Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaa lilka

dlaczego tak dlugo to trwa? martwie sie pomocy!!

Polecane posty

Gość zmartwionaaa lilka

Zaczynam sie stresować bo moja mieisaczka juz trwa 11 dni i nie zapowiada sie na koniec.... tak zdarzalo mi sie juz zbyt dlugie krwawienie i nawet bylam z tym u lekarza jedynie zrobil mi usg i przepisal luteine...... Moze jeszcze powiem ze ostatnia miesiaczke mialam w pazdzierniku czyli po poracznej prawie przerwie teraz mam znow i trwa zadlugo... zamierzalam juz od tego cyklu od 16 dnia tego cyklu brac luteine ktora dostalam... ale cos mi sie @ nie chce skonczyc i sie denerwuje ze znow bede musiala isc do lekarza i znowu nic sie nie dowiem... czego moze to byc przyczyna... Juz jestem bardzo tym zmeczona... prosze powiedcie co to moze byc... i co ja mam robic.... Bo jak narazie moja perspktywa i nadzieja jest to ze to sie juz skonczy i zaczne brac te tabletki i moze sie wreszcie to unormuje..... A i tak wogle to od kilka lat jak mieisaczkuje to jeszcze nie mialam regularnej miesiaczki :(( :((

Gość zmartwionaaa lilka
pomozcie :((

kochana radziłabym Tobie pójść jeszcze raz do lekarza ale do innego. Mam przyjaciólke która miała okres co 26 dni ale krwawiła przez prawie 3 tygodnie,wylądowała w szpitalu bo chodziła biała jak cień.To spowodowało u niej anemie.Więc proszę nie zwlekaj bo naprawde mineło sporo czasu zanim sój cykl unormowała

Gość Ciocia dobra rada...
a sprobuj u innego lekarza skoro ten nie wiel Ci mowi...

Gość zmartwionaaa lilka
a co moz ebyc tego przyczyna? na co moge chorowac jesli to sa obiawy niezbyt naturalne i normalne.... Wkoncu pol roku temu mialam tez 2 tygodnie miesiaczke a pozniej tak luga przerwe az do teraz i znowu mam miesiaczke ktora sie przedluza :(( meczy mnie to a zbyt wielu lekarzy w mojej mijscowosci nie ma wiec i wyboru tez nie mam :((

kochana musi to stwerdzić lekarz ,nikt nie da Tobie tu takiej odp. A może ejsteś w ciąży? dlatego tak organizm Tobie szwankuje co bywa normalne

Gość zmartwionaaa lilka
no ciaza to jest wykluczona bo jeszcze dziewica jestem :)) no i poronienia wykluczmy.... Ja wiem ze tylko lekarz ale chcem znac jakie moga byc mozliwosci tego... przyklady i wogle.... no a organizm to mi szwankuje juz od kilkau lat coscik :((

Gość zmartwionaaa lilka
no i juz 13 dzien....a a ja nie wiem dlaczego? :( i nie mam czasu do lekarza isc... bo zawsze jak wracam to juz lekarz nie przyjmuje... a prywatnie to kasy nie mam..... a zwolnic sie tez zabardzo nie moge:(.... w niedziele i w sobote nie przyjmuje.... a wogle to jakos boje sie ze jak mi jakies hormony przepisze to przytyje...:( a tego bym nie chciala.... :( SMUTNO :(

Gość to wolisz miec okres
przez nastepne 2 tygodnie bo mozesz przytyc od hormonow?? zastanow sie co piszesz dziewczyno....

Gość zmartwionaaa lilka
to nie o to chodzi i zle mnie zrozumialas.... dla mnie jest waniejsze zdrowie.... tylko poprostu sie boje..... no i chcialabym wiedziec czy mozna tak zrobic zeby cos nie wykluczalo sie kosztem drugiego....