Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunieczka_

walka z karaluchami i prusakami

Polecane posty

Gość Michal299668
Zima bardzo dobry sposób to wymrozic mieszkanie.Po otwierać wszystkie okna na cały dzień i wyjść z mieszkania.Prusaki i karaluchy zdychają w temperaturze poniżej zera.A latem to spryskać wszystkie okna i balkon octem spirytusowym.Smrod niesamowity ale metoda skuteczna.I najważniejsze żeby w domu zawsze był porządek odkurzanie i mycie podłóg z meblami nawet codziennie.J wtedy same sobie pójdą bo nie znoszą czystości.

Gość gość
Prusaki i karaluchy to najgorsze paskudztwa jakie istnieją. Na szczęście nie jest to takie trudne kiedy w kontakcie się jest z ekipą od dezynsekcji, więc jeśli ktoś tylko potrzebuje to polecam www.bogel.pl. Uratowali moje mieszkanie przed karaluchami.

Gość gość
Polecam edddrobak.pl. Wielokrotnie korzystałam z ich usług .Zawsze sumiennie i szybko.

Gość bonrer
W Poznaniu zdecydowanie pogromcy karaluchów (http://pogromcy-karaluchow.pl). Raz że szybko dwa, że koszta są bardzo niskie więc nawet nie warto samemu kombinować...

Gość gość
Stanowczo NIE POLECAM i odradzam korzystanie z uslug firmy o niejasnej nazwie (DDD Warszawa?, DEZ-Jan?) Jest to firma zajmująca sié dezynfekcją oraz zwalczaniem szkodmników. http://www.ddd-warszawa.com.pl Tel.kom: 731 023 249 / 24h,Email: dez-jan@wp.pl DWUKROTNIE UMÓWILI SIĘ I NIE POJAWILI pod wskazanym adresem. Za pierwszym razem żadnych przeprosin czy wyjaśnień, za drugim razem zamiast wyjaśnić sytuację, pani odkłada słuchawkę (!) a następnie nie odbiera telefonu. Mieszkanie zostało przygotowane (chowanie produktów itd) 2 razy, dwukrotnie zwolnienie z pracy aby przyjąć tę "firmę". Korzystam z uslug innej firmy.

Gość gość
Ja natomiast polecam usługi www.bigers.pl. Są niezastąpieni w walce z szkodnikami w domu. Długie lata mieliśmy z nimi problemy, potem ktoś ich nam polecił i w ten sposób uwolniliśmy się od problemu. :)

Gość gość
Najlepszym rozwiązaniem jest zgłoszenie się do firmy, która zajmuje się dezynsekcją. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu to polecam wam zgłosić się do firmy www.bogel.pl Pozbyli się robaków z mojego mieszkania.

Gość dwojodw

Kompleksowe informacje na temat walki z pluskwami znajdziesz tutaj edddrobak.pl/owady/pluskwa-domowa

Gość elwira

Moim zdaniem nie ma nic gorszego niż karaluchy w domu zwłaszcza jak ktoś ma fobię na punkcie takich owadów.  Dla tego jak się pojawiły  to od razu zadzwoniliśmy do www.dezynsekcjahemmerlingbydgoszcz.pl . 

Gość Luarsy

Ponad miesiąc temu borykałam się z podobnym problemem, polecam Ci zajrzeć na tę stronę bios.net.pl mi pomogli w szybkim tempie, ceny mają ok

Na problem ze szkodnikami, które bardzo ciężko samemu wytępić najlepszym rozwiązaniem jest profesjonalna firma DDD. Tutaj masz firmę Efekt DDD , która działa na terenie Małopolski i Śląska. Pan Dawid Markowski robi profesjonalną dezynsekcje z zachowaniem BHP. Ja też miałem ten problem, ze szkodnikami i wiem, że lepiej zamówić firmę, która ma sprzęt i sprawdzone działania.

Kontakt:

Dawid Markowski

efektddd.pl

ul. Olszyny 47

34-120 Andrychów

tel. 600 443 462

e-mail: efektddd@gmail.com

efekt.ddd@wp.pl

Gość Alicja

Ja korzystałam z usług firmy z Bydgoszczy DDD Hemmerling - dezynsekcja, deratyzacja i dezynfekcja.  Firma raz, dwa rozprawiła się z moimi niechcianymi prusakami i było po kłopocie. 

Gość Kalinta

W naszej firmie w razie potrzeby korzystamy z usług GreenStyle (z tego co wiem działają na terenie Warszawy i okolic). Są sprawdzeni, rzetelni i przede wszystkim SKUTECZNI 🙂 (greenstyle.com.pl)