopaku który organizuje impreze w akademiku dla chłopaków i zaprasza na nią tancerke erotyczną w której się zakoch*je......kradnie mu zegarek...postanawia ją odnaleść....zaduzo niepamietam....dzieki wielkie za pomoc................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ola.
nie piszcie tego samego po kilka razy, no litości...

Gość iwetus
hmm.. -elita -angus, stringi i przytulanki -high school musical -hanna montana film -tatastrofa -17 again -galerianki kurcze tyle tego jest ze az nie sposob wymienic ;d :)

Gość Allie
Witam Was serdecznie:) Zapraszam na portal www.stacjakultura.pl - jeżeli macie ochotę pisać, udzielać się aktywnie w dziale filmowym albo po prostu czytać, oceniać, wygrywać nagrody, zapoznajcie się z portalem:)

Gość Oelkaa
Nie będę tutaj wypisywała bóg wie czego tylko filmy godne uwadze. "Trzynastka" - swietny film, opowiada o dziewczynie, która wdała sie w złe toważystwo. "Biały oleander" - problematyka podobna to filmu u góry To były takie bardziej ambitniejsze filmy. "dziedziczki" "Elita" - też fajny film o dziewczynie, która chciała być popularna. "Wild Child" - troche dla niektórych może być nudny, opowiada o internacie i miłości. "Piła [wszystkie cz.] - fajny horror do obejrzenia z przyjaciółmi ; ) Narazie tylko tyle pamiętam z tych filmów, którym można poświęcić troche czasu.

Gość Eedd . *
Stepu up . [ 1,2 ] Fame . Egzorcyzmy Emily Rose Ona to on 50 pierwszych randek . ^ Piła dla tych którzy lubią się bać . ;DD American Pie . ; ] Oszukać Przeznaczenie . ; d 17 again . ;P Honey . ^ Kochaj i tańcz . xD Jest jeszcze mnustwo innych ale nie chce mi sie wymieniac . xd Wgl myśle że bd sie podobać . ;) Pzdr . ^ ; **

Gość Gabi.
Moje ulubione filmy to : - kochaj i tańcz - step up 2 -taniec ostatniej szancy - high school musical 1, 2, 3 - smakosz - milosc w rytmie hip hopu.!

Gość Andzia *
A oto lista takich najciekawszych filmów : piżama party zakręcony piątek angus, stringi i przytulanki wyznania małoletniej gwiazdy picture this dziewczyny z drużyny(wszystkie czesci) stowarzyszenie wędrujących dżinsów stowarzyszenie wędrujących dżinsów 2 ona to on nie wierzcie bliźniaczkom idealny facet fałszywa dwunastka szansa na sukces pokojówka na manhattanie 27 sukienek nawiedzona narzeczona wild child głupia i głupsza nowy york, nowa miłośc czego pragnie dziewczyna (świetne!) wyznania zakupoholiczki króliczek dzien wagarowicza legalna blondynka trzynastka honey nie zadzieraj z fryzjerem pixel perfect notting hill rockowe dziewczyny norbit drzazgi miss agent listy miłosne prosto w serce miec szesnascie lat angels fall przepis na idealne święta cud na 34 ulicy opowieśc wigilijna przetrwac swieta to wspaniałe zycie kevin sam w domu sniety mikołaj mamma mia! moja dziewczyna gruby i grubszy 2 odlotowa podróż paszport do paryża bliźniaczki na boisku wakacje w słońcu londyn jest cool to własnie miłośc cała ona wariackie swieta elf dzien bałwana edward nozycoreki jak w niebie zostanmy przyjaciółmi 50 pierwszych randek z ust do ust renifer niko ratuje swieta mój chłopak sie zeni te swieta greta historia kopciuszka dziedziczki cztery wesela i pogrzeb zamiana ról cziłała z bevery hills salon pięknosci magiczne drzewo wyjdz za mnie w swieta zakochana złośnica pamietnik szkoła uczuc sztuka zrywania wygraj randkę pamiętnik księżniczki pamiętnik książniczki 2 step up step up 2 spadaj! w rytmie hip-hopu american Pie (wszystkie czesci) mama na obcasach ostrożnie z dziewczynami sposób na tesciowa high school musical(wszytko) lizzie Mcguiire mała miss akwamaryna córka prezydenta zaczarowana czy to ty, czy to ja głupi i głupszy głupi i głupszy 2 ii chyba tyle... :p

Gość kattie xD
no więc tak.. polecam filmy sprawdzone które naprawde są ekstra . : -honey -Cindereila Story czyli kopciuszek roztańczona historia -Just Dance-Tylko taniec -Spadaj -hanah montana -high shool musical -opowieści z narni -zakochana złośnica -trójkąt bermudzki -Piła 2 -> najlepsza

Gość Gosselin
"Tytułfilmu ja poszukuje filmu o dwóch różnych siostrach, które podczas jednej nocy zamieniają się ciałami - osobowościami. Pamiętam tylko, że edna z sióstr miała swoje kumpelki i "zasady" których nie należało łamać, typu nie zakładaj jednego swetra dwa razy pod rząd, czy nie daj zrobić sobie malinki ;Pno i płatały sobie różne figle, nawzajem jak się zamieniły. Bo nie były sobą ;P więc się nie musiały wstydzić ;] zna ktoś może tytuł filmu??" Chciałabym się dowiedzieć czy już wiadomo cóż to za film bo także go szukam od dłuższego czasu

Gość asdfghjkldfg
Ten film to " Spadająca gwiazda "

Gość anulk
nie widziałam tutaj jednego filmu, a bardzo mi się podobał : ***kelly i justin***piękny-tańczą i śpiewają ***telefon*** ten też niezły ***nikomu ani słowa*** ***keith*** super film reszte napisałyście wszystkie filmy są super polecam:)***

Gość dfdsfsdfsdfdsff
szukam tytulu filmu gdzie dziewczyna i grupa z nia zaprzyjaznionych chlopcow uwielbiają grac w rugby, ona podkochuje sie w swoim koledze a on oglada sie za innymi dzieczetami ..... pewnego dnia zbierają pieniadze i zaczynaja trenowac jako ddruzyna film zdaje sie ze jest dosyc stary kojarzy ktos cos takiego

Gość dfdsfsdfsdfdsff
szukam tytulu filmu gdzie dziewczyna i grupa z nia zaprzyjaznionych chlopcow uwielbiają grac w rugby, ona podkochuje sie w swoim koledze a on oglada sie za innymi dzieczetami ..... pewnego dnia zbierają pieniadze i zaczynaja trenowac jako ddruzyna film zdaje sie ze jest dosyc stary kojarzy ktos cos takiego

Gość plik
A ja nie o filmie, a o książce napiszę. Ale dla młodzieży. Właściwie jest to książka interaktywna, bo hasła z niej wpisuje się na stronę (która jest swoistym filmikiem) świetnie pomyślane. A wszystko to, jest horrorem - Dolina Szkieletów:)

Gość Asiula2106
Moim zdaniem fajnymi filmami młodzieżowyni są - Kopciuszek-roztańczona historia - Historia Kopciuszk - American Pie (wszystkie części) - Pamiętnik Księżniczki 1 i 2 - Akwamaryna - Program ochrony Księżniczek - Sydney i siedmiu nieudaczników - Czego pragną dziewczyny - Ona to On - Podkręc jak Bekham - Eurotip - Wredne dziewczyny - Zakochana złośnica - Step up 1 i 2 - Kochaj i tańcz - W rytmie Hip-hopu 1 i 2 - Szansa na sukces - Ideany facet Narazie nic więcej nie przychodzi mi do głowy jak coś przyjdzie to napisze