Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

Bułgarskie disco.

Polecane posty

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

Nie bój się, doczekasz się jak pójdę spać i będziecie mi doopę obrąbywać za plecami. Takie to ynteligentne i dojrzałe... ach! Ciesz się, masz Tudne sprawy o 2:30 nad ranem.

Btw, ile piłaś jak niedawno pisałaś że ćpam i jaram się dzwonieniem? Coś mi się obiło o uszy że taki post wyskrobałaś spod paznokci. 🤔

To ze ktos cie tu wspomni dla beki z powodu twoich kultowych już zachowań i zaraz o tym zapomni naprawdę nie oznacza że żyje twoim życiem. Ile ty masz lat że nakręcasz te sztuczna drame ze sobą w roli głównej? Myślałam że masz rozum i godność człowieka ale jednak nie masz. Co potwierdzasz w tej żałosne dramie o jakiegoś typa z Elżbieta xD to jest dopiero tragifarsa

5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Ja pjerdole jakie dramy. Takie dramy to sie miało w wieku 20 lat ale wy idjotki macie 40 i macie dzieci. No czy to jest normalne? Ten napisał a tamten nie odpisal że tamten się zesrål. Naprawdę zal mi was. Wy przeżywacie a chłopy to czytają i mają z was beke. A potem się dziwicie ze macie 6 bombelkow każdy z innym albo 49 lat i błonę. Co tu zdobywać jak same latacie za jakimiś alkoholikami pożal się Boże.

A potem se wyobraź że trafiasz na 19 z pízdom jak orelo która nie jest obsřana tym szajsem tylko normalna 

NIE MA TO JAK PRZEŻYWAĆ NIEMAL ORGAZMICZE UNIESIENIA Z POWODU PV Z PRZEGRYWAMI

Edytowano przez TREV0

No beka beka bo co innego mozesz napisać jak nie obrócić wszystkiego w beke. Teraz beka a jutro pjerdolenie do samej siebie i umoralnianie innych jakie to bezwartościowe robactwo. Mam jednak nadzieję że sama czujesz te żałość i wiesz ze to co robisz to dno. Chociaż w sumje to mam to w dupje. Ez olłejz

9 minut temu, Pył na wietrze napisał:

Tak, tak, a Ty w imię swojej zasady której mnie kiedyś uczyłaś, musiałaś zacząć tyradę postów jaki to on jest straszny i jaki to wspaniały jest nowy gościu na privie.

Och jaki straszny popełnił błąd!

Temat napisał!

Musiałaś! 

🤣🤣🤣

Ja zakonczylam z nim sprawe na priv, a on przylazł tu i zaczął jakieś głupoty wypisywac to masz do mnie pretensje że mu odpowiedziałam?

5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

To ze ktos cie tu wspomni dla beki z powodu twoich kultowych już zachowań i zaraz o tym zapomni naprawdę nie oznacza że żyje twoim życiem. Ile ty masz lat że nakręcasz te sztuczna drame ze sobą w roli głównej? Myślałam że masz rozum i godność człowieka ale jednak nie masz. Co potwierdzasz w tej żałosne dramie o jakiegoś typa z Elżbieta xD to jest dopiero tragifarsa

Spokojnie, oddychaj, nikt Ci nie zabierze roli tej, co jest w centrum uwagi.

3 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Jak dla mnie to za duzo zachodu bawić się w szukaniu nowych wujków co pare lat następny 

Skoro już znamy gadzi że się znudzi nowy amant to lepiej popukac do sąsiadów 7 na tydzień codziennie inny 

Może masz rację trzeba zachować pozory bo dzieci to by tlumaczylo 🤔

10 minut temu, Niestety tak bo tak napisał:

Marzy mi się gloryhole z elkom koorwa to by było dobre smieszy mnie jej poped

Idź się utop.

Spokojnie, oddychaj, nikt Ci nie zabierze roli tej, co jest w centrum uwagi.

Chcesz to bierz. Nie walczę o nią. Samo się robi niechcący 😎 i tym się różnimy.

4 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Ja zakonczylam z nim sprawe na priv, a on przylazł tu i zaczął jakieś głupoty wypisywac to masz do mnie pretensje że mu odpowiedziałam?

To nie pretensje, to śmiech😂

Chcesz mi powiedzieć że nie dało się zlać byle tekścik o Bułgarze? Ile masz lat? Tylko musiałaś odpowiedzieć. No musiałaś!😂 I to takimi tekstami rodem z szekspirowskiej sztuki? 

Beka

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

Chcesz mi powiedzieć że nie dało się zlać byle tekścik o Bułgarze? Ile masz lat? Tylko musiałaś odpowiedzieć. No musiałaś!😂 I to takimi tekstami rodem z szekspirowskiej sztuki? 

Beka

No i?

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Chcesz to bierz. Nie walczę o nią. Samo się robi niechcący 😎 i tym się różnimy.

No, tym sie różnimy że Tobie się robi bo chcesz, a mnie się robi czy chcę, czy nie, a leję na to 😂

Beka

Iskra, czy wy się kłócicie o malowanego, bo nie chce mi się czytać waszej wymiany zdań? Było pite? XD

No, tym sie różnimy że Tobie się robi bo chcesz, a mnie się robi czy chcę, czy nie, a leję na to 😂

No widzimy. Lejesz i lejesz i przeboleć nie możesz że twój luby z elzbieto koresponduje. Zawsze pełna dystansu i beki. Cała ty.

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

No widzimy. Lejesz i lejesz i przeboleć nie możesz że twój luby z elzbieto koresponduje. Zawsze pełna dystansu i beki. Cała ty.

Ty już zgubiłaś wątek widzę.

1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał:

Iskra, czy wy się kłócicie o malowanego, bo nie chce mi się czytać waszej wymiany zdań? Było pite? XD

A Ty kto?

3 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Obue was zrani badboy jeden zostanie tylko leżak i jego wielki kootas

1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał:

Ona się kłoci, ja mam wyjėbane.

Ty już zgubiłaś wątek widzę.

Tak. Bo jest taki skomplikowany niczym twoja osobowość. Ksiendzowi się spowiadać będziesz z podłości? 

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Ona się kłoci, ja mam wyjėbane.

Widać motzno. A jak pójdę spać, to z tego wyebania bŕdziesz mi z kumpelką doopę obrąbywać, jak to było gdy na 20 min znikłam z tego tematu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się